Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

hemen araştırdım şöyle bir alıntı yaptım:
....Kurabiyemiz EDİRNE'ye özgü..içersinde un,yağ yok..sadece bal,yumurta akı,antep fıstığı,safran var..tok tutucu özelliğe sahip..ki zaten bir anda hepsini bi kişinin yemesi imkansız..Daha çok ACIBADEM KURABİYE'sinin fıstıklı hali olarak düşünebilirsiniz.....

kızlar tek bir kurabiye geçen sene 15 tl. imiş.

aklımız fikrimiz yemek yaa, bence biz yemek topiği açalım, hem yapalım hem konuşalım :1:
benimde yemediğim şeyleri canım şeker, yeniliklere açığım,her yemeği deneyebilir :1:
bu kurabiyeyi görünce aklıma antepin kerebiçi geldi, birden o sandım ama buda lezzetli birşeye benziyor,
tarifini bulayımda yapayım :21:

evet canım yaaa hiç sorma aklımız fikrimiz yiyecek şeylerde. hehehe
ben sitesinden sipariş edip getirtcem haftaya. sitesinde çok leziz şeylerde var onlardan da sipariş edeyim diyorum.
yemek için yaşıyorum diye boşuna demiyorum kızlar. :1:

....Kurabiyemiz EDİRNE'ye özgü..içersinde un,yağ yok..sadece bal,yumurta akı,antep fıstığı,safran var..tok tutucu özelliğe sahip..ki zaten bir anda hepsini bi kişinin yemesi imkansız..Daha çok ACIBADEM KURABİYE'sinin fıstıklı hali olarak düşünebilirsiniz.....

canım bi de bu kurabiye çok güç veriyormuş. erkekler içinde bibe bir imiş. :1:

offff hiç sorma yaa. ben baklava yemem pek. yersem de antep sarma yerim.yada baklava çok antepli ise öyle yerim. zaten benim 2 şeye zaafım vardır.
1. antep fıstıklı herşey
2. can eriği
bu ikisi için yapamayacağım pek bişey yoktur desem yeridir :1:

canım erikde çekiyorr ayy bana bişey oluyorr:52:

offff hiç sorma yaa. ben baklava yemem pek. yersem de antep sarma yerim.yada baklava çok antepli ise öyle yerim. zaten benim 2 şeye zaafım vardır.
1. antep fıstıklı herşey
2. can eriği
bu ikisi için yapamayacağım pek bişey yoktur desem yeridir :1:

bende antep fıstıklı baklava ve katmere bayılırım, can eriğinide çok severim ama son günlerde dişlerim hassaslaştı,
ekşi yiyince kamaşıyor, can eriği dedin ya içim bi hoş oldu, yaza kadar dişlerimi iyileştirmem lazım, yemeden duramam :43:

evet canım yaaa hiç sorma aklımız fikrimiz yiyecek şeylerde. hehehe
ben sitesinden sipariş edip getirtcem haftaya. sitesinde çok leziz şeylerde var onlardan da sipariş edeyim diyorum.
yemek için yaşıyorum diye boşuna demiyorum kızlar. :1:

heehheh :52: haydar dümen reçetesine bunuda eklesin.

Fiyatıda iyimiş bence bizim fıstıklı kerebeiç daha iyi köpüklü köpüklü

hehe anladım bence sen eşine alıyosun:9:

Kızlar en iyisi biz yemeli içmeli şeyleri konuşmayı bırakalım yoksa sonumuz kötü olcak gibi :1:

Fiyatıda iyimiş bence bizim fıstıklı kerebeiç daha iyi köpüklü köpüklü

hehe anladım bence sen eşine alıyosun:9:

kerebiçi çok severim, mersininki nasıl bilmiyorum ama antepinki çok güzel,ağızda dağılıyor, bayramlarda yapıyorlar.

çaktırma bende anladım ama söylemedim :1:

Son düzenleme:
kerebiçi çok severim, mersininki nasıl bilmiyorum ama antepinki çok güzel,ağızda dağılıyor, bayramlarda yapıyorlar.

çaktırma bende anladım ama söylemedim :1:

Mersinde iki yer çok güzel yapar.Kerebiç araplara özgü diye biliyorum.Kerebiçci oğuz ve yürü süper olur,mamülü de oluyor hurmalı cevizli.Benim dede tarafım arap,annemin halaları evde yaparlar bayramlarda falan..

yaaa kızlar size kötü bir haberim var,
iş yerinde internet güvenlik duvarını en yüksek korumaya çekeceklermiş yani her siteye giremiycekmişiz.
yarın uygulama başlıyormuş, maksimum koruma yani :53:
bu siteyede giremem büyük ihtimalle, off sizle sohbet iyiydi yaa,:43:

ah kıyamam canım yaaa. hamile kıza durduk yere canını çektirdik. canım geçmezse artık aşeriyorum diye bi site var ordan sipariş et artık napcan.

Öyle bir sitemi var:)netten hiç alışveriş yapmadım ben,5-6 erik 35 liraymış haberde izledim:))

Ver canım ya bu ay için azıcık ucundan ver:)))Bende eşimden saklarım sevdiğim şeyleri o da bulur fareee

ayyyy hiç sorma yaaa. bende canımın çektiği şeyleri alır gelirim mutfağa hiç tahmin etmeyeceği yerlere zulalarım gider bulur yaa. sonra öteki gün canım çeker gidip yiyeyim derim bakarım yookkkk. yerinde yeller esiyo. hemen gider çatarım eşime niye yedin diye. canım çekti yedim der. ben sana aynısı alırım diyo ama o an yiyemeyince geçiyo hevesim sinirrrrr oluyorumm.

ah kıyamam canım yaaa. hamile kıza durduk yere canını çektirdik. canım geçmezse artık aşeriyorum diye bi site var ordan sipariş et artık napcan.

bişe olmaz çekmez onun canı, onun bebişi akıllı :1:
öyle bir sitemi var yeni duydum harikaaa, ben şimdi bile sipariş verebilirim, canım karpuz istiyor :1:

Mersinde iki yer çok güzel yapar.Kerebiç araplara özgü diye biliyorum.Kerebiçci oğuz ve yürü süper olur,mamülü de oluyor hurmalı cevizli.Benim dede tarafım arap,annemin halaları evde yaparlar bayramlarda falan..

hımm araplık varsa sen güzelsindir, maşallah :nazar:
adanada yok, ben antepte okuduğum için ordan biliyorum.

yaaa kızlar size kötü bir haberim var,
iş yerinde internet güvenlik duvarını en yüksek korumaya çekeceklermiş yani her siteye giremiycekmişiz.
yarın uygulama başlıyormuş, maksimum koruma yani :53:
bu siteyede giremem büyük ihtimalle, off sizle sohbet iyiydi yaa,:43:

Yaa sen olmadan napıcam yaa,nehirde yok zaten.

ayyyy hiç sorma yaaa. bende canımın çektiği şeyleri alır gelirim mutfağa hiç tahmin etmeyeceği yerlere zulalarım gider bulur yaa. sonra öteki gün canım çeker gidip yiyeyim derim bakarım yookkkk. yerinde yeller esiyo. hemen gider çatarım eşime niye yedin diye. canım çekti yedim der. ben sana aynısı alırım diyo ama o an yiyemeyince geçiyo hevesim sinirrrrr oluyorumm.

Ne fena oluyor bu erkekler dimi:20:daha gizli yerleere saklamak lazım:21:

Back
X