Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

selam canım.

kendimi bi türlü toparlayamıyorumki :17:

evet canım okudum daha önce kızı olacakmış hadi bakalım sıra sende seninki ne olacak acaba :52::52::52:

Toparlarsın canım havalarda güzelleşicek inşallah.Geçen sene bu zaman acmıstık diyet toğpiğini diyet zamanı:52:
Kız olsun istiyorum inşallah sağlıklı olsunda gerçi.Çok çok merak ediyorum..
Englısh homedan yeni doğan seti aldı annem,%50 indirim vardı(pembe renk:9:)

Yani bencede yarım rahim ya da çift rahim aslında aynı şey.Önemli olan bebeği alabilecek kapasitede olması.Rahim boyuda iyimiş(en azından biliyor)ben bilmiyorum bile:53:
Hatta cift rahimden daha iyimiş diye yazmıştı heralde arkadaş.Ee daha ne olsun.Allah isterse herşey olur.

aynen canım önemli olan rahim kapasitesi. nasipte varsa her şekilde oluyo. nasipte yoksa üçüz taşıyabilcek rahimin bile olsa olayınca olmuyor işte. herşey nasip.

Darısı bize olsun:)

ayyy hadi inş canımmm. darısı sana. :1::1::1::1::1:

aynen canım önemli olan rahim kapasitesi. nasipte varsa her şekilde oluyo. nasipte yoksa üçüz taşıyabilcek rahimin bile olsa olayınca olmuyor işte. herşey nasip.

Aynen öyle canım:)umarım kapasitem yeter benim:52:

ayyy hadi inş canımmm. darısı sana. :1::1::1::1::1:

İnşallah banada sanada nehirede,istiyen hepimize:))
sende kız istiyodun

Toparlarsın canım havalarda güzelleşicek inşallah.Geçen sene bu zaman acmıstık diyet toğpiğini diyet zamanı:52:
Kız olsun istiyorum inşallah sağlıklı olsunda gerçi.Çok çok merak ediyorum..
Englısh homedan yeni doğan seti aldı annem,%50 indirim vardı(pembe renk:9:)

inşallah canım evet geçen sene bu zamanlardı.ben nisanda çocuk düşünmeye başlamıştım.eşim ve ben oğlak burcuyuz önümüzdeki ay olursa (olursa tabi)oğlak olucak :37:

kaç haftalıkken öğreniliyor canım geçi sonra değişebiliyorda hayırlısı olsunda :16:

sesin takım bumu:52::52::52::52::52:

539a538a-6e4d-4f52-9e65-d9b3b5250b57.jpg

Bişi sorucam kızlar,bu mutfağım programında hep var.Plastik doğrayıcı eliyle ipi çekiyor(soğan falan doğruyor)hem küçük hem pratik.Nerde satılıyor acaba.Avmlerde yok sadece boynerde görmüştüm fıssler in oda 70 liramı neydi.

inşallah canım evet geçen sene bu zamanlardı.ben nisanda çocuk düşünmeye başlamıştım.eşim ve ben oğlak burcuyuz önümüzdeki ay olursa (olursa tabi)oğlak olucak :37:

kaç haftalıkken öğreniliyor canım geçi sonra değişebiliyorda hayırlısı olsunda :16:

sesin takım bumu:52::52::52::52::52:

539a538a-6e4d-4f52-9e65-d9b3b5250b57.jpg

İnşallah,o kadar çok istiyorum inan hep aklımdasın.Evde içimden geçiriyorum çarşamba güzel haberler için.
Ayy evet bu:52:22 küsürdü

Bişi sorucam kızlar,bu mutfağım programında hep var.Plastik doğrayıcı eliyle ipi çekiyor(soğan falan doğruyor)hem küçük hem pratik.Nerde satılıyor acaba.Avmlerde yok sadece boynerde görmüştüm fıssler in oda 70 liramı neydi.

canım açtım kanalı ama kaçırdım sanırım göremedim.bizim buralarda bi milyoncular var şimdi bi liracılar neyse oralada olabilir fiyatı ne kadadır bilmiyorum.iplisini bilmiyorum ama soğan için olan küşük el rondoları var olarda 5-10 lira falan galiba.

İnşallah,o kadar çok istiyorum inan hep aklımdasın.Evde içimden geçiriyorum çarşamba güzel haberler için.
Ayy evet bu:52:22 küsürdü

inşallah canım çok sağol hayırlısı.

buldum hemencik çok tatlı yaaa :52::52::52::52:

canım açtım kanalı ama kaçırdım sanırım göremedim.bizim buralarda bi milyoncular var şimdi bi liracılar neyse oralada olabilir fiyatı ne kadadır bilmiyorum.iplisini bilmiyorum ama soğan için olan küşük el rondoları var olarda 5-10 lira falan galiba.

inşallah canım çok sağol hayırlısı.

buldum hemencik çok tatlı yaaa :52::52::52::52:

Burda bulamadım ,soğan doğramaktan nefret ediyorum.Büyük set obotum var onu ac yıka.Bir yığın iş ,pratik bişi lazım.5-10 LİRAYsa iyi alırım.Ama 70 de vermem:D
Çok tatlı ya hemde o kadar indriim varki.Keşke bilsem kız olucağını ya da sağlıklı bir şekilde doğacağını.
Bu indriimleri kaçırmazdım

13-14 hafta da yorum yapabiliyorlar(kesin olmamakla)Eylülün erkek olucağını bekliyoduk,şaşırttı.
Sanırım16-17. haftada netleşiyor

Burda bulamadım ,soğan doğramaktan nefret ediyorum.Büyük set obotum var onu ac yıka.Bir yığın iş ,pratik bişi lazım.5-10 LİRAYsa iyi alırım.Ama 70 de vermem:D
Çok tatlı ya hemde o kadar indriim varki.Keşke bilsem kız olucağını ya da sağlıklı bir şekilde doğacağını.
Bu indriimleri kaçırmazdım

canım ipli dediğin sanırım bu markası Tupperware satan tanıdıkların varsa alabilirsin canım fiyatını bilmiyorum netten bak istersen.
yalnız ne kadar güzel doğranmış şaşırdım vallahi.

SAM_2536-tile.jpg

canım ipli dediğin sanırım bu markası Tupperware satan tanıdıkların varsa alabilirsin canım fiyatını bilmiyorum netten bak istersen.
yalnız ne kadar güzel doğranmış şaşırdım vallahi.

SAM_2536-tile.jpg

Evet iste bunu istiyorum benn:52:satan tanıdığım yok ama bakim netten

satan kişiler oluyor canım bizim kursda vardı unutmazsam sorarım.

Sanırım 1-2 hafta önce 83 yerine 60 küsürmüş ama takip etmek zor.Sen satan bulursun ama ben burda bulamam ki.Belki Mersinde bulurum.Acaba fissler in nasıldır o daha uygundu,araştırıyım en iyisi.

Back
X