Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Öylede eşim direk çocuk zaten kaderinde varsa yaşıyacak hiçbişey yapmasan da diyor,yaşamıyacaksa bağlasanda durmazki diyor.Çok sabit fikirli ameliyattan nefret ediyor ve korkuyor.
Ben kızda duymadım ya kız olsunnnn:)temizletcem tabi hemde büyük yapınca:1:
Oh pratik bu ara makana cok yedim:)tavuk yiyeiyorum ya ben pazar günü iskender yedim birazcık:18:ama severek değil
Saol canım sizede afiyet olsun,artık ucuzlar sanırım.Ben az az alıyorum pahalı olanları ama eşim bir tosun,oda yemek istiyor hehe:9:
Mersinde köyden erik toplasınlar bana ya,gidince söyleriz köy sütü alcaz,pekmez falan

canın çekince al annen mersinde organik besler sende hepsinden bol bol yee :39:

canın çekince al annen mersinde organik besler sende hepsinden bol bol yee :39:

Evet canım:))bana organik ürün bulacaklara hamile olduğumu sölerim daha ilgilenirler.
Canım sıkma da istiyor onu anneanneme yaptırcam,oda haftaya gelir Mersine

İş yeri uzakmı o kadar?benimki erken gelemez.Artık yaz da geliyor,işler yoğun.

eşim artık pzt çarş cuma patronuyla gidip gelicek.salı günleri kendi müşterilerine göre gidip gelicek.perşembe ve hafta sonuda bizim inşallah:16:

metobüsle geliyo sanıım 1 saate kadar gelir.
biz anadolu yakasındayız karşıya gidiyor garibim.

eşim artık pzt çarş cuma patronuyla gidip gelicek.salı günleri kendi müşterilerine göre gidip gelicek.perşembe ve hafta sonuda bizim inşallah:16:

metobüsle geliyo sanıım 1 saate kadar gelir.
biz anadolu yakasındayız karşıya gidiyor garibim.

Ayy uzak ya ben bikez geçtim o köprüden çok uzun sürmüştü:52:
Olsun tatiliniz çok güzel canım tadını çıkartın.Hafta 3 gün tatil müthiş

Ayy uzak ya ben bikez geçtim o köprüden çok uzun sürmüştü:52:
Olsun tatiliniz çok güzel canım tadını çıkartın.Hafta 3 gün tatil müthiş

evet canım bende kocişimle vakit geçiriyorum geçen hafta başladı.daha çok kazanması için bunu yapması gerekiyordu.hayırlısı olur inşallah.
bende çıkayım artık mamayı hazırlayayım sonra görüşürüz canım kendine iyi bak:54::54:

evet canım bende kocişimle vakit geçiriyorum geçen hafta başladı.daha çok kazanması için bunu yapması gerekiyordu.hayırlısı olur inşallah.
bende çıkayım artık mamayı hazırlayayım sonra görüşürüz canım kendine iyi bak:54::54:

Geleceğiniz için daha fazla kazanması daha iyi tabi.
Kolay gelsin canım sende kendine iyi bak güzel akşamlar:54:

[sıze=3]slm kızlar kimse var mıııı?
Nasılsınız
[/sıze]

Kızlar şimdi doktordan geldim,cuma günü olan randevum iptal olmuş(doktor ameliyata giricekmiş yarın)
Kontrolümde herşey güzel ve normal çıktı.Bebiş çok hareketli,takla bile atıyordu:1:(nazar değmesin inşallah herşey hep böyle güzel sürer)
3 hafta sonra iki test istedi,Mersinde yaptırıcam.İdrar sonrası hafif ağrım oluyodu,idrar tahlili yapıldı ve bakteri,iltihap çıktı malesef,onun içinde tek kullanımlık toz verdi,bol su iç dedi.Tek pürüz bu

Haa şöyle puffpuff/efeeylulü iyiki dürttü:1:
Nasılsın canım,trambolin almadınmı?=

ahahaha bi fırsatını bulup yeri geldi söyledim kocama bana alsana diye..
döndü tip tip baktı bana.. ben cevabımı aldım :1:

Back
X