Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Günaydın canım:16:iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın?bebişin nasıl?

iyiyiz canım geçen hafta baya koşuşturmamız oldu sonunda iğne kullanmama gerektiren bi durum yokmuş onu öğrendim bebişimde iyi kafam cuma gününden beri çok rahat.yeni bir doktor arayacağım yine 2-3 hafta sonrası için.

bu arada ailelerede söyledik :52::52:

42 beden bol geliyor pijama takımı:52:birde ben göbek kısmımı kıyafetin sarmasından rahatsız oluyorum bol bol tutuyorum:))ama gecelik 42 beden iyi geliyor.Hareketsiz değilsin canım o kadar almaşsın heralde yani:1:

daha büyüyecek zaten geniş olması daha iyi.şimdilik hareketliyimde 7 haziranda kurs bitiyo sonrasında çok almam inşallah havalar güzel bende yürüyüş yaparım fırsat oldukça:16:

iyiyiz canım geçen hafta baya koşuşturmamız oldu sonunda iğne kullanmama gerektiren bi durum yokmuş onu öğrendim bebişimde iyi kafam cuma gününden beri çok rahat.yeni bir doktor arayacağım yine 2-3 hafta sonrası için.

bu arada ailelerede söyledik :52::52:

İğne kullanmana gerek yokmuymuş süper haber canım:16:artık 3 aylık oluyorsunuz:52::nazar:1 aya cinsiyeti belli olucak.
Aileler ne dedi:52:annen gelicekmiymiş?

daha büyüyecek zaten geniş olması daha iyi.şimdilik hareketliyimde 7 haziranda kurs bitiyo sonrasında çok almam inşallah havalar güzel bende yürüyüş yaparım fırsat oldukça:16:

Evet fazla kıyafet almıcam zaten,evdekilerle idare edicem eimin tişörtlerini falan giyerim:)))
Havalar birden çok ısınacak gündüz yürümezsin sana iyi gelmez.Aksam yürüyüşleri güzel olur dondurma yiyerek:1:

İğne kullanmana gerek yokmuymuş süper haber canım:16:artık 3 aylık oluyorsunuz:52::nazar:1 aya cinsiyeti belli olucak.
Aileler ne dedi:52:annen gelicekmiymiş?

Evet fazla kıyafet almıcam zaten,evdekilerle idare edicem eimin tişörtlerini falan giyerim:)))
Havalar birden çok ısınacak gündüz yürümezsin sana iyi gelmez.Aksam yürüyüşleri güzel olur dondurma yiyerek:1:

doktorumu değiştirmeseydim o iğneleri kullanmaya devam edecektim iyiki değiştirdimde gerek olmadığını öğrendim.
cuma günü 9+1 dim doktor sata göre iyi takip ediyo dedi (sata göre 9+4 )

bu hafta perşembe günü 10.haftamız bitiyo:52::52:
25,2 cm olmuş boyu şimdi 30 olmuştur :52:

1 aya kadar öğrenirmiyiz olleyyy:52:

bizimkiler düşündüğümüzü biliyorlardı onlara çok süpriz olmadı ama mutlu oldular tabi.
kayınvalidemler çok sevindi ne zamandır sipariş veriyorlardı :9::9:
nnem gelemez zaten 67 yaşında benimle uğraşmak daha zor gelir ona.gelsede çok kalmaz gezmeye gelir.
kayınvalidem yardımcı olur görümceler falan.

dondurma çok aklıma gelmiyor.
eşim geldikten sonra yürüyüş yaparım serin serin:16:
bide abimlerde tüp bebek için tedaviye başlıyacaklar gelinimiz hamile olunca beraber yürürüz :16:

doktorumu değiştirmeseydim o iğneleri kullanmaya devam edecektim iyiki değiştirdimde gerek olmadığını öğrendim.
cuma günü 9+1 dim doktor sata göre iyi takip ediyo dedi (sata göre 9+4 )

bu hafta perşembe günü 10.haftamız bitiyo:52::52:
25,2 cm olmuş boyu şimdi 30 olmuştur :52:

1 aya kadar öğrenirmiyiz olleyyy:52:

bizimkiler düşündüğümüzü biliyorlardı onlara çok süpriz olmadı ama mutlu oldular tabi.
kayınvalidemler çok sevindi ne zamandır sipariş veriyorlardı :9::9:
nnem gelemez zaten 67 yaşında benimle uğraşmak daha zor gelir ona.gelsede çok kalmaz gezmeye gelir.
kayınvalidem yardımcı olur görümceler falan.

dondurma çok aklıma gelmiyor.
eşim geldikten sonra yürüyüş yaparım serin serin:16:
bide abimlerde tüp bebek için tedaviye başlıyacaklar gelinimiz hamile olunca beraber yürürüz :16:

Bu doktorlardaki tutarsızlık da neyin nesi?nasıl güvenicez bilmiyorum.bizimde perşembe 5 aylık oluyor.:nazar:boyu 25,2 mm olmuştur cm değil:1:erkekse daha erken de öğrenebiliyorsun mozzarella gibi:52:
Ayy gelininizde hemen hamile kalır inşallah beraber hamile hamile gezersiniz.

Bu doktorlardaki tutarsızlık da neyin nesi?nasıl güvenicez bilmiyorum.bizimde perşembe 5 aylık oluyor.:nazar:boyu 25,2 mm olmuştur cm değil:1:erkekse daha erken de öğrenebiliyorsun mozzarella gibi:52:
Ayy gelininizde hemen hamile kalır inşallah beraber hamile hamile gezersiniz.

seninki baya büyüdü maşşallah.

şu cm le mm i çok karıştırıyorum eşim dalga geçiyo o kadar değil bu kadar diye :9::9:

hayırlısı olsunda kız erkek faketmez :16:

inşallah canım yaa abimde sorun olduğu için normal yolla olması imkansız muayeneleri testleri bitmek üzere inşallah onlarda yaşarlar çok istiyorlar:16:

seninki baya büyüdü maşşallah.

şu cm le mm i çok karıştırıyorum eşim dalga geçiyo o kadar değil bu kadar diye :9::9:

hayırlısı olsunda kız erkek faketmez :16:

inşallah canım yaa abimde sorun olduğu için normal yolla olması imkansız muayeneleri testleri bitmek üzere inşallah onlarda yaşarlar çok istiyorlar:16:

Bakalım perşembe günü görmeye gidicem:))bizimki daha 16 cm falandır heralde:1:
Hayırlısı olsun tabiki,ama çok merak ediyorum:52:
Allah istiyen herkese nasip etsin canım benim,inşallah onlarda yasıyacaklar.

Bakalım perşembe günü görmeye gidicem:))bizimki daha 16 cm falandır heralde:1:
Hayırlısı olsun tabiki,ama çok merak ediyorum:52:
Allah istiyen herkese nasip etsin canım benim,inşallah onlarda yasıyacaklar.

desene perşembe büyük gün:16:
bizimki daha yeni cmleri görüyor:9:

biz kız çocuklarını seviyoruz yaa erkek gibi geliyo hayırlısı tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunda teyzesi:16:

ablamın arkadaşıkahve falına bakmış bizim gelinle beni tarif etmiş önce benden sonra ondan bebek haberi alacakmış öyle oldu.gelinimizin kızı bizimde oğlumuz olacakmış hayırlısı tabi.

kayınvalidem görümcem rüyasında bebek görmüş diğeri tahmin etmiş bi bize süpriz oldu galiba :9::9:

desene perşembe büyük gün:16:
bizimki daha yeni cmleri görüyor:9:

biz kız çocuklarını seviyoruz yaa erkek gibi geliyo hayırlısı tabi sağlıklı hayırlı evlat olsunda teyzesi:16:

ablamın arkadaşıkahve falına bakmış bizim gelinle beni tarif etmiş önce benden sonra ondan bebek haberi alacakmış öyle oldu.gelinimizin kızı bizimde oğlumuz olacakmış hayırlısı tabi.

kayınvalidem görümcem rüyasında bebek görmüş diğeri tahmin etmiş bi bize süpriz oldu galiba :9::9:

İnşallah sorun yoktur bebişte,15 gün sonrada detaylı ultrasona giricem:52:
Olsun erkek olsun,bir dahaki kız olur belki:))dün piknikteydik erkek bebek vardı ama çok tatlıydııı:32:

İnşallah sorun yoktur bebişte,15 gün sonrada detaylı ultrasona giricem:52:
Olsun erkek olsun,bir dahaki kız olur belki:))dün piknikteydik erkek bebek vardı ama çok tatlıydııı:32:

Hocanız kaç aylık:))

bende haftaya perşembe devlet hastanesinden randevu aldım detaylı ultrason için şimdiden randevu alıcam.çabuk doluyormuş randevular özelde ne kadar bilmiyorum.
2 li test için randevular dolmuş özelde yaptırırım artık.

2 litestte kan veriliyor ve ultrasona ense kalınlığı ölçülüyor sadece değilmi.

bebeklerin hepsi çok tatlı bakalım bizim ki ne olucak:16:

hoca sanırım 12 haftalık aramızda 2 hafta vardı ordan takip ediyorum:9::9:

bende haftaya perşembe devlet hastanesinden randevu aldım detaylı ultrason için şimdiden randevu alıcam.çabuk doluyormuş randevular özelde ne kadar bilmiyorum.
2 li test için randevular dolmuş özelde yaptırırım artık.

2 litestte kan veriliyor ve ultrasona ense kalınlığı ölçülüyor sadece değilmi.

bebeklerin hepsi çok tatlı bakalım bizim ki ne olucak:16:

hoca sanırım 12 haftalık aramızda 2 hafta vardı ordan takip ediyorum:9::9:

Bana özelde 1 ay sonrasına vermişlerdi,çünkü doluydu.Fiyatı 175 lira ve nakitmiş:52:.
2li testte önce ultrasonda kemik ölçümü yapıyor,ense kalınlığına bakıyor.Sonra kan veriyorsun,1 hafta sonra doktor sonucuna göre değerlendiriyor.Kimi doktorlar ense kalınlığı normalse kan testi yapmıyor..
Bende merak ediyorum bebeğimiz nasıl diye acaba esmer mi olacak?bu benimmi derim yani:1:
Hocayla aran da fazla zaman yokmuş.

slm kızlar bebişleriniz gayet iyi sanırım konuşmalardan onu anladım :nazar:
maşallah size, benimde adete 2 hafta kaldı merakla bekliyorum.

nehiiirrr senin bebiş 10 haftalık olmuş kolu bacağı belli olmaya başladı dimi.

Bana özelde 1 ay sonrasına vermişlerdi,çünkü doluydu.Fiyatı 175 lira ve nakitmiş:52:.
2li testte önce ultrasonda kemik ölçümü yapıyor,ense kalınlığına bakıyor.Sonra kan veriyorsun,1 hafta sonra doktor sonucuna göre değerlendiriyor.Kimi doktorlar ense kalınlığı normalse kan testi yapmıyor..
Bende merak ediyorum bebeğimiz nasıl diye acaba esmer mi olacak?bu benimmi derim yani:1:
Hocayla aran da fazla zaman yokmuş.

bizimkide doluysa özelde yaptırırız mecburen.nakit olması çok saçma sanki kredi kartına taksit yapıyorlarmış gibi:20:
sen 2 li test için ne zaman gittin 12-14 hafta arası diyorlar ben ne zaman gideyim.bide hemen yapıyorlarmı özelde ondada önceden randevu almaya gerek varmı:44:

annesine babasına benzeyecek ortak yapım olacak:52::52::52::52:

Slm canım nasılsın:16:

bizimkide doluysa özelde yaptırırız mecburen.nakit olması çok saçma sanki kredi kartına taksit yapıyorlarmış gibi:20:
sen 2 li test için ne zaman gittin 12-14 hafta arası diyorlar ben ne zaman gideyim.bide hemen yapıyorlarmı özelde ondada önceden randevu almaya gerek varmı:44:

annesine babasına benzeyecek ortak yapım olacak:52::52::52::52:

Evet nakit dediler bastıra bastıra,kredi kartı kullanılmıyormuş:1:yani yanınızda bulunsun dedi sekreter komik ya.
Ben 12.haftada gitmiştim,rutin kontrol zamanımdı iki test zamanım da geldi dedim o da yaptı.Normal muayene randevusu alıyosun yani en azından Mersinde öyleydi.
İşte bize benzerse esmer olmaması lazım ama ya olursa o zaman şüphelenirim:))

ben bu ay olmaz herhalde dediğim ayda hamile kalıyorum bundada öyle oldu.
senin daha 2 haftan var zamana bırak hatta unut gitsin çok düşünüp bide ay sonu negatif olunca insan baya strese giriyor.
sağlıklı bebiş olsunda hayırlısıyla zamanında gelsin :16:

canım büyüdü biraz ama henüz net farkedilmiyo kolu bacağını belki haftaya gittiğimizde daha net görürrüz.

Son düzenleme:
Back
X