Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

Evet nakit dediler bastıra bastıra,kredi kartı kullanılmıyormuş:1:yani yanınızda bulunsun dedi sekreter komik ya.
Ben 12.haftada gitmiştim,rutin kontrol zamanımdı iki test zamanım da geldi dedim o da yaptı.Normal muayene randevusu alıyosun yani en azından Mersinde öyleydi.
İşte bize benzerse esmer olmaması lazım ama ya olursa o zaman şüphelenirim:))

anladım canım haftaya doktora sorarım.ozamana kadar da bizim sıpa büyür :9::9:

ben buğdayım eşim benden biraz koyu ama esmer değil.bizim ailede benim gibi eşimin ailesi açık tenli bakalım bizimki nasıl bir karışım olucak.kime benzeyecek diye merak ediyoruz eşim bana benzesin istiyo bakalım ne kadar benzeyecek:16:

anladım canım haftaya doktora sorarım.ozamana kadar da bizim sıpa büyür :9::9:

ben buğdayım eşim benden biraz koyu ama esmer değil.bizim ailede benim gibi eşimin ailesi açık tenli bakalım bizimki nasıl bir karışım olucak.kime benzeyecek diye merak ediyoruz eşim bana benzesin istiyo bakalım ne kadar benzeyecek:16:

Büyüyecek tabi,ultrasonda minik el ve ayaklar kıpır kıpır hareket edicek:52:
Sürpriz olucak,düşünsene karnında aylarca ama nasıl bişey olduğunu bilmiyosun.

karnım acıktı birşey yemedimde şimdiye kadar :17:karnım acıktı tost yapıp geliyorum :39:

Bu saate kadar bişey yememek ne demek ya:20:böyle yaparsan olmaz ki,sabah muzunu ye sütünü iç,sonra tostuna ye aaaaaaaa
Şimdi elimde koca bir bardak süt,bal,muz karışımı var.Sabah kahvaltımda full yaptım.

Büyüyecek tabi,ultrasonda minik el ve ayaklar kıpır kıpır hareket edicek:52:
Sürpriz olucak,düşünsene karnında aylarca ama nasıl bişey olduğunu bilmiyosun.

Bu saate kadar bişey yememek ne demek ya:20:böyle yaparsan olmaz ki,sabah muzunu ye sütünü iç,sonra tostuna ye aaaaaaaa
Şimdi elimde koca bir bardak süt,bal,muz karışımı var.Sabah kahvaltımda full yaptım.
süpriz yumurta gibi :52::52::52:

canım sabah uyandığımda eşim muz getirir yerim 2 gündür kalmadı azıcık meyva getiriyor yiyorum bugünde kursa gitmeden birşey atıştırırım dedim gitmeyincede bu saate kaldı.süt içmiyorum canım istemiyo.
tostumu yedim :39:

süpriz yumurta gibi :52::52::52:

canım sabah uyandığımda eşim muz getirir yerim 2 gündür kalmadı azıcık meyva getiriyor yiyorum bugünde kursa gitmeden birşey atıştırırım dedim gitmeyincede bu saate kaldı.süt içmiyorum canım istemiyo.
tostumu yedim :39:

Sen yinede süt iç kemiklerin için,nesquikle içebiliyosan benim gibi yap ekstra vitaminlerde var.afiyet olsun yarasın bebişine.

Bencede 3 aylık oldunuz:52:

eşim geçen gün anlatıyo iş yerindeki arkadaşıyla konuşmuş onun ablası doğum yaptığında sormuş ne yedin diye balık yemedim falan demiş 1 ay kuvezde kalmış.
eşim somon yemen lazımmış diyo hatta arkadaşı eşin evde yaparsa yiyemez dışarıda yiyin demiş.bizimkide birşeyler öğrenip geliyo anlatıyo :9::9:

şimdiye kadar doktorlar kafamı çok karıştırdı şimdi kafam daha rahat bundan sonra dikkat edicem inşallah :16:

eşim geçen gün anlatıyo iş yerindeki arkadaşıyla konuşmuş onun ablası doğum yaptığında sormuş ne yedin diye balık yemedim falan demiş 1 ay kuvezde kalmış.
eşim somon yemen lazımmış diyo hatta arkadaşı eşin evde yaparsa yiyemez dışarıda yiyin demiş.bizimkide birşeyler öğrenip geliyo anlatıyo :9::9:

şimdiye kadar doktorlar kafamı çok karıştırdı şimdi kafam daha rahat bundan sonra dikkat edicem inşallah :16:

Bende balık yiyemiyorum,taze bulmak da zor:52:balık yağı içiyorum 20 gündür,bebişime yarıyordur inşallah.Sende yemnezsen omega3 takviye alabilirsin.

Bende balık yiyemiyorum,taze bulmak da zor:52:balık yağı içiyorum 20 gündür,bebişime yarıyordur inşallah.Sende yemnezsen omega3 takviye alabilirsin.

yiyemezsem öyle yaparım.

dün kayınvalidemle konuşmuştuk bezelye alacaktı hem kendisine hem bize şimdi aradı almış evde olmamda iyi oldu gidip yardım edeyim göüşürüz canım :16:

yiyemezsem öyle yaparım.

dün kayınvalidemle konuşmuştuk bezelye alacaktı hem kendisine hem bize şimdi aradı almış evde olmamda iyi oldu gidip yardım edeyim göüşürüz canım :16:

Tamam canım kolay gelsin:16:bebişine iyi bak kendini yorma

Slm canım nasılsın:16:
slm canım öğle arasına çıkmıştım cvp yazamadım.
iyiyim çok şükür hava güneşli mutluyum :21:

ben bu ay olmaz herhalde dediğim ayda hamile kalıyorum bundada öyle oldu.
senin daha 2 haftan var zamana bırak hatta unut gitsin çok düşünüp bide ay sonu negatif olunca insan baya strese giriyor.
sağlıklı bebiş olsunda hayırlısıyla zamanında gelsin :16:

canım büyüdü biraz ama henüz net farkedilmiyo kolu bacağını belki haftaya gittiğimizde daha net görürrüz.

ben stres yapmıyorum canım sadece kendime heyecan yapıyorum iş olsun diye
olmazsa üzülmem yani eylül daha iyi biliyor bu konudaki düşüncelerimi :1:
arkadaşımda 10 haftalık hamile,dün telefonda konuştuk kollarını bacaklarını açmış yatıyor benim bebiş dedi.
bende dedim 10 haftalık daha ne kolu bacağı :53:
gelişimi 2 hafta önden gidiyor hepsi belli gayet net görünüyor dedi şaşırdım valla.
hatta dedim ne yiyip içiyosun bizede söyle dedim :1:

ayy balık dediniz canım çekti ben çok severim
inşallah hamileykende midem bulanmazda yerim
gerçekten çok faydalıymış.
eylülcüğüm ceviz yiyormusun.

slm canım öğle arasına çıkmıştım cvp yazamadım.
iyiyim çok şükür hava güneşli mutluyum :21:

Oh tam havan yani,burada ara sıra fırtına çıkıyor toz püf..

ben stres yapmıyorum canım sadece kendime heyecan yapıyorum iş olsun diye
olmazsa üzülmem yani eylül daha iyi biliyor bu konudaki düşüncelerimi :1:
arkadaşımda 10 haftalık hamile,dün telefonda konuştuk kollarını bacaklarını açmış yatıyor benim bebiş dedi.
bende dedim 10 haftalık daha ne kolu bacağı :53:
gelişimi 2 hafta önden gidiyor hepsi belli gayet net görünüyor dedi şaşırdım valla.
hatta dedim ne yiyip içiyosun bizede söyle dedim :1:

Yanılmıyorsam 11-12 haftalıkken minicik minicik oluyor,hareket ediyordu.Canım bak hamile olduğunda muz,pekmez,nesquikli süt,ceviz,(kuru incir,kayısı,erik)bunlardan ye mutlaka önden gider ama iki hafta gidermi bilmiyorum:52:

ayy balık dediniz canım çekti ben çok severim
inşallah hamileykende midem bulanmazda yerim
gerçekten çok faydalıymış.
eylülcüğüm ceviz yiyormusun.

Bende çok severdim,ahtapot kalamar falan:52:bu mevsimde taze bulmak zor riskli,denizden yeni çıkmış olsa yerim:23:
Önceden her gün yiyordum bu ara iki günde bir yiyorum:))karnım bir şişki sorma öyle bir geriliyorki çatır çatır çatlıyacak gibi.

Yanılmıyorsam 11-12 haftalıkken minicik minicik oluyor,hareket ediyordu.Canım bak hamile olduğunda muz,pekmez,nesquikli süt,ceviz,(kuru incir,kayısı,erik)bunlardan ye mutlaka önden gider ama iki hafta gidermi bilmiyorum:52:
valla ne bileyim bizim kız biraz abarttı sanırım :1:
normalde yemek seçen birisi hatta öyle çok bişey yediğinide sanmıyorum
ikizdi birisinin gelişimi durmuş biri yaşıyor,
valla ben o saydıklarından fazlasını bile yerim ama kilodan çoook korkuyorum ya :18:

Bende çok severdim,ahtapot kalamar falan:52:bu mevsimde taze bulmak zor riskli,denizden yeni çıkmış olsa yerim:23:
Önceden her gün yiyordum bu ara iki günde bir yiyorum:))karnım bir şişki sorma öyle bir geriliyorki çatır çatır çatlıyacak gibi.

bende bayılırım kalamara,ahtapot yemedim denemek istiyorum.
ama kalamarıda kızartma şeklinde severim oda yağlı oluyor hamileyken yemem sanırım.
karnın belli olmaya başladı mı canım? çatlamasın dikkat et, günde 2,5 litre su iç mutlaka.

valla ne bileyim bizim kız biraz abarttı sanırım :1:
normalde yemek seçen birisi hatta öyle çok bişey yediğinide sanmıyorum
ikizdi birisinin gelişimi durmuş biri yaşıyor,
valla ben o saydıklarından fazlasını bile yerim ama kilodan çoook korkuyorum ya :18:

bende bayılırım kalamara,ahtapot yemedim denemek istiyorum.
ama kalamarıda kızartma şeklinde severim oda yağlı oluyor hamileyken yemem sanırım.
karnın belli olmaya başladı mı canım? çatlamasın dikkat et, günde 2,5 litre su iç mutlaka.

Ayy ikizmiydi kıyamam,ben yediğinle bebek gelişiminin orantılı olduğunu düşünüyorum,kimisi az yesede bebek normalden fazla gelişiyor.Ama bazı yediklerin direk bebeğe yarıyormuş mesela muz,portakal suyu,ceviz fındık.Korkma kilodan verilicek,bebek yürüyünce pesınden kostur yine gider..

Kalamar kızartmasıda çok güzel ama ya yapan olsada yesek,arada bir yenir kızartma bişey olmaz.

Belli canım karnım 67-68 kilo oldum.XXL tişört giydiğim için hani çok belli değil.Dünden beri 6 aylık gibi rahat varım göbek şiş su bile içmekte zorlanıyorum ,geriliyor.Çatlak kremi sürüyorum umarım etki eder.

Ayy ikizmiydi kıyamam,ben yediğinle bebek gelişiminin orantılı olduğunu düşünüyorum,kimisi az yesede bebek normalden fazla gelişiyor.Ama bazı yediklerin direk bebeğe yarıyormuş mesela muz,portakal suyu,ceviz fındık.Korkma kilodan verilicek,bebek yürüyünce pesınden kostur yine gider..

Kalamar kızartmasıda çok güzel ama ya yapan olsada yesek,arada bir yenir kızartma bişey olmaz.

Belli canım karnım 67-68 kilo oldum.XXL tişört giydiğim için hani çok belli değil.Dünden beri 6 aylık gibi rahat varım göbek şiş su bile içmekte zorlanıyorum ,geriliyor.Çatlak kremi sürüyorum umarım etki eder.

elbette verilecek ama benim vücut harita gibi çatlarsa psikoloji diye birşey kalmaz
kafayı oynatırım heralde :37:
nohut yutmuş solucan gibi sadece karnı şişen ve doğumdan çıkar çıkmaz 36 beden giyenleri görünce
kendim için üzülüyorum açıkçası :43:
ayy çok şeker olmuşsundur canım benim,hamilelik aldın mı hiç?

elbette verilecek ama benim vücut harita gibi çatlarsa psikoloji diye birşey kalmaz
kafayı oynatırım heralde :37:
nohut yutmuş solucan gibi sadece karnı şişen ve doğumdan çıkar çıkmaz 36 beden giyenleri görünce
kendim için üzülüyorum açıkçası :43:
ayy çok şeker olmuşsundur canım benim,hamilelik aldın mı hiç?

Annenin doğumda çatladıysa riskin yüksek,allahtan annemde anneannemde falan olmamış.Öyle hamile olanlara bende özenerek bakıyorum sırf göbek doğur tamamdır:1:Ben hiç öyle olamam yapıp gereği.Hep alttan alıyorum,saol canım şeker miyimdir?:1:kıyafet az olunca birde kilo alınca moralman çirkin hissediyorsun.Hamilelik ne canım_?

Annenin doğumda çatladıysa riskin yüksek,allahtan annemde anneannemde falan olmamış.Öyle hamile olanlara bende özenerek bakıyorum sırf göbek doğur tamamdır:1:Ben hiç öyle olamam yapıp gereği.Hep alttan alıyorum,saol canım şeker miyimdir?:1:kıyafet az olunca birde kilo alınca moralman çirkin hissediyorsun.Hamilelik ne canım_?

annemdede anneannemdede yok sayılır ama ben halamlara çekmişim canım.
cildim kuru ve kiloya meyilliyim neyse kader kısmet artık bizde bi çaresine bakıcaz.
hamilelik ne?? demişsin.
hamilelik kıyafet demek istedim canım.

Back
X