Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

aynen öyle bacım adana -antep yemek bizim işimiz :1:
onlar karadenizli bilmiyorlar tabi böyle kuru dolmalar falan.
bide dedilerki bunları akşamdan mı hazırladın,
bende sadece pastayı akşam yaptım diğerlerini sabah kalkıp yaptım dedim.
onlar öğlen 12de bizdelerdi,çok şaşırdılar,ne kadar beceriklisin dediler :9:
ayy sevindim kız :16:
sırff kebabaları ıcın su dk gıderım antepe hmm canım cekıı aklıma geldıkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:9::39::39::39:ayy acıktım sanırımmm:17::17:

yok canım bunlar öyle rahat bayanlar değil,çok hanımefendiler.
birisi 2 yaşlarında zaten laf söz dinlemiyor,
diğeri daha 40 günlük annesi hangisine baksın,bebek ağalıyor sürekli emiyor.
diğeride 10 aylık oğlan çocuğu zıpır birşey hiç durmuyor,kadın sürekli kucağında tuttu.
zor iş yani,bu arada o komik saç modelim vardıya, benle dalga geçmişlerdir dediğim kadınlar.
ilk kez geldiler evime,bende saçımı at kuyruğu yaptım spor giyindim,o halimi unutsunlar diye :1:
öyle galga geçen bayanlar değillermiş,çok hanımefendilerdi.

ama senin dediğin gibi misafirlikte çocuğunu serbest bırakanlarda var,deli oluyorum :22:
aynen yaa evınde serbest bırak bır yere gıtıgınde yaınan ayırma gerekırse sevdıgı pyuncagını gotur dımı amaa benöle dusunuyrm ınsl da olurr

Evet kontrolümüzden geldik:16:bugün tam 5 aylık olduk,bebişim gayet iyiydi,gerçi iki haftadır hareketlerini hissediyorum.Özellikle 3-4 gündür kuvvetli tekmeler atıyor(acaba erkek mi diyoruz)ama doktor kız olduğunu vurguluyor her gidişimizde.
317 gram olmuşuz,uyuyodu minnoşum benim boyumuzda 21 cm olmuş.Geceleri tekmeliyor zaten dedim,doktorda gündüzeleri genelde uyur dedi.Endişelerimden bahsedince fırçayı yedim doktordan.Aşırı şişkinliğim oluyordu.Çok hareketsizsen olur dedi,yürüyemiyorum işte riskten dolayı diyince de ben sana sürekli yat demedim ki dedi:53:şuan bir sorun risk yok belki 40 hafta taşıyacaksın dedi.Detaylı ultrason tarihim 21 hazırana kaydı,prof semineri varmış.Benden haberler bu kadar.
gozun aydın cnm benım ıı dr ole dedıyse gercı 5 aya grıınce rısk kalmıyor sende yavas yavs dolann tatlım hepden bırakma kg lerleden kurtulamassın sonraa:20:

Kimseciklerde yok.Şimdi tetanoz aşımı da oldum.İlk defa iğneden korktum,canım acıyor hala...
ılk ası cok agrıtıyor yaa ama ıkıncı ı-ole dıll yan onun kdr dıll bende ole olsuuu

buyurun yorum yapın bakalım nasılsızzz

Eki Görüntüle 725940 persembe cekındık36 haftalıgızz
Eki Görüntüle 725941 33 sanırımm:17:
Eki Görüntüle 725942 28 haftalıgızz
topl daa ....69,5 dan 81,5 oldukk:17::17::17:
nasılızzzzzzzzzzzzzzzzz teyzeleriii:nazar::nazar::nazar:

Süpersiniz suzancım,fazla kilo almamışsın göbekte toplanmış:nazar:maşallah..

aynen yaa evınde serbest bırak bır yere gıtıgınde yaınan ayırma gerekırse sevdıgı pyuncagını gotur dımı amaa benöle dusunuyrm ınsl da olurr

gozun aydın cnm benım ıı dr ole dedıyse gercı 5 aya grıınce rısk kalmıyor sende yavas yavs dolann tatlım hepden bırakma kg lerleden kurtulamassın sonraa:20:

ılk ası cok agrıtıyor yaa ama ıkıncı ı-ole dıll yan onun kdr dıll bende ole olsuuu

Saol canım,benim erken doğum riskim olduğu için korkuyorum.Tamamen hareketsiz değilim ama kısıtlıyorum doğal olarak.Normalden az yediğim halde kilo alıyorum.Bebiş iyi olsunda ben kiloyu veririm allahın iziniyle.
Umarım ikincisi ağrıtmaz,.Çok fena ağrıyor kolum hala.

sırff kebabaları ıcın su dk gıderım antepe hmm canım cekıı aklıma geldıkiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:9::39::39::39:ayy acıktım sanırımmm:17::17:

her yerin güzel yemekleri var ama bizim oraların kebaplarına kimse hayır diyemiyor,
elin yabancı turistleri bile,türkiyeyi sorduğumuzda hemen ,türkiş kebap diyorlar :9:

Dediğim gibi alerjikmiş canım,egzama olmamasına sevindim.Bende et pek yemiyorum bendede eksiklik olabilir.Kan ilacımın ıcınde b12 de va aslında.
Kızın kocaman olmuştur ya:nazar:maşallah ,O gün de yazdığım gibi Nilsu da kaldık bakalım hatta öyle seviyoruz ama bilmiyorum fikrim değişebilir belki:))
Canım acıyor hala,ateşölcerim yok ama hissetmiyorum ateş.Sende vuruldun dimi,2.dozunuda.

2011 de olmuştum 1 doz o yüzden doktorum yeterli dedi tek doz oldum
5sene koruyormuş zaten

buyurun yorum yapın bakalım nasılsızzz

Eki Görüntüle 725940 persembe cekındık36 haftalıgızz
Eki Görüntüle 725941 33 sanırımm:17:
Eki Görüntüle 725942 28 haftalıgızz
topl daa ....69,5 dan 81,5 oldukk:17::17::17:
nasılızzzzzzzzzzzzzzzzz teyzeleriii:nazar::nazar::nazar:
oyy maşallah normal kilo almışsın :nazar: doğumada az kaldı hadi hayırlısı ile sağlıklı doğumlar olsun inşallah:nazar:

Süpersiniz suzancım,fazla kilo almamışsın göbekte toplanmış:nazar:maşallah..

Saol canım,benim erken doğum riskim olduğu için korkuyorum.Tamamen hareketsiz değilim ama kısıtlıyorum doğal olarak.Normalden az yediğim halde kilo alıyorum.Bebiş iyi olsunda ben kiloyu veririm allahın iziniyle.
Umarım ikincisi ağrıtmaz,.Çok fena ağrıyor kolum hala.
:17::nazar:evet cok sukurrr bbekler ıı olsnda kg ler muhım degıl tatlımmm ıkıncı bende agrıtmadı o kaa ınsl sendede olurrr

her yerin güzel yemekleri var ama bizim oraların kebaplarına kimse hayır diyemiyor,
elin yabancı turistleri bile,türkiyeyi sorduğumuzda hemen ,türkiş kebap diyorlar :9:
aynen kebabbbb:39::39:

2011 de olmuştum 1 doz o yüzden doktorum yeterli dedi tek doz oldum
5sene koruyormuş zaten

oyy maşallah normal kilo almışsın :nazar: doğumada az kaldı hadi hayırlısı ile sağlıklı doğumlar olsun inşallah:nazar:
hayırlısı ınsl cnm sızede sıra gelıyr bnm 3 hafta fılan kaldı hayırlıs ıle ınsll dua ıleee

:17::nazar:evet cok sukurrr bbekler ıı olsnda kg ler muhım degıl tatlımmm ıkıncı bende agrıtmadı o kaa ınsl sendede olurrr

aynen kebabbbb:39::39:

hayırlısı ınsl cnm sızede sıra gelıyr bnm 3 hafta fılan kaldı hayırlıs ıle ınsll dua ıleee

İnşallah canım ya bugun azaldı ağrısı nasıl aşıysa bu:52:
Sende inşallah bebeğini kucağına alırsın.Oğluşunla yaptıklarını yazarsın:))

selaaaam kızlar,yarın vaktim olursa kan testi yaptırcam
inşallah hayırlı haberler getiririm size.

Yarın bat tarihinmi canım?inşallah dediğin gibi hayırlı haberler verirsin:16:

İnşallah canım ya bugun azaldı ağrısı nasıl aşıysa bu:52:
Sende inşallah bebeğini kucağına alırsın.Oğluşunla yaptıklarını yazarsın:))

Yarın bat tarihinmi canım?inşallah dediğin gibi hayırlı haberler verirsin:16:

hayır canım bat değil, biz ilçede oturuyoruz biliyorsun.
yarın merkeze gitcez işimiz var,vakit olursa tahlil yaptıcam.
kanda hemen belli oluyor diyorlar.

hayır canım bat değil, biz ilçede oturuyoruz biliyorsun.
yarın merkeze gitcez işimiz var,vakit olursa tahlil yaptıcam.
kanda hemen belli oluyor diyorlar.

Biliyorum canım,yani gitmişken yaptırırım diye düşünüyorsun.Ben tam net bilmiyorum kaç gün önceden çıkar.Okuduklarım kadarıyla bir hafta önceden belli oluyor.Ben hiç kan tahlili yaptırmamıştım zaten.

Biliyorum canım,yani gitmişken yaptırırım diye düşünüyorsun.Ben tam net bilmiyorum kaç gün önceden çıkar.Okuduklarım kadarıyla bir hafta önceden belli oluyor.Ben hiç kan tahlili yaptırmamıştım zaten.

benim batıma 8 gün var canım.
çalışmalara başlayalı çok oldu,varsa eğer 3 günde belli oluyor diyorlar.
benim ilk gebelik idrarda belli olmamıştı,adetimi 10 gün geçtikten sonra
il merkezine gidebilmiştik,kanda çıkmıştı.
bana diyorlarki,seninki normal gebelik olsaydı idrarda 2 haftada çıkardı.
şimdi dün yaptım idrarda bişey çıkmadı,eğer yarın kanda çıkarsa yine korkarım.
buda anormal bir gebelik mi diye :50:

Kıyamam kendini korkutmaa. 8 gün önce çıkması imkansız.ama kanda çıkabilir. ben bu gebeliğimde 4 gün önce öğrendim o da belli belirsizdi.. kardeşim 2 gün önce öğrendi arkadaşım battan 2 gün sonra.. kaybı olan herkes hep kötüyü düşünüyor.. ben 8. haftaya başladım kalp atışı aldım o korku hala içimde biliyorum ki 9 ay böyle sürecek.. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler,sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah hamilesindir:16::16::16:

Hayırlısı olsun canım,ben o kadar erkenden belli olduğunu sanmıyorum.Ama senin yarın belli olabilir.Bunu diyenler kim?bana çok saçma geldi seninki normal gebelik olsaydı falan bu ne demek?Sen zaten normal bir gebeydin,fakat bebek sağlıklı olmadığı için gelişmedi(ben öyle biliyorum en azından sağlıksız olan bebeklerde oluyor)Korkma canım daha adet tarihine 8 gün var Allahtan hayırlısını iste sadece.

Kıyamam kendini korkutmaa. 8 gün önce çıkması imkansız.ama kanda çıkabilir. ben bu gebeliğimde 4 gün önce öğrendim o da belli belirsizdi.. kardeşim 2 gün önce öğrendi arkadaşım battan 2 gün sonra.. kaybı olan herkes hep kötüyü düşünüyor.. ben 8. haftaya başladım kalp atışı aldım o korku hala içimde biliyorum ki 9 ay böyle sürecek.. Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler,sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah hamilesindir:16::16::16:

ayy canım yazmana çok sevindim.
geçen hafta farkettim senin hamile olduğunu tebrik etcektim unutmuşum.
hayırlı olsun,9 ay çabucak geçsin inşallah.
evet karmaşık duygular içindeyim.
çok stres yapmasamda her kayıp en az 3 ay umutların ertelenmesi demek.
yarın çıkar yada çıkmaz üzülmem,inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur en kısa zamanda.

Hayırlısı olsun canım,ben o kadar erkenden belli olduğunu sanmıyorum.Ama senin yarın belli olabilir.Bunu diyenler kim?bana çok saçma geldi seninki normal gebelik olsaydı falan bu ne demek?Sen zaten normal bir gebeydin,fakat bebek sağlıklı olmadığı için gelişmedi(ben öyle biliyorum en azından sağlıksız olan bebeklerde oluyor)Korkma canım daha adet tarihine 8 gün var Allahtan hayırlısını iste sadece.

kanda hemen belli oluyor diyorlar,
idararda da bazısı ilk haftada bazısı 2 haftada belli oldu diyor.
bende inanamadım,benim bildiğim idrarda adetin geçince yada 3-4 gün kala belli oluyor.
neyse hayırlısı tabiki,ağzı olan konuşuyor takmıyorum onları.

kanda hemen belli oluyor diyorlar,
idararda da bazısı ilk haftada bazısı 2 haftada belli oldu diyor.
bende inanamadım,benim bildiğim idrarda adetin geçince yada 3-4 gün kala belli oluyor.
neyse hayırlısı tabiki,ağzı olan konuşuyor takmıyorum onları.

Takma tabiki canım,bende senin bildiğin gibi biliyorum ben adetim 2 gün geçince yaptım idrar testini o şekilde öğrendim.Kanda erken belli oluyor dediğin gibi.Şimdi doktorumun hemşiresi aradı idrar tahlili ve kültürü vermiştim.Bazen ağrım oluyordu temiz çıkmış:52:enfeksiyondan korkuyorum bende antibiyotik kullanmak istemiyorum.

Takma tabiki canım,bende senin bildiğin gibi biliyorum ben adetim 2 gün geçince yaptım idrar testini o şekilde öğrendim.Kanda erken belli oluyor dediğin gibi.Şimdi doktorumun hemşiresi aradı idrar tahlili ve kültürü vermiştim.Bazen ağrım oluyordu temiz çıkmış:52:enfeksiyondan korkuyorum bende antibiyotik kullanmak istemiyorum.

çok sevindim canım,annen sana iyi bakıyor merak etme hiç sorun çıkmadan
9 ayı tamamlayıp bebeğini kucağına alacaksın :nazar:

çok sevindim canım,annen sana iyi bakıyor merak etme hiç sorun çıkmadan
9 ayı tamamlayıp bebeğini kucağına alacaksın :nazar:

Evet iyi bakıyor tombiş oldum:52:ama bebiş tombik değil onu beslemem lazım:))benim kız cezerye seviyo(canın çekmesin)tam Mersinli olacak,acı da yiyorum midem hiç rahatsız değil.

Back
X