geçmiş olsun canım ye iç sen yinede bol bol c vitamini al canım geçecek inşallahİyi geçti canım,sandığımdan farklıydı 4 boyutluda sürekli bakmadı.Zaten hastanedeki tüm doktorlar yanımızdaydı.Profesör bakarken sanırım onlarda öğrenmeye çalışıyordu.Odaya girer girmez çift rahmim den bahsettiler(dedikodumu yapmışlar demekki)
Çift rahimli olup diğer herşeyin de çift olmasını internetten araştırdı doktor,işte çok çok nadir bir durum.Profesörde sen çok nadirsin biliyorsun dimi dedi,evet dedim.Zaten benim durumumda olan toplam 2.hastaymışım.Çift rahim gruplarında en şanlısıymıl benim durumum.Diğer hastasını iki kez doğurtmuş,bir sol rahimden bir sağ rahimden.Bana biraz moral verdi,kızımız da yüz üstü yatmış hiç dönmedi,yüzünü görmek için sallandım bol bol hiç banamısın demedi,inatçı olucak cadı.Sonra biraz yürüyüş yapıp çikolata yedi doktor çıktım yürüdüm yedim geldim.Yine dönmedi yüzünü:))döner gibi oldu bu seferde eliyle kapadı zaten 2 saat olmuştu çıktık artık mecbur.Bir problem olmadığını söyledi ya yeter,diğer doktoruma kıyasla profesörün rahatlatıcı konuşmalarına bile o verdiğim para değer anlıycağın.Cuma günü 600 grm olmuşuz15 günde 1 rahim kasılmasını önleyici iğne verdi.
İki gündür de hastayım burnum,boğazım,başım acayip.Gecelerim uykusuz ilaç da içmek istemiyorum umarım bir an önce iyileşirim....
Selam canım allah bağışlasın bebişiaz kaldı seninde ne güzel,alışverişiniz de bitiyor sağlıklı günlerde giyer inşallah kızımız.Aldıklarını görmek istiyorum
Biz hasta olduk canım ya grip oldum çok fena.Tavuk suyu çorba,nane limon,ballı süt içsemde geçmiyor bir türlü![]()
kızımızda maşallah

bizim cadı kızımızda yüzünü hep kapatıyor nazlı olacaklar heralde
geçen zar zor yüzünü açtırdık diye kaşlarını çattı bize rahatsız ettik hanımı

bakalım bu hafta sonu ne yapacak

eylül25 güle güle kullansın kuzucun eşyalarını , sağlıklı günlerde inşallahkuzunun nevresim takımını nerden ve kaça aldın cnm? ben haftasonu mothercarede sordum arabalı bi nevresimdi 65tl dedi.
sağol canım ben bebetto dan aldım hastane çıkışı battaniye ve nevresimini
nevresim 50 tl indirimdeydi.batteniye 69 hastane çıkışı 55 tl