Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

rüyalarımıza giriyor artık bazı şeyler desene :1::1: 2 ay kadar önce dışarı çıkmıştık arkadaşlarla, kumru yedi onlar , içinde bol sosis olduğu için ben yememiştim, çok ısrar ettiler bi lokma ısır diye ama yemedim :1: sonra o gece rüyamda sürekli kumrudan bi lokma ısırdım durdum iştahlı iştahlı artık nasıl canım çektiyse :9::9:

ayy ne güzel sarelle yiyorsun, normalde çok severim ama hiç yiyemiyorum artık yaa, kahvaltımın finalini pekmezle yapıyorum hep oda zorlamayla yani kan yapsın diye, bugün değişiklik olsun diye bir dilim ekmek üzeri tereyağı bal yedim :31:

ben kilomu çok merak ediyorum artık, ayın 13nde kontrole gittiğimde 3 haftadır tartılmamış olucam, ama mutlaka aldım kilo , umarım çok uçmamışımdır :26: :26:

Canım ya keşke yeseydin ben nerdeyse her gördüğümü yiyorum bir ıssırıkta olsa,Tamam zararlı ama canımız çekerse bişey olmaz.O kadar fazla da titizlenmiyorum.Benimde canım salam çekmişti hindi eti fıstıklı marketten alırken bir tane ağzıma attım canım çekiyordu napim:9:Ben pekmezi sade yiyemiyorum tahinle karıştırıp yiyorum:))ee tasbi kalorili ama seviyorum öyle.Çikolatayıda yerken abartmıyorum kızımın canı istiyor diye hahaaa
Evde tartılmıyormusun ben sabahları 73 çıkıyorum kıyafetli:53:

yok cnm titizlenmek değil benimki, bu olaydan 1 hafta 10gün önce 4gün boyunca kahvaltıda 7-8er dilim salam yedim, akşamları da bol malzemeli pizza:26: ve sonrasında midemi bozdum fena şekilde, ayaklarım şişti :26: hatta 3 gün rapor aldım gitmedim okula :27: oyüzden o sıralar yememem gerekiyordu :1: yoksa canımın çektiği herşeyi yerim vala acımam hiç :1::1:

hamile kalmadan önce kaç kiloydun ? evde tartı yok :2: yakında eczane var hep orada tartılıyorum ama gitmedim en son kontrolden buyana , korkuyorum galiba :1: illa ki kilo alıcaz hatta sağlıklı olanıda kilo almak ama hep bilinç altıma 5.ay kilo patlama ayı diye işlemişim çevremden duyduklarımdan dolayı oyüzden bu 3 haftada çoşmuş olmaktan korkuyorum:27::27:

yok cnm titizlenmek değil benimki, bu olaydan 1 hafta 10gün önce 4gün boyunca kahvaltıda 7-8er dilim salam yedim, akşamları da bol malzemeli pizza:26: ve sonrasında midemi bozdum fena şekilde, ayaklarım şişti :26: hatta 3 gün rapor aldım gitmedim okula :27: oyüzden o sıralar yememem gerekiyordu :1: yoksa canımın çektiği herşeyi yerim vala acımam hiç :1::1:

hamile kalmadan önce kaç kiloydun ? evde tartı yok :2: yakında eczane var hep orada tartılıyorum ama gitmedim en son kontrolden buyana , korkuyorum galiba :1: illa ki kilo alıcaz hatta sağlıklı olanıda kilo almak ama hep bilinç altıma 5.ay kilo patlama ayı diye işlemişim çevremden duyduklarımdan dolayı oyüzden bu 3 haftada çoşmuş olmaktan korkuyorum:27::27:

Hii öyle desene,bende acımam sucuk da yiyorum ama abartmadan yani canım ne çekerse:))kola da içtim:52:
62 ile kaldım ilk 3 ay kilo almadım hatta 61,61 buçuk oldum.3.aydan sonra aldım hep.Son 2 haftadır kilom değişmiyor heralde artık bebek alıyor yani inşallah o alıyordur:)))

evet sucuk bende yiyorum :1: salam ve sosise göre daha zararsızmış kızartıyoruz falan ya ateş gördüğü zaman sıkıntı yokmuş :49:

bebek kilo alınca bizim kilomuza yansımıyormu ki:44: sonuçta vücudumuza ekstra ağırlık biniyor diye biliyorum :26: ayyy desene tartıda ne çıkıosa bana ait :1::1::1:

Canım sonuçta daha bebek çok küçük gramajı neki:52:ben 11 kilo aldım desem bebek 1 kilo yok:1:

Canım sonuçta daha bebek çok küçük gramajı neki:52:ben 11 kilo aldım desem bebek 1 kilo yok:1:

orası öyle tabi :1::1: bende kendimi teselli ediyordum yarım kilosunu olsun bebeğimin üstüne atarım diye :1::1::1: neyse kaçarı yok bu kilolarla barışık olucaz , yavrularımızın sağlığı iyi olsun yeter :49: ( klasik gebe kadın cümlesi :1::1: )

2 gün önce bi arkadaşım hamile elbisesi hediye aldı bana, okadar hoşuma gittiki bayıldım:16: aslında normal bi elbise, hani şu ip askılı olup göğüsden aşağısı bol olan dizde bitenler varya onlardan, cuk die oturdu yaa tam istediğim gibi:49: bende hamile taytı aldım nasıl rahat üstümde yok gibi üstüne tshirt sıkıntım olmuyor zaten ama alt taraf çok sıkıntı yaratmaya başlamıştı göbeğimi sıkıyor artık kot şort belleri sert oluyordu :20:

orası öyle tabi :1::1: bende kendimi teselli ediyordum yarım kilosunu olsun bebeğimin üstüne atarım diye :1::1::1: neyse kaçarı yok bu kilolarla barışık olucaz , yavrularımızın sağlığı iyi olsun yeter :49: ( klasik gebe kadın cümlesi :1::1: )

2 gün önce bi arkadaşım hamile elbisesi hediye aldı bana, okadar hoşuma gittiki bayıldım:16: aslında normal bi elbise, hani şu ip askılı olup göğüsden aşağısı bol olan dizde bitenler varya onlardan, cuk die oturdu yaa tam istediğim gibi:49: bende hamile taytı aldım nasıl rahat üstümde yok gibi üstüne tshirt sıkıntım olmuyor zaten ama alt taraf çok sıkıntı yaratmaya başlamıştı göbeğimi sıkıyor artık kot şort belleri sert oluyordu :20:

:9:belkide çok kilo almamışsındır bebişin almıştır:))hayırlı olsun hamile elbisen canım güle güle giyin.Rahat giymek en iyisi göbek ve bel kısmı sıkmaması lazım.Göğüslerin fazla büyümedi heralde.Ben xs dum bir ara yahu sımdı xxl giyiyorum:52:

canım göğüslerim zaten 85di aslında şiştiler yine ama öyle aman aman bi şişme değil:1:

benim üst tarafım 36 alt tarafım 38 bedendi , şimdi üst tarafım hala aynı gibi gömlek sıkıntı oluyor sadece düğmelerde ama tshirtde sıkıntı yok, alt tarafımdada hala 38 beden şortlara giriorum ama belim sıkıyor kot olanlarda:49: gittim 40 beden şort aldım popo hafif bol gibi kaldı beli tam oldu :49: belim kalınlaştı yani iyice:49: hamile taytım yine 38 aldım tam oldu zaten beli süper esnek :1:

ben hareket ediyorum cnm yürüyüş vs yapıyorum ona rağmen bukadar kalınlaştım , ama sen özel durumundan dolayı hareketsizsin oyüzden bence çok az bile kilo almışsın:16: maşallahın var :16:

Son düzenleme:
canım göğüslerim zaten 85di aslında şiştiler yine ama öyle aman aman bi şişme değil:1:

benim üst tarafım 36 alt tarafım 38 bedendi , şimdi üst tarafım hala aynı gibi gömlek sıkıntı oluyor sadece düğmelerde ama tshirtde sıkıntı yok, alt tarafımdada hala 38 beden şortlara giriorum ama belim sıkıyor kot olanlarda:49: gittim 40 beden şort aldım popo hafif bol gibi kaldı beli tam oldu :49: belim kalınlaştı yani iyice:49: hamile taytım yine 38 aldım tam oldu zaten beli süper esnek :1:

ben hareket ediyorum cnm yürüyüş vs yapıyorum ona rağmen bukadar kalınlaştım , ama sen özel durumundan dolayı hareketsizsin oyüzden bence çok az bile kilo almışsın:16: maşallahın var :16:

Senin göğüsler varmış zaten,benimde altımla üstüm arasında 1 beden oynuyordu şimdi ne kadar bol giysem o kadar iyi hissediyorum kendimi.Hamile tişötleri var ya göbeğe yapışan onları giyemiyorum mesela sıkıntı veriyor o yüzden hep xxl tişörtler aldım.Beimde asıl sorunum kalça basen bölümü onuda inşallah doğurduktan sonra vericez yine diyet topiği yaparız:16:
Ya bende hareket etmek istiyorum ama iste aslında şuanda istesemde edemiyorum.Biraz yürüsem yorulmaya başladım:))
Sen doktorun izin veriyorsa yüzersinde konyaaltında lara da.Özledim Antalyayı

doktorun her kontrolde söylediği şey yüzme ve yürüyüş cnm, sürekli tembihliyor sakın aksatma diye, bende elimden geldiğince uymaya çalışıyorum.

denize gittik eşimle bikaç kez ama hepsinde de dalgalıydı deniz çok rahat yüzemedim oyüzden, ama yinede bol bol hareket ettim suyun içinde :17:

yeterki sağlıcakla alalım sıpalarımızı kucağımıza sonrasını yine hepberaber hallederiz cnm

doktorun her kontrolde söylediği şey yüzme ve yürüyüş cnm, sürekli tembihliyor sakın aksatma diye, bende elimden geldiğince uymaya çalışıyorum.

denize gittik eşimle bikaç kez ama hepsinde de dalgalıydı deniz çok rahat yüzemedim oyüzden, ama yinede bol bol hareket ettim suyun içinde :17:

yeterki sağlıcakla alalım sıpalarımızı kucağımıza sonrasını yine hepberaber hallederiz cnm

Olsun en azından doktorun izin veriyor:)Ben artık seneye acıcam sezonu bebişimle.Şimdiden bikinisini beğendim.:55:
İnşallah canım hemen geçsin istiyorum zaman ekim olsun ekim hatta eylüle de razıyım:52:

ayyy ne tatlı bikiniler var kız çocukları için , giyer ne güzel minik kuzun :16: hayal kuruyor hep insan önümüzdeki yaz denize beraber gidicez suda oynayacak şişme botuna bindirip yüzdürücez diye :1: ahh inşallah Allah nasip eder o güzel günleride...

evet yaa bana zaman geçmiyormuş gibime geliyor ama geriye dönüp baktığımda da 5 ay var ne zaman bitti dediğim:52:

ayyy ne tatlı bikiniler var kız çocukları için , giyer ne güzel minik kuzun :16: hayal kuruyor hep insan önümüzdeki yaz denize beraber gidicez suda oynayacak şişme botuna bindirip yüzdürücez diye :1: ahh inşallah Allah nasip eder o güzel günleride...

evet yaa bana zaman geçmiyormuş gibime geliyor ama geriye dönüp baktığımda da 5 ay var ne zaman bitti dediğim:52:

Çook tatlı şeyler var yani çeşit çeşit alası geliyor insanın.Bizim paralar kıyafetlerine gidicek gibi:9:ikoncan yapıcam onu hahah

ikoncanmı :1::1: aynen aynen :1: normalde kendimede kıyafet almayı çok severdim yani hergün alışveriş yapsam bıkmazdım şimdi de oğluma aynısı olucam galiba :27: hatta ben her kendime bişey alışımda eşimede alırım mutlaka ve oda hep diyor "bizim maaşları sen kıyafete yatırcaksın ben ek işe başlim diğer giderleri karşılamak için" :9:

ama çocuklar için okadar güzel şeyler var ki insan duramıyor efecim haklısın yaa keşke hep alsak hep alsak:9:

ikoncanmı :1::1: aynen aynen :1: normalde kendimede kıyafet almayı çok severdim yani hergün alışveriş yapsam bıkmazdım şimdi de oğluma aynısı olucam galiba :27: hatta ben her kendime bişey alışımda eşimede alırım mutlaka ve oda hep diyor "bizim maaşları sen kıyafete yatırcaksın ben ek işe başlim diğer giderleri karşılamak için" :9:

ama çocuklar için okadar güzel şeyler var ki insan duramıyor efecim haklısın yaa keşke hep alsak hep alsak:9:

Sanırım artık kendime almıycam,eşimede almıycam:9:herşeyi ona alıcaz para kalmaz gıdaya yoksa.Zayıflıyım de ben kıyafetim çok zaten illa moda olması gerekmez ama kızım tam trend giyinsin:9:
Hatta akülü arabasınıda beğendim ya mini coper alcam ya da jeep pembeeee

akülü arabalar çok güzel yaa bayılıyorum bende , henüz gidip beğenmedik ama.... bizim evin konumu da çok müsait akülü araba için hem sitenin içi bahçelik hemde tam önünde spor alanı var benim yürüyüş yaptığım , diyorum ki az büyüsün arabalık olsun ben yürürüm sporumu yaparım oda arabasını sürsün :52: :52:

ahh ahh annelik ne güzelmiş yaa şimdiden tadını alıyor insan birde doğunca hiç düşünemiyorum :49: :16:

akülü arabalar çok güzel yaa bayılıyorum bende , henüz gidip beğenmedik ama.... bizim evin konumu da çok müsait akülü araba için hem sitenin içi bahçelik hemde tam önünde spor alanı var benim yürüyüş yaptığım , diyorum ki az büyüsün arabalık olsun ben yürürüm sporumu yaparım oda arabasını sürsün :52: :52:

ahh ahh annelik ne güzelmiş yaa şimdiden tadını alıyor insan birde doğunca hiç düşünemiyorum :49: :16:

Ben netten beğendim canım:9:eşimde ne arabası diyo kız çocuğuna öğrensin diyorum bende:52:bizim burası çok müsait değil aslında site içi uygun ama yollar yokuş.Belki anneannesine giderse sürer orda.
Ben sporumu denizde yapıcam yazın hep oyun hep spor.Ankarada ancak yürüyüş olur oda kışın çok zor kanguruyla belki ama çocuk maffolur.

nehir nerde acaba cnm ya umarım herşey yolundadır:26:

15gün kalıcam efecim, eşim 10 gün olmayacak son 5gün gelicek yanıma, izni yok maalesef :43:

Back
X