Diyet bitti şimdi sıra sohbette...

nehir nerde acaba cnm ya umarım herşey yolundadır:26:

15gün kalıcam efecim, eşim 10 gün olmayacak son 5gün gelicek yanıma, izni yok maalesef :43:

Umarım bişey yoktur canım,nehir iyice ihmal etti geziyor kesin:35:
Benimde eşimin izni yok maalesef,bugünde çalışıyor hatta.Sanırım bayramı orda geçireceksiniz,doktor izin verdi dimi seyehat için.

cnm ben çıkıyorum, akşam yemeği yürüyüş falan anca yetiştiririm :16:

çok öpyrm seni :16:

Tamam canım bende çıkıcam zaten eşim gelmek üzere,annem yemeği yapmıştı zaten herşey hazır.Oğluşuna yarasın yemekler afiyet olsun.Öptüm güzel akşamlar:54:

selam kızlar nasılsınız geçmişi okuyordum baya birikmiş yarım bıraktım:1:
gördüğüm kadarı ile anneler ve kuzucukları iyiler
bizde iyiyiz çok şükür haftasonu babamız kızımızın odasını boyadı çok güzel oldu :16::16:
cumartesi günüde mobilyaları gelecek kısmetse sabırsızlanıyorum bi an önce yerleştirmek için
16 sındada dk kontrolümüz var çok merak ediyorum kilosunu boyunu gelişimini sağlığını
umarım her şey yolundadır

Sorma sırf almamak için dışarı çıkmıyorum:9:daha erken durrrrrrrr diyorum:))

Buldum canım aldıklarımı.Pembe kolsuz gecelik ve beyaz lohusa pijama takımını önceden almıştım ikisini 70 küsüre almıştım

Beyaz sabahlıkla mürdüm gecelik en son aldığım zaten başkada almam.Önü düğmeli emzirmek için.Eki Görüntüle 749867 Eki Görüntüle 749868 Eki Görüntüle 749869 Eki Görüntüle 749872

lcwdan aldım 4lü 25 tl

lcwdan bıdıcık çoraplar 4ü 8tl

lcwdan 2si 15tl

bücürük 10 tl

lcwdan hepsi 10ar tl

bunlarıda festival kurulmuştu ordan almıştım evde giymesi için 5er tlye

Netten bulduğum kızıma aldıklarımı ekliyim.Kıyafetlerini yıkamadan önce diğer kıyafetlerini de ekliycem.:nazar::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 749882 Eki Görüntüle 749883 Eki Görüntüle 749884 Eki Görüntüle 749885 Eki Görüntüle 749886 Eki Görüntüle 749887 Eki Görüntüle 749888 Eki Görüntüle 749889 Eki Görüntüle 749890

Zebra üstün altıda var ama netten bulamadım.:nazar::nazar::nazar:

Canım bu bebek odasını çok beğendim.Ekim annelerinde bir kişi almış.4500 fiyatı kendi evim olsa alırım ama bizi aşar şuanda.Eki Görüntüle 749912

ahh cnm maalesef Antalya'da çok çabuk ekşiyor herşey:5: oyüzden tupper daha uzun süre muhafaza eder diye düşündüm :5:

hissetmezmiyim hiççç hemde nasıll:16: 1 hafta önce başladı pıt pıt diye tekmeleri, hissettiğim anda elimi karnıma koyuyorum nasıl vuruyor öyle sıpam :9::9: bundan öncede pıt pıt tekme değilde sanki böyle bişeyler kıpır kıpır ediyordu içimde , bazen hafif acıyla karışık oluyordu :9: içimde yer açıyormuş karnım genişliyormuş o sıralar :1:

ne güzel ciciler almışsınız güle güle kullanın.

bende tekmeleri hisssetmek istiyorum:16:

ne güzel ciciler almışsınız güle güle kullanın.

bende tekmeleri hisssetmek istiyorum:16:

evet cicileriniz harika kızlar güle güle kullanın
nehircim 1 2 haftaya kadar hissedersin sende o muhteşem duyguyu
bende sabırsızlanırdım ne zamn duycam diye şimdi içerde horon tepiyor
göbüşüm üçgen beşgen gibi şekillere giriyor:emir_bebek::1:

bizde iyiyiz çok şükür haftasonu babamız kızımızın odasını boyadı çok güzel oldu :16::16:
cumartesi günüde mobilyaları gelecek kısmetse sabırsızlanıyorum bi an önce yerleştirmek için
16 sındada dk kontrolümüz var çok merak ediyorum kilosunu boyunu gelişimini sağlığını
selam canım:16:
ayy ne güzel odada hazır :nazar:
16 sında benimde randevum var iple çekiyorum inşallah bebişlerimiz iyidir:16:

Slm canım hoşgeldiniz nerdesin ya hiç gözükmüyorsun?Ne güzel odasını yapıyorsunuz:nazar:bu arada iyi olmanıza sevindim.Kontrole az kalmış herşey yolundadır eminim:)

Bizde şeker yüklemesi yaptırdık ve kontrole girdik kızımla 901 grm olmuş:nazar:yüzü çok çok netti yerim onu ben.Herşey yolunda dedi ben ciğer geliştirici falan sorunca fırçayı yedim tabi:1:hastalarını anlattı herşey yolunda pimpiriklenme dedi.
Ben tok karnına gittim canım 50 gm sonuç 141 çıktı.

Teşekkür ederiz canım:16:ya benimde böyle bazen kare gibi oluyor sol tarafım sağ tarafım inik.Yamuk yumuk oluyor:52:

sanki dün elimi karnıma koyduğumda birşeyler hissettim emin değilim tabi.1-2 hafta az kalmış annelik ne güzel bir duygu yaa:16:

Slm canım hoşgeldiniz nerdesin ya hiç gözükmüyorsun?Ne güzel odasını yapıyorsunuz:nazar:bu arada iyi olmanıza sevindim.Kontrole az kalmış herşey yolundadır eminim:)

Bizde şeker yüklemesi yaptırdık ve kontrole girdik kızımla 901 grm olmuş:nazar:yüzü çok çok netti yerim onu ben.Herşey yolunda dedi ben ciğer geliştirici falan sorunca fırçayı yedim tabi:1:hastalarını anlattı herşey yolunda pimpiriklenme dedi.

kime benziyodu cimcime 2 li test sonuçlarında eşim ve görümcem bana benzetti :53:

evet ihmal ediyorum sizleri işlerim oluyor giremiyorum fazla
oyy kızınada maşallah canım kilosuda gayet iyi :nazar::nazar: evet o haftalarda yüzleri netleşiyor hatta doktorumuz
bana bile benzetmişti :1::1: ultrason 4d olduğu içinde çok net belli oluyor:16:
herşeyin yolunda olması çok güzel evet canım pimpiriklenme hiç çoğu gitti azı kaldı hayırlısı ile sağlıkla gelecek dünyaya kızlarımız
aç karnına yapılıyordu şeker yüklemesi yine iyi çıkmış senin canım benimde 136 dıydı yalnış hatırlamıyorsam :1:

sanki dün elimi karnıma koyduğumda birşeyler hissettim emin değilim tabi.1-2 hafta az kalmış annelik ne güzel bir duygu yaa:16:

kime benziyodu cimcime 2 li test sonuçlarında eşim ve görümcem bana benzetti :53:

Sanki seyirme gibi pıt pıt oluyor ilk başta:))Canım burnunu anneme benzetti eşim,gözlerini eşime benzettim ben,eşimde gözleri sana benziyor diyor.Ama dudaklarını büzmüştü anlıyamadık kime benzediğini ama üst dudağı kalın benim ince.

Back
X