bizede az kaldı o anları bizde yaşıyacağız inşallah

eşime daha sabah diyorum şimdi böyle iki kişi olmanın tadını çıkaralım yakında 3 kişi olucaz sürekli ufaklıkla ilgilenicez diyorum

annelik fedakarlık insan zamanla daha iyi anlıyo inşallah hayırlı güzel evlatlar yetiştiririz:26:
canıım abim sigara içiyo bende sigara içilen ortamda bebeğimin büyümesini istemiyorum hem oğlumun bi odası olsun istiyorum.yatak odası küçük bizim eşyalar falan nefes alacak yer yok bide yatak koyarsak küçük dolap falan derken çok kalabalık olacak.taşınırsak yine beşik yatak odamızda olur bi süre sonra kendi odasına alırız.
daha abimle konuşmadım çalışıyo geç geliyo falan oda tek başına kalacak ama ne yapayım şimdi olmasa birkaç yıl sonra olacak taşınma olayı.
bu arada kredi çektik ikinci el düşük fiyatta bi araba alalım diyoruz araştırıyoruz.
cadı büyümüş maşallah kendi toparlar yakında bu yaşadıklarında yanına kalacak.şimdiden derler yaa parmağında oynatıyo sizi

annesi anneannesi yanında ohh ne kadar naz o kadar ilgi diyo cadı

gamzeside varmış belliki büyünce çok can yakıcak

arabasında güzel keyif yapmıştır maşallah

canım bende doğumdan sonra onbin bakımı yaptırayım diyorum

saçlarımı ben uzatayım diyorum çenemin biraz altına kadar geliyo.
arada kendine vakit ayır annene bırak kızını dışarı çık enerji topla zor günler geçirdin
bugün hava kapalı her an yağmur yağacak gibi gece yağmıştı havalar soğuyacak gibi,bugünlerde ara ara hasta olacak gibi boğazım ağrıyor Allahtan hasta olmuyorum inşallahta olmam olmayız,sizde olmayın dikkat edin