- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
vakit buluruz herhaldeberaber çok vakit geçiricez büyük bi ihtimal eşimle bebişimle eşim haftada 3 gün çalışıyo diğer günler evde bana yardım edecek.geçen gün diyorumki doğumdan sonra 1 hafta falan yanımda olurmusun dedim sana nazım geçiyo başkasına geçmez diye oda tamam dedi bebişimizin ilk zamanlarını birlikte geçiricez malum birlikte gebe eğitimide aldık bana destek olur hem tek başıma büyütmüycem babasıda ilgilensin.
şimdiden bebişimizin gelmesini dört gözle bekliyoruz sürekli konuşuyoruz minik minik ellerini düşünüyoruz tekmelerine bakıyoruz babası öpücüklere boğuyor
kilosunuda almış bebişin maşallahbağırsak sorunu erken doğduğu ve sadece anne sütü almadığı için olabilir.
birkaç gündür birer bardak ballı limonlu ıhlamur içiyorum,beslenmemede dikkat ediyorum.
şimdi netten bakıyordum bir kaç gündür göğsümden açık sarı süt geliyo tabi öyle fışkırmıyosütyen giyince nemleniyo bende pedli yarım atletler var onlardan giyiyorumdum bi süredir yine onları giyiyorum.sıkmamak gerekiyormuş erken doğumu tetikliyormuş Allah korusun ebede bize daha önce anlatmıştı.süt gelmesi bana doğumdan sonra bol sütüm olacakmış hissi uyandırdı yanlış doğru bilmiyorum.sendede oldumu canım merak ettim.
Canım dün gece tamamen uykusuz kaldım,beraber vakit geçireceksiniz ama başbaşa kalmayı özliyeceksiniz kimi zaman.Gece bazen bende eşimi uyandırıyorum ağlayınca bazen çok acıkıyor krizi tutuyor ama ilgi odağı hep bebek oluyor.
Heheee bizde öyleydik ben hamileyken ama bebişimizde uyanık ve çok bilmiş oluncA zorladı bizi.
Doğumun sezeryan olacaksa özellikle destek şart,annen gelmiyecekmi yardıma?eşinde izin alsın bencede ilk günler zor geçiyor.
Yok canım erken doğuduğu için değilmiş.Sudan mikrop kapmış olabiliriz bıcıbıcı yaptırırken

İlaçları kestik ve dün dr a gittik bana süt diyeti verdi,bebişin inek sütüne alerjisi olabilirmiş.Bir hafta süt ve süt ürünleri yemiyecem.
Bebeğe de sadece anne sütü vericem.Zaten mamayı her öğünde katmıyordum.
Bende hiç süt gelmedi,sadece göğüs ucunda kurumus sarı bişiyler oluyordu bazen.Gözde oluşan çapak gibi.
O ilk sarı sütü ben çıkarmak için neler yaptım süt sağma makinasıyla,allahım ne acı acı çektim.Ama şimdi fışkırıyor(nazar değmesin)buzlukta bile stok yaptım

Doğumdan sonra da evde sütyen giymemek lazımmış.