selam kızlar ben geldim..
arada bir görünüp kayboluyorum demii

ayda bir kere giriyorum sanırım

kızımla ilgilenirken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum
ondan arta kalan zamanlardada ev işi yemek ütü çamaşır falan derken nete girmeye fırsatı zor buluyorum
nete girincede araştırma yapıyorum bebişle ilgili gelişimi ile ilgili derken burayı okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor
kulaklarım çınladı geçen gün boşuna değilmiş

eylül05 ben sanmış bayanruj haklıda çok benziyor nickimiz

herkesler iyidir umarım
allah kavuştursun yavruna canım geçmiyor sanki zaman demi bir an önce kucağına almak istiyor insan
bir kız daha geliyor galiba topiğimize hadi hayırlısı

doktorum 2li testi yaptırmaya gerek yok dedi 3lüyü yaptırmamızı istedi sadece 3 lü yapıldı temiz çıkınca başkada test yaptırmadık
2li yapılsa bile 3 lü yinede yapılıyormuş sonuç temizde çıksa o yüzden atladı drum 2liyi
zaman geçmiyor gibi geliyor canm inan geçiyor ve anlamayacaksın hiç bende senin gibi 14 15. haftalarda 20 leri 30ları görsem derdim şimdi 3, ayımızı bitecek tadını çıkar doya doya her gününün
benim yerimede öp gamzesinden yerim onu ben

daha önce konuşmuştuk canım isim konusunda ben biliyordum inci nilsu koyacağını

benim kuzeniminde kızı var 5 aylık şuan nilsu adı oda rüyasında görmüş hamileyken nilsu diye çağırıyormuş kızını öyle karar verdi
eylül uyandı şuan buraya yazarken
gözümün içine bakıyor açıkmış sanırım kızımla ilgilenmeye gidiyorum ben öpüyorum hepinizi

Slm canım hoşgeldin.Nasıl yetişiyorsun tek başına çok zordur eminim.Biz annemle yetişemiyoruz ama benim kızım çok cadı durmuyor kıpır kıpır.Zaten cadının ne çamaşırı bitiyor ne ütüsü:))
Öperim gamzesinden sende Eylülümüzü öp bembeyaz butundan

Arada gel böyle haberleri ver.Eylül e ve kendine iyi bak