Merhaba Arkadaşlar,
Yaz geliyor acil kilolarımdan kurtulmalıyım diyenlerdenim bende. 2 ay sonrada nışanım var. Ancak bu kilolarla ne giydiğim yakışır nede yaz için aldığım bikinilerim bana olur
Acil diyete girmeliyim.
ki- hiçte yapamadığım birşey. Yemek yiyerek mutlu olanlardanım bende :) ayrıca su içmek hayatımda yok gibi desem yeridir.
Ancak terlersem yada tuzlu yersem kısaca susarsam su içerim.
İşimde masa başı olduğu için hemen hemen bütün gün oturuyorum.
Çevremdeki birçok bayan (kuzenlerim veya arkadaşlarım) diyet yaparak zayıfladı. Hemde en az 13-15 kilo verdiler. Pazar günüde kuzenimin 95 kilodan 72 ye düştüğünü duyunca tamam bu iş bu yaz halledilecek dedim :)
Sordum soruşturdum kimi dukan ile kimi de diyetisyenle başardı.
Ben daha öncede 1-2 hafta kadar dukan diyeti yapmıştım zayıflamaya başlamıştım ancak bir kaşarlı simit in kurbanı oldum ve bıraktım.
Dün itibari ile tekrar başladım.
Aç karnına yada gün içerisinde su içmeye dikkat etmeye çalışıyorum.
Dünden beri 1.5 kilo verdim. (74,5 dan 73 e düştüm)
Acaba su kaybımı yada günde 1.5 kilo yemek mi yiyordum diye düşünmedim desem yalan olur :)
Amacım 2 ayda en az 10 kilo.
İnşallah başarırım..
Dukanın kitabını almıştım ama yarısına gelmeden bırakmıştım. Tekrar okumaya başlıyorum.
ilk 3 günde halsizlik yapabilir deniliyor.
Bende de halsizlik ve mide bulantısı var (yumurtadan olabilir)
H.sonuna kadar kendimi sıkıp peynir,yumurta,yoğurt,ton balığı ile idare etmeyi düşünüyorum.
h.sonuda güzel bir alışveriş yapıp yeni lezzetler deneyeceğim.
Başka bir formda diyet için verilen malzemelerden birsürü yemek seçenekleri yapılabileceğini gördüm.
Oradanda elbette kopya çekicem :)
Sizlerde isterseniz katılın ve hep birlikte yapalım. Birbirimizi motive edelim.
Her hafta kilolarımızı söyleyelim birbirimize ve daha istikrarlı olalım..
Sevgiler.
Yaz geliyor acil kilolarımdan kurtulmalıyım diyenlerdenim bende. 2 ay sonrada nışanım var. Ancak bu kilolarla ne giydiğim yakışır nede yaz için aldığım bikinilerim bana olur

Acil diyete girmeliyim.
ki- hiçte yapamadığım birşey. Yemek yiyerek mutlu olanlardanım bende :) ayrıca su içmek hayatımda yok gibi desem yeridir.
Ancak terlersem yada tuzlu yersem kısaca susarsam su içerim.
İşimde masa başı olduğu için hemen hemen bütün gün oturuyorum.
Çevremdeki birçok bayan (kuzenlerim veya arkadaşlarım) diyet yaparak zayıfladı. Hemde en az 13-15 kilo verdiler. Pazar günüde kuzenimin 95 kilodan 72 ye düştüğünü duyunca tamam bu iş bu yaz halledilecek dedim :)
Sordum soruşturdum kimi dukan ile kimi de diyetisyenle başardı.
Ben daha öncede 1-2 hafta kadar dukan diyeti yapmıştım zayıflamaya başlamıştım ancak bir kaşarlı simit in kurbanı oldum ve bıraktım.
Dün itibari ile tekrar başladım.
Aç karnına yada gün içerisinde su içmeye dikkat etmeye çalışıyorum.
Dünden beri 1.5 kilo verdim. (74,5 dan 73 e düştüm)
Acaba su kaybımı yada günde 1.5 kilo yemek mi yiyordum diye düşünmedim desem yalan olur :)
Amacım 2 ayda en az 10 kilo.
İnşallah başarırım..
Dukanın kitabını almıştım ama yarısına gelmeden bırakmıştım. Tekrar okumaya başlıyorum.
ilk 3 günde halsizlik yapabilir deniliyor.
Bende de halsizlik ve mide bulantısı var (yumurtadan olabilir)
H.sonuna kadar kendimi sıkıp peynir,yumurta,yoğurt,ton balığı ile idare etmeyi düşünüyorum.
h.sonuda güzel bir alışveriş yapıp yeni lezzetler deneyeceğim.
Başka bir formda diyet için verilen malzemelerden birsürü yemek seçenekleri yapılabileceğini gördüm.
Oradanda elbette kopya çekicem :)
Sizlerde isterseniz katılın ve hep birlikte yapalım. Birbirimizi motive edelim.
Her hafta kilolarımızı söyleyelim birbirimize ve daha istikrarlı olalım..
Sevgiler.