- Konu Sahibi kartaneleri
-
Önce çok geçmiş olsun.Çok zorlu yollardan geçmişsin:İlk başta psikoloji önemli.Ama sonuçta süper bir başarı 61 kilo bana göre harika.nasıl yaptığını anlatır mısın biraz?
birde çok yürüdüm günde 2 saat kadarsabahları 1 lımon sıkıp bardagın üzerını ılık suyla doludurup içine 1 tatlı kaşığı tarçın atıp içtim yarım saat sonra kahvaltı yaptım diyetisyenimin dediklerini 10.30 ara ögün 4 kuru kayısı öğle yemeğim 5 kaşık sebze yemeği veya 4 kasık baklıyat yanında yoğurt 1 kase .15.30 da ara öğünüm yogurt içine keten tohumu .akşam yemeği balık et tavuk hangisi olursa 100 gr yanında bol yağsız salata akşam 8 de 1 cay vardağı süt ve günde 3 litreye yakın su içiyorum
merhaba arkadaşlar ben dilek 41 yaşındayım 2 çocuk annesiyim fakat 7 hamileliğim var ölü doğumlarım oldu ve bu yüzden çok kılo aldım diyet yapmaya karra verdim aylardan 2.ekim.2012 ..85 kıloyla diyete başladım şu an 61 kıloyum ..inşallah geriye almam ..çok zorlu bi yollardan geçtim diyetisyene gittim ilk aylarda çok güzel kılo verdim bazen metobolızma duruyo hiç pes etmedim. etmiyeceğimde allahın izniyle 58 kılo olana kadar devam sonra korumaya geçeceğim.:
öncelikle çok geçmiş olsun.6 ayda çok güzel kilo vermişsiniz tebrik ederimkalan 3 kiloyu da kesinlikle verirsiniz.24 kilo veren 3 kiloyu da verir.ideal kiloya yakın olunca vermek daha zor olluyormuş ama sakın pes etmeyin.
ben de 2. günümdeyim diyete başlayalı.bakalım ben neler yapıcam.tekrar tebrik ediyorum sizi.
Süpersiniz 61 kilo cok iyi bi rakam bende başlayalı 1 hafta oldu 2.5 kilo verdim (yağ değilde ödemdir diye düşünüyorum) umarım bende başarırım sizin gibi:)
Süpersiniz 61 kilo cok iyi bi rakam bende başlayalı 1 hafta oldu 2.5 kilo verdim (yağ değilde ödemdir diye düşünüyorum) umarım bende başarırım sizin gibi:)
DHoşgeldiniz.Siz işin en zor olan kısmını bitirip.Çerez kısmına gelmişsiniz.Bravo size
cok gecmis olsun,dilerim geri kalan hayatin evlatlarinin mutluluklariyla gecer, tebrik ederim seni, yolunda azim ve zafer dilerim
merhaba arkadaşlar 41 yaşındayım 2 çocuk annesiyim fakat 7 hamileliğim var ölü doğumlarım oldu ve bu yüzden çok kılo aldım diyet yapmaya karra verdim aylardan 2.ekim.2012 ..85 kıloyla diyete başladım şu an 61 kıloyum ..inşallah geriye almam ..çok zorlu bi yollardan geçtim diyetisyene gittim ilk aylarda çok güzel kılo verdim bazen metobolızma duruyo hiç pes etmedim. etmiyeceğimde allahın izniyle 58 kılo olana kadar devam sonra korumaya geçeceğim.:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?