diyet günlüğüm.

kartaneleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
17
0
86
İzmir
merhaba arkadaşlar 41 yaşındayım 2 çocuk annesiyim fakat 7 hamileliğim var ölü doğumlarım oldu ve bu yüzden çok kılo aldım diyet yapmaya karra verdim aylardan 2.ekim.2012 ..85 kıloyla diyete başladım şu an 61 kıloyum ..inşallah geriye almam ..çok zorlu bi yollardan geçtim diyetisyene gittim ilk aylarda çok güzel kılo verdim bazen metobolızma duruyo hiç pes etmedim. etmiyeceğimde allahın izniyle 58 kılo olana kadar devam sonra korumaya geçeceğim.:nazar::72:::72:

Son düzenleme:
Önce çok geçmiş olsun.Çok zorlu yollardan geçmişsin:İlk başta psikoloji önemli.Ama sonuçta süper bir başarı 61 kilo bana göre harika.nasıl yaptığını anlatır mısın biraz?

Önce çok geçmiş olsun.Çok zorlu yollardan geçmişsin:İlk başta psikoloji önemli.Ama sonuçta süper bir başarı 61 kilo bana göre harika.nasıl yaptığını anlatır mısın biraz?

sabahları 1 lımon sıkıp bardagın üzerını ılık suyla doludurup içine 1 tatlı kaşığı tarçın atıp içtim yarım saat sonra kahvaltı yaptım diyetisyenimin dediklerini 10.30 ara ögün 4 kuru kayısı öğle yemeğim 5 kaşık sebze yemeği veya 4 kasık baklıyat yanında yoğurt 1 kase .15.30 da ara öğünüm yogurt içine keten tohumu .akşam yemeği balık et tavuk hangisi olursa 100 gr yanında bol yağsız salata akşam 8 de 1 cay vardağı süt ve günde 3 litreye yakın su içiyorum:72::nazar:

sabahları 1 lımon sıkıp bardagın üzerını ılık suyla doludurup içine 1 tatlı kaşığı tarçın atıp içtim yarım saat sonra kahvaltı yaptım diyetisyenimin dediklerini 10.30 ara ögün 4 kuru kayısı öğle yemeğim 5 kaşık sebze yemeği veya 4 kasık baklıyat yanında yoğurt 1 kase .15.30 da ara öğünüm yogurt içine keten tohumu .akşam yemeği balık et tavuk hangisi olursa 100 gr yanında bol yağsız salata akşam 8 de 1 cay vardağı süt ve günde 3 litreye yakın su içiyorum:72::nazar:
birde çok yürüdüm günde 2 saat kadar

cok gecmis olsun,dilerim geri kalan hayatin evlatlarinin mutluluklariyla gecer, tebrik ederim seni, yolunda azim ve zafer dilerim:16:

Süpersiniz 61 kilo cok iyi bi rakam bende başlayalı 1 hafta oldu 2.5 kilo verdim (yağ değilde ödemdir diye düşünüyorum) umarım bende başarırım sizin gibi:)

merhaba arkadaşlar ben dilek 41 yaşındayım 2 çocuk annesiyim fakat 7 hamileliğim var ölü doğumlarım oldu ve bu yüzden çok kılo aldım diyet yapmaya karra verdim aylardan 2.ekim.2012 ..85 kıloyla diyete başladım şu an 61 kıloyum ..inşallah geriye almam ..çok zorlu bi yollardan geçtim diyetisyene gittim ilk aylarda çok güzel kılo verdim bazen metobolızma duruyo hiç pes etmedim. etmiyeceğimde allahın izniyle 58 kılo olana kadar devam sonra korumaya geçeceğim.:nazar::72:::72:

öncelikle çok geçmiş olsun.6 ayda çok güzel kilo vermişsiniz tebrik ederim:46:kalan 3 kiloyu da kesinlikle verirsiniz.24 kilo veren 3 kiloyu da verir.ideal kiloya yakın olunca vermek daha zor olluyormuş ama sakın pes etmeyin.
ben de 2. günümdeyim diyete başlayalı.bakalım ben neler yapıcam.tekrar tebrik ediyorum sizi.

öncelikle çok geçmiş olsun.6 ayda çok güzel kilo vermişsiniz tebrik ederim:46:kalan 3 kiloyu da kesinlikle verirsiniz.24 kilo veren 3 kiloyu da verir.ideal kiloya yakın olunca vermek daha zor olluyormuş ama sakın pes etmeyin.
ben de 2. günümdeyim diyete başlayalı.bakalım ben neler yapıcam.tekrar tebrik ediyorum sizi.

evet şu anda öyle zor gidiyor ki kılo yani irade olmasa pes edebilir insan ama yola devam bırakmak yok ayda 2 kıloyu zorla veriyorum diyet yaptığım halde güzel dilekleriniz içinde ayrıca çok teşekkür ederim ..sizde başarırsınız irade ve sabırla birlikte oluyor başarılar sizede

Süpersiniz 61 kilo cok iyi bi rakam bende başlayalı 1 hafta oldu 2.5 kilo verdim (yağ değilde ödemdir diye düşünüyorum) umarım bende başarırım sizin gibi:)

ilk aylarda çok güzel kılo veriliyor ben diyetisyene gittim ilk 20 günde 4 kılo verdim sonrasındada ayda 4 kılo verdim ama şimdi çok zor gidiyo kılolar ama pes etmek yok yola devam:72:

merhabalar bu hafta çok mutluyum 58 kılo oldum doktorum mayısta bırakalım artık dedi diyeti bakalım neler olucak. :nazar::72:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar 41 yaşındayım 2 çocuk annesiyim fakat 7 hamileliğim var ölü doğumlarım oldu ve bu yüzden çok kılo aldım diyet yapmaya karra verdim aylardan 2.ekim.2012 ..85 kıloyla diyete başladım şu an 61 kıloyum ..inşallah geriye almam ..çok zorlu bi yollardan geçtim diyetisyene gittim ilk aylarda çok güzel kılo verdim bazen metobolızma duruyo hiç pes etmedim. etmiyeceğimde allahın izniyle 58 kılo olana kadar devam sonra korumaya geçeceğim.:nazar::72:::72:

evet arkadaşlar 20 gün oldu diyeti bıraktırdı doktorum ideal kıloma ulaştım hedef 55 ti ve oldum.. sağlıklı bir şekilde şu an dr herşey yiyebilirsin dedi ve yıyorum ama fazla yıyemiyorum 20 gündurde aynı kılodayım hatta yağdan vermişim bile çok mutluyum darası tüm zayıflamak isteyenlerin başına...
:nazar:

arkadaşlar 1.buçuk ay oldu diyeti bıraktım artık korumaya çalışıyorum ideal kiloma geldim çook şükür 85 den 56 oldum darası tüm kilo vermek isteyenlerin başına..:nazar:

Son düzenleme:
Back
X