• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Günlüğüm :)

beasuperstar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
278
34
68
Geçen sefer de konu açmıştım ama pizzalar, hamburgerler... Resmen yemek şöleni paylaşacaktım. Bu ise tam kararlı ben. Son 1 haftadır yeme düzenimi değiştirdim. Dayanamadım arada küçük kaçamaklar yaptım ama artık yapmayacağım. Bugünden başlarsak:
Kahvaltım haftasonu kahvaltısıydı: Domates, salatalık, nane, zeytin, çavdar ekmeği üzerine ince labne peynir ve yumurtaydı.
Öğlen diyet yaptığımdan kabızlık çektiğim için ceviz, kayısı vs. idi.
Arada buzlu beyaz çikolata içerek büyük bir kaçamak yaptım.
Sonrasında iki saat yürüdüm.
Akşam bir tabak bakla yedim, yanında bir dilim ekmek, az yoğurt ve salata.
En son az önce bir şeftali yedim.
Yarın daha özenli olacağım ve bugün yürüdüğüm için ertelediğim egzersizlerime başlayacağım.

Son düzenleme:
Umarım başarılı olursun tatlım kendini çok kasma diyet için önemli olan ömür boyu sürdürmek o yüzden arada kaçamaklar normal bence

Pekala ikinci günüm kaçamaksız geçti.
1,5 -2 litreye yakın su içtim.
Sabah kahvaltıda kayısı kıvamında iki yumurta, bir dilim kızarmış çavdar ekmeği, zeytin ve nane yedim.
Öğlen kahve içtim.
Akşam bir tabak bamya yedim (düne göre daha az), salata ve bir dilim çavdar ekmeği.
Egzersiz ve yürüyüş yaptım.
Şimdi kabızlıktan kurtulmak için tarçınlı-ballı suyumu içiyorum.
Hiçbir şey canım istemiyor da evdeki tatlılar...

Rica ederim cnm valla tatli yememek pek mumkun olmuyo azda yenilmiyo şöyle düşün ben o tatlılardan güçlüyüm ve onlarin kolesi olmayacagim ben öyle diyorum kendime

Kesinlikle ama yemiyorum sadece arada küçük bir çikolata o iyi geliyor. GÜÇLÜYÜÜM! Hiç bu kadar kararlı olmamıştım ama artık yok, bu yaza yetişmeyecek bikini vücudum ama seneye hazır olacağım.

Kesinlikle artık eski düzenime dönemem :D Teşekkür ederim canım

Kesinlikle ama yemiyorum sadece arada küçük bir çikolata o iyi geliyor. GÜÇLÜYÜÜM! Hiç bu kadar kararlı olmamıştım ama artık yok, bu yaza yetişmeyecek bikini vücudum ama seneye hazır olacağım.

Öyle düşünme karar vermişsen gerisi geliyo zaten bu yil giyeceksin bikinini önemli olan kararlılığın

Arkadaşlar son bir haftadır en fazla 1-2 kez tuvalete çıkmışımdır, kabızlığı önlemek için ne yapmalıyım?

Arkadaşlar son bir haftadır en fazla 1-2 kez tuvalete çıkmışımdır, kabızlığı önlemek için ne yapmalıyım?

Merhaba ben çok çektim kabızlıktan en son spor yapıp ardından form çayı içerek buldum çareyi sanırım bağırsakları hareketlendiriyor spor.

Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.

Merhaba ben çok çektim kabızlıktan en son spor yapıp ardından form çayı içerek buldum çareyi sanırım bağırsakları hareketlendiriyor spor.

Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.

Elimden geldiğince egzersiz yapıyorum ama :/

Pekala bugün sabah bir dilim kızarmış ekmek, peynir ve zeytin yedim.
Bol bol su içtim.
Akşam yarım porsiyon menemenle yarım porsiyon semizotu yedim, bir dilim ekmek, salata ve yoğurtla. Egzersizlerimi ve yürüyüşümü yaptım.
Ama ölçülerimde hiçbir değişme yok, çok mu aceleci davranıyorum ne?

9-10 günlük emeğimin karşılığı 1 kilo... Bunu kabız olmama veriyorum, ilacım ve kuru kayısılarımla devam edeceğim. Yılmıyorum arkadaşlar.
Bugün sabah çavdar ekmeğinden, küçük yağsız bir tost yedim.
Öğlen karnım acıkınca öğün sıkıştırdım ve yoğurtla yarım paket diyet büsküvi yedim.
Akşam ise salata, yoğurt ve semizotu yemeği yedim.
Şimdi kayısı ve hurma atıştırıyorum, gece yatmadan önce ilacımı kullanacağım. Bakalım bir dahaki çarşamba kaç kilo olacağım.
MİNİMUM İKİ LİTRE SU VE EGZERSİZE DEVAM.

9-10 günlük emeğimin karşılığı 1 kilo... Bunu kabız olmama veriyorum, ilacım ve kuru kayısılarımla devam edeceğim. Yılmıyorum arkadaşlar.
Bugün sabah çavdar ekmeğinden, küçük yağsız bir tost yedim.
Öğlen karnım acıkınca öğün sıkıştırdım ve yoğurtla yarım paket diyet büsküvi yedim.
Akşam ise salata, yoğurt ve semizotu yemeği yedim.
Şimdi kayısı ve hurma atıştırıyorum, gece yatmadan önce ilacımı kullanacağım. Bakalım bir dahaki çarşamba kaç kilo olacağım.
MİNİMUM İKİ LİTRE SU VE EGZERSİZE DEVAM.

Canım ben de kabızlıktan çektim. Ben de çözümü form çayında buldum tavsiye ederim ama çok değil haftada iki kere

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım ben de kabızlıktan çektim. Ben de çözümü form çayında buldum tavsiye ederim ama çok değil haftada iki kere

iPhone5s Cihazın' den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canım şuan içiyorum. Normalde rezene çayını çok içerim hobi için, meğer bağırsakları çalıştırıyormuş. Tam da bitecek zamanı buldu...

Merhabalar, bu konuyu daha canlı tutmam lazım sanıyorum.
Bugün nasıl geçti anlamadım.
Öğlen sadece kayısı yedim, 2 tane kahve içtim. Bugün çok su da içmedim. Uyuyana kadar su içeceğim bol bol.
Akşam 3-4 kaşık makarnayla, yine aynı miktarda semizotu yedim yanında salata ve yoğurtla.
Arkadaşlar uzamak istiyorum ne yapacağım bilmiyorum, elektronik ölçüm istiyorum aslında ama haftaya ortopediye gideceğim belki en azından 170 olurum diye. (Çünkü kendimi 170 sanıyordum)

Bugün biraz diyetin dışına çıkar gibi oldum ama arada lazım.
Sabah: Kızarmış çavdar ekmeğiyle çok az peynir, domates salatalık yedim.
Az önce de pastırmalı yumurtayla iki dilim çavdar ekmeği yedim.
Daha bir şey yemem muhtemelen. Dün sporumu yapmadım bugün biraz vücudumu çalıştırayım.

Bugün biraz diyetin dışına çıkar gibi oldum ama arada lazım.
Sabah: Kızarmış çavdar ekmeğiyle çok az peynir, domates salatalık yedim.
Az önce de pastırmalı yumurtayla iki dilim çavdar ekmeği yedim.
Daha bir şey yemem muhtemelen. Dün sporumu yapmadım bugün biraz vücudumu çalıştırayım.

Çok iyi gidiyorsun :)

Son 4 gündür diyet yapmıyorum, hiç yemiyorum ya da çok yiyorum. Arasını sağlayamıyorum. Kahvaltılarım iptal, öğle zaten yok. Akşam da çok dikkat etmiyorum yediklerime...

Back
X