• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyet Günlüğüm :)

Merhaba bugün düzelir gibi oldum. Uyandığımda bir bardak kahveyle bir haşlanmış yumurta yedim.
Bol bol su içtim ve ikindi yemeği (öğle ve akşamım yok) 3-4 kaşık form gevreğinin içine fındık, fıstık, kuru üzüm ve kuru kayısı koyup, sütle yedim. Şuan bunun çok iyi bir fikir olduğunu düşünmüyorum çünkü midem yandı... Fakat yarın normal öğünlerle devam edeceğim.

YARDIIIM MOTİVEYE İHTİYACIM VAR TATİLE KALDI 2 HAFTA BEN HALA AYNI...
2 haftada mucize olamaz ama toparlanayım biraz bari. Hiç başlamamaktan iyidir.

YARDIIIM MOTİVEYE İHTİYACIM VAR TATİLE KALDI 2 HAFTA BEN HALA AYNI...
2 haftada mucize olamaz ama toparlanayım biraz bari. Hiç başlamamaktan iyidir.

2 haftada mucize olmaz ama 2 3 kilo bile gayet güzel farkettirir yeter ki bırakma. Ben sana arkadaş olurum ramazanda boslamistim ama bundan sonra yine eski tempoma döncem. Bol bol paylaşım yapalım motiveyi arttıralım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 haftada mucize olmaz ama 2 3 kilo bile gayet güzel farkettirir yeter ki bırakma. Ben sana arkadaş olurum ramazanda boslamistim ama bundan sonra yine eski tempoma döncem. Bol bol paylaşım yapalım motiveyi arttıralım.

Çok kararlıydım, oruç tutmuyorum ama evde tutan olunca iftarlar pek şen geçiyor... Ben de aman yılda bir diye abandım. Şimdi bayramda daha dikkatliyim. Ama başlamak lazım artık.

Ah buralar ölü, tatile iki hafta kala, sabah domates, salatalık, peynir, zeytin, nane, maydanoz ve salamlı küçük bir tabakta kahvaltımı yaptım.
Bugün düzgün bir öğünüm olmadı öğleden sonra bir gözlemenin çeyreğini, akşam üstü de bir dilim havuçlu kekle kivili-muzlu içecek içtim. Daha yemem sanıyorum... (UMARIM)
Spora devam!!

Sen fazla ac kaliyosun,bu sekilde bi sure sonra zayiflayamaz hale gelirsin,metabolizmani mahvediyosun haberin olsun. Bi zamanlar cok fazla ac kalarak diyet yaptim,simdi de diyet yapiyorum. Ama normal yemeklerle karnim doyarak. Birakinca yemeklere saldiriyorum cunku vucudum artik gercekten aç,aynen senin gibi yapiyodum ben de. Simdi sevgilimin hayat duzenini uygulamaya calisiyorum,mide kucultup bundan sonra az yemeye alismak! Cok zor ama 1 ayda alisirim belki :/ Sana da basarilar bu arada

Sen fazla ac kaliyosun,bu sekilde bi sure sonra zayiflayamaz hale gelirsin,metabolizmani mahvediyosun haberin olsun. Bi zamanlar cok fazla ac kalarak diyet yaptim,simdi de diyet yapiyorum. Ama normal yemeklerle karnim doyarak. Birakinca yemeklere saldiriyorum cunku vucudum artik gercekten aç,aynen senin gibi yapiyodum ben de. Simdi sevgilimin hayat duzenini uygulamaya calisiyorum,mide kucultup bundan sonra az yemeye alismak! Cok zor ama 1 ayda alisirim belki :/ Sana da basarilar bu arada

canım şuan çok kilolu olmasam da o kadar stres ve sıkıntı yaptım ki, yemek yediğimde çok mutsuz oluyorum. Belki normal bir öğün yiyorum ama doyunca mutsuz oluyorum, çok da acıkmıyorum zaten.

Ben seni cok iyi anliyorum,ben de keske hic yemek yemesem falan diyorum ama olmuyo iste :/

Bayramdan sonra düzene gireriz.
Ne yedik ne yaptık dökülelim o bizi düzene koyar.
Ben de artık çok kilolu değilim 63 kiloyum şu an ama 58 i hedefliyorum inşallah

Ben de 64-65 im,benim de hedef 58-59,şu 60 lardan bi kurtulsamm :(

Ben 60-61 falan. Hedefim 50leri görmek benim de 53-55 arası kiloyla fit bir görünüm istiyorum, tatilden döneyim spora başlayacağım yeniden. (Haziranda gittim fakat pilav yiyip akşam spora gidince, bir de terliyorum diye bırakınca) Lisede son senem ama bu sporla daha çok başarılı olacağıma inanıyorum. Kritik bir dönem, herkes bu sene çok kilo alıyor. Ben de tam tersi bu sene vereceğim. Ay ders çalışırken başım ağrımasın diye cipsler, çikolatalar YOK! Çok istiyorsam kayısı, ceviz, fındık, fıstık.

Ahahah benim de son senem,ben tatli yemiyorum ama kayisi ceviz findik fistigi bi yersem dibi gelmiyo,odugu gibi kilo aliyorum,bi de hedef tıp olunca calisma stress derken napicam bilmiyorum,acil zayiflamam lazimm :/

Son düzenleme:
Ahahah benim de son senem,ben tatli yemiyorum ama kayisi ceviz findik fistigi bi yersem dibi gelmiyo,odugu gibi kilo aliyorum,bi de hedef tıp olunca calisma stress derken napicam bilmiyorum,acil zayiflamam lazimm :/

Çalışma konusunda da birbirimize destek oluruz. Zor bir sene bizi bekliyor...

Bugün müthiş bir moralle uyandım, hadi bakalım.
Sabah kalkınca çok zorlamadım 10 squat ve biraz esnedim yoga hareketleriyle.
Kahvaltıda bir dilim kızarmış çavdar ekmeği, zeytin, nane ve maydanoz yedim alkali su ile. Sonra filtre kahve(neskafe), yeşil çay içtim. 1 şeker atıyorum içtiklerime, şekersiz olmuyor. 1 tane atıyorum karıştırmıyorum. Bu da bir şeydir.
3 gibi öğle yemeği yedim: http://hizliresim.com/on3YEm pilavla aşırıya mı kaçtım bilmiyorum fakat izin verdim kendime, her şeyden keserek de veremiyorum. Akşam yemeğini öğleye çektim. Şimdi sindirim için türk kahvesi içiyorum.
Akşam şeftali vs. yemeyi planlıyorum zaten çok da acıkmam. Spor yaparım.

Akşam sadece bir kase yoğurt yedim, sonra da vişne ve fındık. (Çay, kahve vs. ekstra saymıyorum)
Bugün 2,5 litreden fazla su içtiğimi sanıyorum. Fakat yine kabızlık için ilaç almak zorundayım. Kayısım bitti.

Bugün sabah çok sağlıklı bir kahvaltı yaptım, peynir, zeytin, domates, ekmek, yumurta vs. Öğlen 5i bir arada çayımı içtim. Sonra o kiloyu görünce şımardım sanıyorum, sinemaya gidince koca bir kova tuzlu patlamış mısır yanında da kolayı götürdüm. Eve geldim o tuzdan mahvolmuş halimle bir kase yoğurt yedim. Şimdi de dondurmayla taçlandırdım günü. Garipti yani. Sporla telafi etmeli.

Merhabalar buraya keşke ortak isteseydim daha aktif olurdu. Herneyse devam.
Sabah kahvaltıda çeyrek simit, domates, salatalık, peynir, zeytin vs. yedim nane ve maydanoz eksik olmaz.
Öğlen iki bardak kahve içtim. Akşam bir kase yayla çorbası, bir tabak taze fasulye, salata, yoğurt ve çavdar ekmeği yedim. Yemek yemek için acıkmayı bekleyince baya sürüyor, vücut için bu kadar yeterli oysa.
Ve bir de bol bol su. Ama sporu aksatıyorum.

Merhabaa.
Sabah bir dilim kızarmış çavdar ekmeği yedim.
Öğlen acıktım, ders çalışmam gerekiyordu. Bir yumurta kırdım, yanına salatalık, maydanoz ve zeytin.
Su içmeye devam, sporumu da yapacağım. Akşam tekrar yazarım.

Back
X