Diyet Günlüğüm

Sevimli Melek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2015
26
11
3
25
Yarından itibaren başlıyorum. 160cm 50 kg yum daha sağlıklı bir vücut için başlıyorum aynı zamanda her haftasonu spor yapacağım kardiyo olur kas çalışması olur dans olur :) Hedef 40 kg zaten zayıfsın diyenler oldu ben kendimi şuanki halimle beğenmiyorum bu yüzden yani xd umarım hepimiz başarırız Fighting! 2-3 ayda 10 kg vermek istiyorum sağlıklı bir şekilde hadi bakalım her günün sonunda sabahtan akşama kadar yediklerimi yazacağım. Başlama tarihi : 22.03.2016 Başlama kilosu : 50 kg

topiğin hayırlı olsun canım zaten bu ölçülerle fıstık gibisindir ama önemli olan senin kendini iyi hissedeceğin kilo tabiki

Bugün yediklerim ilk gün :D sabah: yulaf ezmesi öğlen: 3 kaşık çorba, 1 kase cacık, bir kaç küçük dilim salatalık turşusu Ara öğün : Yeşil elma Akşam: 1 küçük kase makarna + domates sosu (kendim yaptığım için çok hafif oldu) Son ara öğün : 1 küçük kase yoğurt bugünlük bu kadar bu gün 2 lt su içtim hamur ürünlerinden sadece makarna seviyorum onu da azalta azalta yediklerimden sileceğim inşallah :) Yarın görüşürüz

Back
X