Diyet günlüğüm

Benim için problem yok ben her türlü veririm ama joleya beni istemiyor burada :KK43:
Kız Allah iyiliğini versin sana faydam olamicagini düşündüm seni rakip görmem dedinya belkide haklısın . Biraz rahatsız olduğum için ara vereyim dedim hadi gel başlayalım benim gibi iradesiz bir hatunla basaracagini düşünüyorsan .

Kızlar ikinizde iyi niyetlisiniz birakmayin böyle bende adet oldum tatli canım istedi hatta kiloda fazla çıkınca moralim bozuldu ama adet siskinligim gidince kilom azaldı çok şükür zararli şeyler yememe rağmen simdi biraz daha motive oldum devam edeceğim inşallah sizde öpüşüp koklasın ..sporu yapamicam evimden misafir gitti ve çok işim var onları halledicem ve canım hic istemiyor :KK43:(
Canım benim için problem yok pamigi severim ben ama onun motivesinide düşürmek istemedim aslında hadi yarın ilk tartıları atalım ben kilo almış olabilirim hep yatıyorum bu ara:(

Kızlar rahatsız ligim 10 gündü r devam ediyor hamilelik ten supheleniyorm hatta konu açtım yumurtlama belirtisidir hemen belirti vermez dediler ınşallah öyledir:KK43:adetimin başlangıcından 18gun sonra acayip uyku başladı kaşık batmalari bacaklara vuruyor bel ağrısı göğüslerde hafif şişlik ve bu belirtiler hiç kaybolmadi migde bulsntilarim çok fazla özellikle yanma hadi bulantı migde rahatsızlığı mdan olabilir diyim yorgunluk bu kadarmi devam eder adetim ayin28inde 4gun oncede olabiliyorum sizce hamile olabilir miyim?

Kız Allah iyiliğini versin sana faydam olamicagini düşündüm seni rakip görmem dedinya belkide haklısın . Biraz rahatsız olduğum için ara vereyim dedim hadi gel başlayalım benim gibi iradesiz bir hatunla basaracagini düşünüyorsan .
Kız ben seni kızdırmak gaza getirmek için dedim onu. Ama tersine oldu başarmasına başarırız da bende bıraktım.
Canım benim için problem yok pamigi severim ben ama onun motivesinide düşürmek istemedim aslında hadi yarın ilk tartıları atalım ben kilo almış olabilirim hep yatıyorum bu ara:KK43:
Bişey olmaz. Bende seni seviyorum sevmesem takılmam öyle. Motivemiz düşmez ama az bekleyelim istersen.
Kızlar rahatsız ligim 10 gündü r devam ediyor hamilelik ten supheleniyorm hatta konu açtım yumurtlama belirtisidir hemen belirti vermez dediler ınşallah öyledir:KK43:adetimin başlangıcından 18gun sonra acayip uyku başladı kaşık batmalari bacaklara vuruyor bel ağrısı göğüslerde hafif şişlik ve bu belirtiler hiç kaybolmadi migde bulsntilarim çok fazla özellikle yanma hadi bulantı migde rahatsızlığı mdan olabilir diyim yorgunluk bu kadarmi devam eder adetim ayin28inde 4gun oncede olabiliyorum sizce hamile olabilir miyim?

Çünküüüğğğğ bende de benzer belirtiler vardı ya bebek var ya kist var kiii adet olduğuma göre kist olması lazım ama aşerer gibi 3 sene sonra sigara içmeye başladım :( çok kötüyüm kendimi çok kötü hissediyorum. Canım sigara istiyor devamlı. Randevu alıp doktora gidicem. Bakalım ne çıkacak:(

yani ben iki gebelik gecirdim ilki erkenden öldü malesef ikinci canım kızım sağlıklı ikisindede öyle bir belim ağrıdı ki hemde daha adetine 6 gün felan varken yani erken belirti hamile olduğumu öyle anlamıştım kişiden kişiye değişir belirti bence

Ben 52.5 kg olmuşum baya gitmise benziyor ama yarın tekrar gelir 1 buçuk haftada ancak yerine oturur bu kilo azcik dikkat edersem siz durumlari netlestirin gebelik felan olmadı ona göre devam ederiz

Kız ben seni kızdırmak gaza getirmek için dedim onu. Ama tersine oldu başarmasına başarırız da bende bıraktım.

Bişey olmaz. Bende seni seviyorum sevmesem takılmam öyle. Motivemiz düşmez ama az bekleyelim istersen.

Çünküüüğğğğ bende de benzer belirtiler vardı ya bebek var ya kist var kiii adet olduğuma göre kist olması lazım ama aşerer gibi 3 sene sonra sigara içmeye başladım :KK43: çok kötüyüm kendimi çok kötü hissediyorum. Canım sigara istiyor devamlı. Randevu alıp doktora gidicem. Bakalım ne çıkacak:KK43:
Tamam canım biraz bekleyelim ben de adet olayimda derin bir ohhh çekeyim:))peki bebiş isyiuormusun üzerine görmede olabiliyor biliyorsun bir git bakalım ne çıkacak .Benim de dün canım turşu istedi ama adet önünde olabiliyor bende .k,. dogumdan randevu alicam bende iltihap da olabilir sancim çok fazla bu ara.

Ben 52.5 kg olmuşum baya gitmise benziyor ama yarın tekrar gelir 1 buçuk haftada ancak yerine oturur bu kilo azcik dikkat edersem siz durumlari netlestirin gebelik felan olmadı ona göre devam ederiz
Ooo süpersin o kiloya insem ben kuş gibi olurum bende kilo almışım bu ara yatiyorum hareketsizlikten olabilir 60.4 geldim bugün.insallah benim bir hafta ya belli olur devam ederiz.

Merhaba arkadaşlar
An itibariyle karar vermiş olup yarın diyete başlıyorum inşallah
75 kilodan 65e düştüm bir sene kadar bu kiloda kaldım sonra bir topikte 58.5 oldum . Kendi halime kalan ben yine aşırı yemeye başladım vee 59.9 u gördüm bugün:KK43:
Hedefim 53 yada 55 olmak her gün yediklerimi yazıp tekrar düzene girmek istiyorum inşallah . Haydi bismillah:dua::KK6:En Büyük KK
BAŞLANGIÇ KİLOM 59.9
HEDEF 53
Merhaba hayırlı olsun topiğin inşallah hedefine ulaşırsın

Tamam canım biraz bekleyelim ben de adet olayimda derin bir ohhh çekeyim:))peki bebiş isyiuormusun üzerine görmede olabiliyor biliyorsun bir git bakalım ne çıkacak .Benim de dün canım turşu istedi ama adet önünde olabiliyor bende .k,. dogumdan randevu alicam bende iltihap da olabilir sancim çok fazla bu ara.
İstiyorum canım ben. İkinci bebeğim kistten sonra oldu kalbi durdu çok korkuyorum aynısı olacak diye inşallah bebiş vardır da bu kez sağlıklı sıhhatli alırım kucağıma hayırlısıyla. Adeti bekliyorum bende o zaman gidicem. Üstüne görmede az olması lazım değil mi adetin benim baya baya oldu gürül gürül o yüzden ihtimal vermiyorum. Ama inşallah bebişdir.
Ooo süpersin o kiloya insem ben kuş gibi olurum bende kilo almışım bu ara yatiyorum hareketsizlikten olabilir 60.4 geldim bugün.insallah benim bir hafta ya belli olur devam ederiz.

Bende 58 geldim bu sabah

Kız senin boyun yaşın kaç maşallah daha nereye veriyon kilo çöp gibisindir zaten maşallah

Kız senin boyun yaşın kaç maşallah daha nereye veriyon kilo çöp gibisindir zaten maşallah

gebelikten önce 60 kilo bile beni çok rahatsız etmezdi ama gebelikten sonra göbek çıktı ve belim kalınlaştı bugün ölçtüm bel 5 cm göbek 2 cm incelmiş kalcam yok zaten iste bu yüzden zayıflamak istiyorum ama spor yapmam gerek benim daha çok galiba yas 26 boy 165

gebelikten önce 60 kilo bile beni çok rahatsız etmezdi ama gebelikten sonra göbek çıktı ve belim kalınlaştı bugün ölçtüm bel 5 cm göbek 2 cm incelmiş kalcam yok zaten iste bu yüzden zayıflamak istiyorum ama spor yapmam gerek benim daha çok galiba yas 26 boy 165
Maşallah çok iyisin ya İnan ihtiyacın yok bence.

selin_01 selin_01 bacım koş koşşş bak kimi yakaladım :KK70:
Canlaaariiimmmm Pamik Pamik Y yagmur7968 mrbbbbnasilsinizzz ozledim valla hepinizi..joleya cnm hayirli olsun topiginn...verdik kilolari ama gene rehavete kapilip yiyorum bakalim simdilik..belki bende baslarim gene fazla kilo sorunum yok ama cok optum ikinizide ..ugrarim artik..

Canlaaariiimmmm Pamik Pamik Y yagmur7968 mrbbbbnasilsinizzz ozledim valla hepinizi..joleya cnm hayirli olsun topiginn...verdik kilolari ama gene rehavete kapilip yiyorum bakalim simdilik..belki bende baslarim gene fazla kilo sorunum yok ama cok optum ikinizide ..ugrarim artik..
selinnn canım cok sagol basladım ama devam ettiremedim inşallah toparlanıp devam edicemm sen nasılsın kilo aldınmı uğra arada canım :KK200:

selinnn canım cok sagol basladım ama devam ettiremedim inşallah toparlanıp devam edicemm sen nasılsın kilo aldınmı uğra arada canım :KK200:
Evet canim yaa aldim gene 58 i gormustum en son ..sonra tabii biraz sapittim ve şuan canim ne isterse yiyorum..aramizda kalsin ama 4 kilo aldimmmmhatta pazartesiye baslasammi diye dusunuyordum..basliyim olmazsaa yaa ..yazda geldii ..takipteyim topigini canim..

Evet canim yaa aldim gene 58 i gormustum en son ..sonra tabii biraz sapittim ve şuan canim ne isterse yiyorum..aramizda kalsin ama 4 kilo aldimmmmhatta pazartesiye baslasammi diye dusunuyordum..basliyim olmazsaa yaa ..yazda geldii ..takipteyim topigini canim..
Hmm 4kilo az değil canım hemen başla gerçi senin boyun uzun çok belli olmaz kilon ama ipin ucu kaçmasın degilmi isersen takıl bize ben de pzstesi başlıyorum inşallah 58.2 ye inmistim bende iki kilo aldım bu sabah 60.1 geldim ama bir aydır çok yedim ara ara karın bacak hareketleri filan yaptım dengelemeye çalıştım.

Benimde aynı sorun canım ikinci dogumdan sonra karnım dumduzdu hatta 46 kilydum üçüncü doğum dan sonra kaldı zayıfladıkça daha kötü duruyor spor şart ama bana da en zoru karın hareketleri geliyor:KK43:

Back
X