diyet ile geçmeyen bu kilolarımdan nasıl kurtulacağım ????

bahardurust

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
3
Puanlar
1
göbeğimde spor ve diyete rağmen geçmeyen yağlar var, ne yapsam ordalar:kızgın: spor salonlarına deli gibi paralar harcadım ve zaman harcadım ama yinedegöbekteki ve simit bölgelerimdeki bu yağlar maalesef geçmiyor.

bende kum saati manzarası gibi bir vücuda sahip olmak istiyorum.

kızlar yardım ederseniz sevinirim....

göbeğimde spor ve diyete rağmen geçmeyen yağlar var, ne yapsam ordalar:kızgın: spor salonlarına deli gibi paralar harcadım ve zaman harcadım ama yinedegöbekteki ve simit bölgelerimdeki bu yağlar maalesef geçmiyor.

bende kum saati manzarası gibi bir vücuda sahip olmak istiyorum.

kızlar yardım ederseniz sevinirim....
Açlık yapacaksın canım benim açlık ?:) konularıma bak anlarsın

Simit bolgesinden bende nefret ediyirum cevablari merakla.bekliyorum
Açlık yapacaksın canım benim açlık ?:) konularıma bak anlarsın

sizde cevap vermişsiniz.

Üzgünüm ama bu hesap bir doktor adına reklam yapmaya gelmiş, sağlık sektörünün paralı ahlaksız profilleridir.

Diğer hesapları ; @berrindogruer @ebrusultanoglu @tandoganarzu8 @eminealtnsh @bahardurust

Son düzenleme:
sizde cevap vermişsiniz.

Üzgünüm ama bu hesap bir doktor adına reklam yapmaya gelmiş, sağlık sektörünün paralı ahlaksız profilleridir.

Diğer hesapları ; @berrindogruer @ebrusultanoglu @tandoganarzu8 @eminealtnsh @bahardurust
Kazen bey biz nerden bilebiliriz

sizde cevap vermişsiniz.

Nasıl yani üçkağıtçılık mı yapıyorlar

Back
X