DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

Aaa tanımıyorum. Tuncay Özilhan'ın bir yakını galiba. Zaten zengin insanların kilo problemi olmuyor....

Kesinlikle Haklısın Xanım 2 öğün yapmak şyi tabi dayanabilirsen :)

Kızlar beni dövün ilk kez patates tostu yaptım internette gördüm tarifi deneyim dedim disardaydik eve geç geldik öyle atıştıralim dedik. Sonra tabi ilk kez yaptığım için merak ettim ucundan yedim minicik bir çatal sonra çok hoşuma gitti avuç içi kadar bişey yedim saat 20 de :) oysa dün karar vermiştim bir hafta kaçamak yok diye ama yarın pazartesi bir hafta sıkı yönetim ilan ediyorum kendime :)

Valla bravo. Ben olsam ucundan tadına baktiktan sonra götürürdüm hepsini
Aman nazar değmesin azmine
Bu arada BDV' Seki konuya yazdığın cevabı gördüm, cok güzel yazmışsın elin sağlık
Ben de az önce yemek yaptım. Yarın asla vaktim olmayacak çünkü. Yarından itibaren % 100 gitmeye kararlıyım inşallah. Koskoca ömrümüzde 3-4 ay disimi sıkmanın lafı mı olur yaaa? !
K kurtluarmut canım sen demiştin değil mi karatay mutfağı kitabı var diye? Bende de var. Pastırmalı kuru fasulye tarifini denemek istiyordum ne zamandır. Pastırma eklemeden yaptım, pişiyor şimdi. Bakalım nasıl olacak.

Ay sorma dayanamadım öyle saçmalık mi olur erkek kadının efendisidir ve bu dinde böyle demek benim çevremde de var böyle dinden haberi yok hersey dinde var zanneden kadın hizmet eder dinde böyledir kadın susar dinde böyledir Hz ayşe Hz Ali ye nasıl savaş açtı kadın susacaksa peygamber niye ev süpürdü kadın hizmet edecekse islam dini en güzel din bilmiyoruz onun yerine yeni birseyler icat etmişiz din diye ona inanıyoruz ozelliklede kadın erkek konularında uydurma çok. Bu konuda çok doluyum arkadaşlar kusura bakmayın uzun uzun yazdım.
Evet kitabı aldım valla hangi tarifi yaptiysam güzel oldu eminim senin fasulyende çok güzel olur afiyet olsun.

Evet sıkıyoruz kendimizi hadi bakalım

Günü kapatmış bulunuyorum

Pazar
SABAH
- tereyağında 2 yumurta

ÖĞLE
- 100 gr fırında deniz somon
- zeytinyağlı yeşil salata

AKŞAM (doyamıycam zannettim
- 200 gr fırında deniz somonu
- yeşil salata

Kızlar veganlar/vejeteryanlar patates meyve hurma yiyerek nasıl dal gibi zayıf kalabiliyorlar anlamıyorum
Düzenleri karbonhidrat üzerine

C cerulean sana birsey soracağım bu somon balığı lezzetli mi nasıl ben balığı son birkaç yıldır tüketiyorum ondan önce ağzıma sürmezdim kokusundan dolayi evde de benim yüzümden yapılmazdı şimdi yavaş yavaş diğer balıkları deniyorum somonu senin menülerinde gördükçe merak ediyorum sanırım sayende yiyeceğim :)

Canım yağlı olduğundan çok lezzetli
Hele Fırından yeni çıkınca sulu sulu
Her balığı yiyeniyorum, tiksinti geliyor..

Bugün tartilma günüm
Karatay başlangıç 22 temmuz 71 kg
Bugün 64.7
İlk gün tok tartilmistim hatırlamıyorum yanıltıcı olmasın

Menüm 11 00
1 yumurta
Peynir büyük bir dilim
15 zeytin
Süt kaymagi ( çok lezzetli birsey)
Domates salatalık

17 30
Köfte 6 adet
Bulgur pilavı 3 kaşık
Yoğurt büyük kase
Salata

20 dk yürüyüş
1 buçuk litre su

Canim maşallah maşallah
Motivasyon olmuştur bomba gibi
Devamı gelecek eminim!

merhaba kızlar bende karatay kitabı okuyorum ve ne yapsam aceba diye dşünüyordum.Burayı görünce ceba bende katılsammı diye düşünmeye başladım.İlk başta bi beş altı kilo vermek istiyorum kurtluarmut senin başarını görünce hemen bende başlamak istiyorum ne dersiniz olcak mı bu iş?

E engeneer neden olmasın? Ama ben pek başarı diye görmüyorum ya basenlerim neredeyse hiç incelmedi onlar gidince başarmış sayacağım. Kaç kilosun suan boyun yaşın etkiler ama beş altı kilo rahat verirsin katıl bize.

Kızlar hani pazartesi kilo paylaşımı yapılıyordu hani menüler beni yalnız bırakıyorsunuz ya

Canım dün kimse menü paylaşmayınca benim de içimden gelmedi..
Bu aralar moralim bozuk
- Ailemi özledim
- Ofiste şu sıralar yapacak bir şey yok, Kafamı meşgul edecek, boş boş geçiyor günler, deli oluyorum
- Günlerdir tartıya çıkıyorum bir eksilme olmuyor, 100 gr aşağı 100 gr yukarı aynı kilodayım, bendeki metabolizmaya sövesim geliyor

Dün akşam 17:30'da dedim kızım git yer fıstığı al dal pakete ama yapmadım sanki tat tuz alırsın diye o saatte hem de

Dün kilom 54.30'du bugün 54.40

Pazartesi menüm

SABAH
- tere yağında iki yumurta
- sebze sote

ÖĞLE
- 200 kaloriye denk gelen fıstık (kavrulmuş)

AKŞAM
- yoğurtlu pırasa yemeği (pırasanın da mevsimi değil bir daha almıycam)
- 1 yumurta, az beyaz balıktan pizza hamuru Yaptım üzerine sebze döşedim bunun yarısını yiyebildim sıkıntıdan diğer Yarısı maalesef çöpe .. O kadar emek verdim oysaki

Ben de durumlar işte böyle...
Son kilo verdiğim dönem akşam aç yattım coğu zaman ben kendimi biliyorum tok gezince olmuyor
Kızım birz dişini sık verince geri almıyorsun Nasılsa iki hafta dayan diyorum
Bu sefer akşam aç ve enerjisiz gezmeye de sabrım tahammülüm gelmiyor
Kafayı yemeseydim iyiydi şu Sıralar

Son düzenleme:
Moral bozukluğu dersen ben de aynı durumdayım ama yansıtmıyorum kimseye yoksa tam BDV liğim :) Bari biraz kilo versek de moralimiz yerine gelse değil mi? :)
Hergün paylaşım yapalım burayı ihmal etmeyelim beraber daha kolay :)

Merhaba kızlar
Günü kapatmış bulunuyorum
Menüm:

Salı
SABAH
- tereyağında 2 yumurta
- 10 tane Brezilya cevizi
- 1 fincan keçi sütlü kahve

ÖĞLE
- bahsettiğim pizza (Pazartesi menüsünden, yanlış anlaşılmasın unsuz filan protein pizza)

AKŞAM
- 200 kalorilik kavrulmuş fıstık
- 150 kalorilik çiğ badem

Burada markette böyle küçük paketlerde çerez sarıyorlar
Üzerinde de yazıyor 100 kalorilik 150 kalorilik filan diye
Aslında bu yemişleri yemek beni mutlu etti
Öğlen çok çok hafifti, günü de erken kapattım
Yemişler sağlıklı alkali biliyoruz vücüt seviyor
Abarttığımı düşünmüyorum YALNIZ benim sapık metabolizma bana + 300 gr yağla yarın sabah teşekkür edecek muhtemelen sağlıklı mama yolladığım için
Malımı bilmiyor muyum
1 senedir sık tartılıyorum ve neyin ne kadar yaradığını iyi biliyorum

Neyse Bekleyelim görelim
Herkese sevgiler

Ceru bence çok güzel menun ben akşam öyle yesem suan koltuğun kenarını kemiriyor olurdum :)

Sabah 9 30
2 rafadan yumurta
Avuç kadar peynir
10 zeytin 2 ceviz

16 00
Bir kase yoğurt

18 30
2 yumurta 2 domatesli melemen
Peynir zeytin

Tektim bugün akşam hafif olsun dedim nasıl?

Canım bence aynı yiyoruz inan
Senin menülerde çok hafif
Evet kalori hesabı yapmamamız lazım ama eğer yapacak olursak
2 yumurta = 140 kcal
10 zeytin = 100 kalori
Avuc içi kadar peynir 200 kalori taş çatlasa

Yanı canım menülerimiz benziyor enerji bakımından birbirine
Hafifse bunun adı evet hafif menülerimiz
Tuhaf bir mesaj oldu ama herkese sevgiler

K kurtluarmut canım biraz yürüyüş ve pilatesle de istediğin görüntüye kavuşursun eminim.
27 yşndayım boyum 1.64 61.5 kiloyum şu an ama 59 a düşmüştüm bir ayda tatil falan derken hemen kilo aldım ve yapboz gibi kilo alıp vermekten çok sıkıldım artık.O yüzden karatayla sağlıklı kilo vermeye ve kilomda sabit kalmaya karar verdim artık. şimdilk hedefim 56 olmak sonrasına da bakarım artık.
Bugün başladım artık karataya sizi ve menülerinizi de takip edeceğim yoğun iş temposu arasında fırsat buldukça da kendi menülerimi paylaşırım.Bugün iş koşturmacasından dolayı kahvaltı yapamadım ama öğlen yoğurt,3 tane gün kurusu ve biraz da ceviz yedim :)

Kızlar bu sabah son 5 haftada gördüğüm en düşük rakamı gördüm
Ayıptır söylemesi wc ye de çıkmamıştım oysaki
Biraz moralim yerine geldi

Benim pizza da keramet olduğunu biliyordum
Daha sık yapacağım artık

Bakalım yarın zortlaması çıkmasaydı iyiydi
Bugün sabah rahat rahat ceviz yedim çünkü

Akşam aç gezmenin faydaları ...
Acı ama gerçek
Günün ikinci Yarısı ne kadar hafif o kadar iyi
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…