DİYET:Karatay HEDEF:15 kg

ilk sayfana baktım her hafta 1 kilo vermişsin tebrik ederim seni bende başlasam diyorum onerirmsin egzersiz de yaptın mı?
Öneririm adelia
Kilo vermenin yanı sıra çok enerjik oluyor insan.
Haftada birkaç gün yürüyüş yaptım.
Tatile gidince tüm konsantrasyon gitti, yeniden adapte olmaya çalışıyorum

Öneririm adelia
Kilo vermenin yanı sıra çok enerjik oluyor insan.
Haftada birkaç gün yürüyüş yaptım.
Tatile gidince tüm konsantrasyon gitti, yeniden adapte olmaya çalışıyorum
ben suan 6 dan sonra bisey yemeyerek kilo vermeye calisiyorum ve ise yarıyor gün icinde allah ne verdiyse tüketiyorum demek karatay usulu beslensem 1 ay kadar işe yarar diye dusunuyorum + birde egzersiz ile pat diye aranıza katılabilirm kolay gelsin :)

Canım ben Sabırla salatalarımı yemeye devam. Olmazsa poriyonlarımı küçültürüm... LadyInGray canım sen de bak zamanında ne güzel kilo vermişsin. Bu meletler yüzüne geri almışsın. Yazık değil mi sana? Kin duy bu abuk cuburlara

Ooo süper :)
Karatay beslenme sistemini inceledin mi bilmiyorum ama insanı zayiflatmanin yanında, sağlığına da kavuşturuyor. Sadece zayıflamak istesem hemen şu dakika Dukan'a başlarım.
Ama bu defa tek amacım sağlıklı olmak.
Sana da kolay gelsin, görüşmek üzere

Bugün minicik bir kaçamak yaptım patates kızartması yedim 3 5 tane. Onun dışında tam bir Karatay günüydü.
Kahvaltı 10 00
Peynir zeytin domates salatalık patates kızartması 3 5 dilim

16 30
4 tane köfte
1 tane kozlenmis patlican
Salata
Ayran

Yarım saat yürüyüş
1 litre su

Klasik soruyu sorayım, acıkma oldu mu? :)

Kahvaltı ile akşam yemeği arasında acıkmadim. Ama suan çay içiyorum yanında abur cubur istiyorum şerbetli tatlı istiyorum çikolatalı kek istiyorum. Dün gece de böyle oldu bir kaç saat sürdü dayandım.

Kızlar ben günün yedim de yedim

Cumartesi
SABAH
- 2 tereyağında yumurta

ÖĞLE
- 200 gr hindi + Fırında sebze

AKŞAM
- 1 büyük kase tam Yağlı keçi yoğurdu

Dün ne yemiştim peki?

Cuma
SABAH
- 1 YK kuzu kıymalı 1 yumurta

ÖĞLE
- 1 kase tam Yağlı keçi yoğurdu + zeytinyağlı fasulye

AKŞAM
- 100 gr hindi + yeşil salata

Son iki gündür tartılıyorum 54,40 kg gösteriyor
Bu motivasyon satın alınan bir şey değil ki gidip sarın alayım

Aynen devam bozmak yok suan patates için çok pişmanım.
64 u gördüm 55 e 9 kaldı ayda 3 kilo versem 3 ayda işlem tamam. Sonunu düşününce motive oluyorum da tatil bitince ne yapacağım kahvaltı yapamam evde çok erken kalkmam gerekir öğlen ne yaparım düşünüyorum bulamiyorum

Bu yediklerin sence fazla mı??

ecrin87 canım nasıl mı zayıfladım
Şeyda Coşkun listeleriyle verdim
Spor Yaptım
Ve akşam en geç 17 de hatta çoğu zaman 16'da yedim

Bir çok diyet var işe yaratan önemli olan sen bu beslenme tarzını uzun vadede benimseyevilecek misin
Ben bundan bir kaç yıl önce çok tiringizdim (böyle mi yazılıyor bu )
Herşeyi yemezdim
Biraz bu tiringizi oynamak zorundasın daha seçici olmak biraz nefis Mücadelesi vermek
Yoksa herşeryi istediğim kadar istediğim zaman yiyeyim ama 36 beden kalayım... Yok böyle bir dünya

Canım şeyda Coşkun'un listesini nerden aldın biraz paylaşır mısın menülerini kesiblikle nefis Mücadelesi vermek gerekiyor canım yoksa işimlz zor

Yok yok, protein ağırlıklı beslenmişsin. Gayet güzel.
Lif eksik gibi ama, wc konusunda problem olmasın?

Iyi Akşamlar kızlar ben bugün sabah Menemen 1 Çay bardağı badem zeytin peynir yedim 10 kahvaltım bitti akşam 7 gibi yine domates Salatalık zeytin peynir ve eşime hamur kızarttım ve vende 2 tane yedim ama sonra 1 saat yğrüyüş Yaptım :))

Yok yok, protein ağırlıklı beslenmişsin. Gayet güzel.
Lif eksik gibi ama, wc konusunda problem olmasın?
Canım WC problemi dün düzelir gibi oldu ama henüz daha tam düzelmedi...
Lif ne yiyebilirim?
Salata, yeşil fasulye, bugün kıştan Buzluğa brüksel lahanası atmıştım ondan yedim?
Bunlar lif değil mi ki?

Canım şeyda Coşkun'un listesini nerden aldın biraz paylaşır mısın menülerini kesiblikle nefis Mücadelesi vermek gerekiyor canım yoksa işimlz zor
Canım internette var listeler
Ana mantık belli porsiyonlarda protein 120-180 gr arası) + salata/sebze

Şeyda yağ kullanmıyor :/
Hamur işleri de yok
Bir de çok öğünlü listeleri ...
Ve meyve yulaf da veriyor ben bunları yemiyorum

Canım WC problemi dün düzelir gibi oldu ama henüz daha tam düzelmedi...
Lif ne yiyebilirim?
Salata, yeşil fasulye, bugün kıştan Buzluğa brüksel lahanası atmıştım ondan yedim?
Bunlar lif değil mi ki?
C.tesi tek öğünde sebze var. Pazar günü daha iyi ama ben bu şekilde yediğim zaman problem yaşıyorum. Miktar olarak yenilen şeyler de az olunca iyice kilitleniyorum. Input az olunca output zora giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…