- 1 Mayıs 2012
- 1.014
- 1.130
- 358
- Konu Sahibi LadyInGray
-
Öneririmilk sayfana baktım her hafta 1 kilo vermişsin tebrik ederim seni bende başlasam diyorum onerirmsin egzersiz de yaptın mı?
ben suan 6 dan sonra bisey yemeyerek kilo vermeye calisiyorum ve ise yarıyor gün icinde allah ne verdiyse tüketiyorum demek karatay usulu beslensem 1 ay kadar işe yarar diye dusunuyorum + birde egzersiz ile pat diye aranıza katılabilirm kolay gelsin :)Öneririmadelia
Kilo vermenin yanı sıra çok enerjik oluyor insan.
Haftada birkaç gün yürüyüş yaptım.
Tatile gidince tüm konsantrasyon gitti, yeniden adapte olmaya çalışıyorum
Ooo süper :)ben suan 6 dan sonra bisey yemeyerek kilo vermeye calisiyorum ve ise yarıyor gün icinde allah ne verdiyse tüketiyorum demek karatay usulu beslensem 1 ay kadar işe yarar diye dusunuyorum + birde egzersiz ile pat diye aranıza katılabilirm kolay gelsin :)
Klasik soruyu sorayım, acıkma oldu mu? :)Bugün minicik bir kaçamak yaptım patates kızartması yedim 3 5 tane. Onun dışında tam bir Karatay günüydü.
Kahvaltı 10 00
Peynir zeytin domates salatalık patates kızartması 3 5 dilim
16 30
4 tane köfte
1 tane kozlenmis patlican
Salata
Ayran
Yarım saat yürüyüş
1 litre su
Diyetten dönenin kaşığı kırılsınKahvaltı ile akşam yemeği arasında acıkmadim. Ama suan çay içiyorum yanında abur cubur istiyorum şerbetli tatlı istiyorum çikolatalı kek istiyorum. Dün gece de böyle oldu bir kaç saat sürdü dayandım.
Bu yediklerin sence fazla mı??Kızlar ben günün yedim de yedim
Cumartesi
SABAH
- 2 tereyağında yumurta
ÖĞLE
- 200 gr hindi + Fırında sebze
AKŞAM
- 1 büyük kase tam Yağlı keçi yoğurdu
Dün ne yemiştim peki?
Cuma
SABAH
- 1 YK kuzu kıymalı 1 yumurta
ÖĞLE
- 1 kase tam Yağlı keçi yoğurdu + zeytinyağlı fasulye
AKŞAM
- 100 gr hindi + yeşil salata
Son iki gündür tartılıyorum 54,40 kg gösteriyor
Bu motivasyon satın alınan bir şey değil ki gidip sarın alayım
Canım şeyda Coşkun'un listesini nerden aldın biraz paylaşır mısın menülerini kesiblikle nefis Mücadelesi vermek gerekiyor canım yoksa işimlz zorecrin87 canım nasıl mı zayıfladım
Şeyda Coşkun listeleriyle verdim
Spor Yaptım
Ve akşam en geç 17 de hatta çoğu zaman 16'da yedim
Bir çok diyet var işe yaratan önemli olan sen bu beslenme tarzını uzun vadede benimseyevilecek misin
Ben bundan bir kaç yıl önce çok tiringizdim (böyle mi yazılıyor bu)
Herşeyi yemezdim
Biraz bu tiringizi oynamak zorundasın daha seçici olmak biraz nefis Mücadelesi vermek
Yoksa herşeryi istediğim kadar istediğim zaman yiyeyim ama 36 beden kalayım... Yok böyle bir dünya
Yok yok, protein ağırlıklı beslenmişsin. Gayet güzel.Kızlar öyle demeyin. K kurtluarmutLadyInGray sizin menülerde oldukça hafif
Ve ben sizden boy olarakta küçüğüm
Metabolizmam artık ne kadar yavaşsa
Gram oynamadım son günlerde
Bir de sanki çok hareket ediyorum gibi 4 saate bir birşey yedim bugün
Hafta sonlarını sevmiyorum arkadaş
Canım WC problemi dün düzelir gibi oldu ama henüz daha tam düzelmedi...Yok yok, protein ağırlıklı beslenmişsin. Gayet güzel.
Lif eksik gibi ama, wc konusunda problem olmasın?
Canım internette var listelerCanım şeyda Coşkun'un listesini nerden aldın biraz paylaşır mısın menülerini kesiblikle nefis Mücadelesi vermek gerekiyor canım yoksa işimlz zor
C.tesi tek öğünde sebze var. Pazar günü daha iyi ama ben bu şekilde yediğim zaman problem yaşıyorum. Miktar olarak yenilen şeyler de az olunca iyice kilitleniyorum. Input az olunca output zora giriyorCanım WC problemi dün düzelir gibi oldu ama henüz daha tam düzelmedi...
Lif ne yiyebilirim?
Salata, yeşil fasulye, bugün kıştan Buzluğa brüksel lahanası atmıştım ondan yedim?
Bunlar lif değil mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?