- Konu Sahibi LadyInGray
-
merhaba canım ben tüp bebek tedavisi için hastaneye gittim rahhim filmi istediler biraz canım sıkıldı 3 deneme olcak daha önce de 2 kez rahim filmi çektirdim temizdi en son çektirdiğim 2 sene önceymiş biraz cnım sıkıldı diyet falan yalan oldu karatayı yapamıyorum çalışıyorum iş yerinde arkadaşlarım sürekli bişeyler yiyor benide çağırıyorlar arada eşlik ediyorum başka tavsiyue edeceğin bir diyet var mı bana 1 ayda 3-5 kilo versem süper olcak benim sorunum kalça ve göbekKızlarLadyInGray ecrin87 siz nerelerdeainiz
Bugünkü menüm
Çarşamba
SABAH
- baya Brezilya cevizi
- 1 büyük bardak keçi sütü
ÖĞLE
- 170 gr tavuk göğsü (yarısını yiyebildim)
- fırında kabak
- üzerine domates, soğan, sarımsaklı, biberli yeşillikler zeytin yağlı sos yapmıştım çok nefisti
AKŞAM
- öğlenden kalan tavuk göğsü
- 100 kalorilik kavrulmuş fıstık
Uzun süre tavuktan tikainti gelmişti okuduklarımdan dolayı... Zaten bugün yerken biraz gönüllü başladım yemeye
Panik olmuştum kilo veremeyince 5 kg verdiğim Mayıs listemde bol bol tavuk vardı ondan tekrar yemeye karar verdim.
Organik aldım ama inşallah organiktir gerçekten.. Iki parça et fırında 40 dakikada pişti ancak.. Annem de köy tavuğu zor pişer diyor
Bakalım tartı yarın yukarı doğru mu zıplauacak ne yapacak.
Herkese kucak dolusu sevgiler
merhaba canım ben tüp bebek tedavisi için hastaneye gittim rahhim filmi istediler biraz canım sıkıldı 3 deneme olcak daha önce de 2 kez rahim filmi çektirdim temizdi en son çektirdiğim 2 sene önceymiş biraz cnım sıkıldı diyet falan yalan oldu karatayı yapamıyorum çalışıyorum iş yerinde arkadaşlarım sürekli bişeyler yiyor benide çağırıyorlar arada eşlik ediyorum başka tavsiyue edeceğin bir diyet var mı bana 1 ayda 3-5 kilo versem süper olcak benim sorunum kalça ve göbek
Bahar abla günlüğünü okudumLady'ciğim nasılsın? Ben her şeyi batırdım geldim, verdiğim kiloları fazlasıyla aldım. Bugün yeniden başlıyorum.
ne kadar güzel yazmışsın canım sagol allah razı olsun çok haklısın valla :))Fıstığım ne diyeyim...
Emek olmadan yemek olmuyor maalesef
Öyle kolay bir reçete yok, olsa bütün bayanlar dal gibi olurlardı
Zayıf insanlara bakınca görüyorsunuz ki seçiciler yemek konusunda, herşeyi yiyemiyorlar, yemek yemeyi unutanlar var..
Bu nedenle saat başı bir şey yiyeyim
Her istediğimi her saat yiyeyimle olmuyor olsa keşke..
Bir tercih yapmak zorundasın, fit bir vücüt mu yoksa iştah nereye ben oraya mı
Tavsiyem azar azar ye ve gün içerisinde ajşama doğru yediklerin iyice azalsın
Akşam yemek, karbonhidratlı yemek, bol yemek ölüm gerçekten
Diğer konuda Allah yardımcı olur inşallah
Eminim ben seninde gönlüne göre bir yumurcağın olacak ama nazlanıyor bellikidoğru zamanı bekliyordur eminim Sabırlı ve hep ümitli ol içini ferah tut fıstığım
Canım sen maşallah enerji bombasısınne kadar güzel yazmışsın canım sagol allah razı olsun çok haklısın valla :))
ay canım ya ne güzel motive ettin beni yarın başlıyorum hemen tekrar kaldığım yerden tedaviye başlayana kadar hedef koydum 5 kilo vereceğim çıtır anne olacağım ben :)) yarın tam gaz devam bütün yedikelrimi yazacağım buraya nolur destek verin bana zaten bebiş gelsin inş.totosua totosuna vuracağım onunCanım sen maşallah enerji bombasısın
Anne sen biraz durul iki bomba bir arada olmaz mı diyor ne diyorsa artık çocuk
afiyet olsun canımKahvaltı 10 00
2 haşlanmış yumurta
Avuç kadar peynir
15 zeytin
1 domates 1 salatalik
15 00
Ayran
17 30
10 tane çiğ köfte
Marul
Ayran
Bugün peynir yaptım evde yarın onunla kahvaltı yapacağım çok heyecanlıyım inşallah zehirlenmem
Sen 3 öğün MÜ yapıyorsun karatayı canım arada 5 saat bırakarakÇarşamba
SABAH
- tereyağında iki yumurta
- 100 kalorilik kavrulmuş
ÖĞLE
- 100 gr tavuk göğsü + domates soslu kabak
- 200 kalorilik kavrulmuş fıstık
AKŞAM
- 250 kalorilik badem
Bugün gözüm doyana kadar kuru yemiş yedim valla
Hayra alamet değil
Sevgiler
Canım ben bu aralar inan ne yaptığımı bilmiyorumSen 3 öğün MÜ yapıyorsun karatayı canım arada 5 saat bırakarak
Bahar abla günlüğünü okudum
Beylere ayak uydurmak zor biz bayanların
Onların kasları malumo yedikleri porsiyonlar nereye gidiyor ben anlamıyorum
Yine eşlik etseydin ama karbonhidratlı şeylerden uzak dursaydın
Salata peynir o tarz Şeyler güzel olurdu
Biz bayanlar zaten ilginç varlıklarız
Herşey çok kötü gidiyor olabilir tartıda -300 gr görünce o gün havalara uçuyoruz + 300 gt oluncada bir üzüntü bir üzüntü
Halbuki birine niye bu kadar seviniyorsun diğerine üzülüyorsun
Sıkma Can'ını Allah daha büyük dert vermesin
Canım fotoğraf isterizKendi yaptığım peynirle kahvaltımı yaptım 9 buçukta suan için bir zehirlenme belirtisi göstermiyorum :) Biraz da tuzsuz olmuştu ama yine de çok mutlu oldum ya markete bağımlılığım bir parça daha azaldı. Bundan sonra hep kendim yapmayı düşünüyorum çok basitmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?