Afferim. İç suyunu. Sonra boş midedeki suyun lıkırdama sesine beste yazAnnnaadıın
yok. Gı şaka ya ne yemesi masumca suyumu içiyoom
Biz tanışıyor muyuz kiiiii?Ya kizlar bnm tanimadiklarim.var bana biraz kendinizi tanitsainiz kisa kisa da ilsa özet gecin
Ve sen kk ya geldin... Başka sorum yokYok be ya Çocuklar anca uyudu
Geldi kuzum geldı 1 sene oluyor iste oglum mayısta 3 u bitirecek kız 1 yasında valla o kadar yoruluyorum ki gun icinde tükendiğimı hissediyorum bazen kelebeğim nerde eski ben eskiden ne aktiftim ya sımdılerde arada bir ugrayabılıyoeum onda da gecmis okumaktan yazmaya zaman kalmıyor sen nasılsın canım bebeyle aran nasılCutemom007 makbusum napiyon gii cocuklar nasil ne kdr oldular kican askere gitmisti sanki geldimi
Ohoolooo miu şanslı kadınsın heeeeHoş bulduk çakılım. Tüm ekip toplanırsa jartiyer giyip miu ya lap dance yapacam
He ya bugun arkadasla konuşuyoruz bugun sevgililer gunu falan dedım ee ne yapacaksınız ne yapacağız yahu dedi benım sevgilim mi var (evli)Afferim. İç suyunu. Sonra boş midedeki suyun lıkırdama sesine beste yaz
Biz tanışıyor muyuz kiiiii?
Ve sen kk ya geldin... Başka sorum yok
kahvaltıda sorun yok akşamada menemen türü yapıp yicem sağol canım sölediğin içinOğlanı eşimin ayağına sevgililer günü hediyesi olarak koydum
Bak ne dicem 101 marketten bir kap aldım tam taşıyıp içine yoğurt kahvaltılık.falan koymalik..
Yok canım me kusuru, ben de öok gelemedim işler güçler..Teşekkür ederim canım
Bugün bütün gün dışardaydım çok takip edemiyorum kusura bakmayın
Fırsat bu fırsatIsspitcilerrrrrr
Tabi canım bi bilse neler kaçırdığınıOhoolooo miu şanslı kadınsın heeee
He ya bugun arkadasla konuşuyoruz bugun sevgililer gunu falan dedım ee ne yapacaksınız ne yapacağız yahu dedi benım sevgilim mi var (evli)
Ortim misinBenden duymuş olma millet siz gidince bi yedi bi yedi hep artıdalar cuma tam başlarız diye yemeye devam eden bilem var baklava yiyen yumurtalı ekmek gömen börekler havada ucusuyor
Ne güzel de kafayı bulurdu çamaşır suyuyla de miYaw bugün temizlik yaptım ya çamaşır suyuyla, üstüm başım çamaşır suyu oldu, aklıma hep wayt geldi
Evlilik canım boyle bısı esim de diyor bugun bız buyuduk galiba ne buyumesı ya dedim bildiğin yaşlanıyoruzTabi canım bi bilse neler kaçırdığını
Ne manitalar günü yaw, ben çamaşır suyu Kazan’ına düştüm, bey bu saat oldu hala kanalizasyon tesisatı yapıyor gelmedi eve, çok roöantikiz çoookkkkHerkes mi manitular gününü kutluyor
Bunu 90 kar topigine buldum. Yiyerek kimse kimseyi cezalandiramaz olan yine kendisine olur. Lütfen hemen toparlanalim. Kendimize gelelim
Sabah:√
Ara:√
Akşam:√
Spor:√
Şu:√
Gece yeme var mı/YOK
Not: olmaz efendim ol-mazzzz 1 damla da olsa balll olmazzzz
Öğle:√
Spor:?
Su:✓
Gece yeme var mı/YOK
Not: küçük de olsa yeme pattiss
Spor:√
Su:√
Gece yeme var mı/YOK
Nötr: yok anammm reçel yemek yok
Su:?
Spor:✓
Gece yeme var mı/YOK
Not: reçel ye-mek yokkkk
Sabah:✓
Öğle:✓
Ara:✓
Akşam:✓
Gece yeme var mı/YOK
Not: recelsiz menü
Sabah:×
Öğle:×
Akşam:×
Gece yeme var mı/YOK
Bacım bu ne menü
Su:?
Gece yeme var mı/YOK
Not: recelsiz menü
Spor:×
Gece yeme var mı/çekirdek?
Not: bacım amaç 100 mü olmak
Gece yeme var mı/YOK
Not:bal? Kaymak? Yemeeeeee
Su:×
Gece yeme var mı/YOK
Not: kaşar-pattisss ve diğerleri miydeye hop ne güzel gitti, ne kazandırdı sana? Ben diyeyim üzüntü, mutsuzluk..
Su:√
Gece yeme var mı/YOK
Not: gayet güzel
Gece yeme var mı/YOK
Not: menüler böyle giderse kilo vermede önüne kimse duramaz
Öğle;×
Ara:×
Gece yeme var mı/×
Not: adetimdir şerbetli veya değil böyle tatlıları yiyen günü harika tamamlasa, saatlerce spor yapsa yine de benden menü değerlendirme de tek geçer not alamazzzzzz
Not2; Kilo veremedigin her an bunu öne süreceğim, beni tanıyanlar iyi bilir
@Daydream- Banlı
hepfit menü yok!
@Antepia27 menü yok!
@YaKaMoZz-z menü yok!
@60kiloyum menü yok!
Cutemom007 menü yok!
@Donna_salut menü yok!
cakil80 menü yok!
@Ahu060812 menü yok!
@Bonus menü yok!
@Efser menü yok!
@nehirnil111 menü yok!
@zeynepleyya menü yok!
@matematik61 menü yok!
@masum menü yok!
@kelebek19 menü yok!(ben seni yine de menü listesine aldım kilo aldığında bak menü vermedin diyeceğim )
@derunehatun hiç gelmedi
@ecemavi diyet moduna giremiyorum demiştin, menü takibi yapalım mı yapmayalım mı?
@deynepnaz sende yazma menü ama artı çıktığında diyeceğim hep menü yazmıyorsun tabi tombalak olursun diye
Tesisatçı mı esin canim yoksa sızın tesisatta mi bi sorun varNe manitalar günü yaw, ben çamaşır suyu Kazan’ına düştüm, bey bu saat oldu hala kanalizasyon tesisatı yapıyor gelmedi eve, çok roöantikiz çoookkkk
Kız ciddi misin?Akşam yediklerim
1 tabak sarma
1 dilim yaş pasta
3 dilim baklava
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?