diyet kardeşliği

Şakaymıs canım saka sakın sakın

Evlilik canım boyle bısı esim de diyor bugun bız buyuduk galiba ne buyumesı ya dedim bildiğin yaşlanıyoruz
B düşüneyim bu evlilik şeysini
Amaaan sanki evlenmeyen ölümsüzlüğü mü buluyor... Biz de yaşlanıyoruz en iyisi beraber yaşlanmak

Ne manitalar günü yaw, ben çamaşır suyu Kazan’ına düştüm, bey bu saat oldu hala kanalizasyon tesisatı yapıyor gelmedi eve, çok roöantikiz çoookkkk
mali olsaydı bi gazoz ısmarlardı keyfin yerine gelirdi

Diet psikolojisi üzerine grup Terapisi yapsan parayi kirarsin. Seansi 300 tl haftada 3 gün acaip bir sektör ben psikolog olsam para sayma makinası alırdım. Bu yöne Eğil sana para sayma makinesi alalım ben de istersen sekreterin olur randevularini ayarlarim kahveni getiririm

Ne manitalar günü yaw, ben çamaşır suyu Kazan’ına düştüm, bey bu saat oldu hala kanalizasyon tesisatı yapıyor gelmedi eve, çok roöantikiz çoookkkk
Hepimiz birbirimizden romantik takilmisiz
Benimkide isten geldi yatti uzandi ben corba,makarna,karnibahar pişirdim ( en güzel 14 subat menusu )
Yedik ictik bulasik mutfak spor derken saat oldu bu saat
Birazdan uykuhatta her an

Her
[QUOoweroflife, post: 54848854, member: 861462"]Benimki geldi öptü beni, çok mu safım ne mutlu oldum bundan başkasını istemem
Hergunku kunculu çörek zaten opmuyor mu ki benim ki aşk mesajı yazmış onunla kurtardim sanıyor[/QUOTE]
Öpüyor kız ama bugğn sevgililer günün kutlu olsun dedi de öptü minnakım

Ya kizlar bnm tanimadiklarim.var bana biraz kendinizi tanitsainiz kisa kisa da ilsa özet gecin
Ben geçeyim
Yarışmaya yurt dışından katılıyorum
Bir koca iki kedi bir köpek sahibiyim
Avukatım ama yapmıyorum, turizm işiyle cebelleşiyorum, 65,5 ile başladım yarışa 56,3 oldum hedef 50

Son düzenleme:
Vaktiyle bu fikri benim peder beye söylemiştim. Bi kardeşim diyetisyenlik okumayı düşünüyordu. Beraber iş yaparız gibisinden laf arasında. Çok saçma dedi peder bey...
Geçen de gelmiş aslında iyi para var bu işte niye hiç yönelmedin meraklısın da dedi
Harbiden iyi para var eğlenceli iş ama çocuklarla çalışmak daha datlı geliyor

B düşüneyim bu evlilik şeysini
Amaaan sanki evlenmeyen ölümsüzlüğü mü buluyor... Biz de yaşlanıyoruz en iyisi beraber yaşlanmak

mali olsaydı bi gazoz ısmarlardı keyfin yerine gelirdi
Kesinlikle evlilik guzel sey ama cocuk fikrini iyi dusunmek lazım ama aslında o dünyanın en harika seyı

O neymis yahu
Grup terapisi diyet üzerine ,boyle seylerdemi oluyomus degisikmis
İgde yasadi desene keske yapsa

20 nisan ay o bulusmada zayıf olmaliyim vurun kirbaci
https://goo.gl/images/VsTexz

@Ytmz
Pardon kuzum bu mesajı yok say
Su içelim

Tok canım eşimin elimden her iş gelir, yeni bir restoran açmaya giriştik tadılatını o yapıyor, aslımda sanatçıdır kendisi ama işte ekmek parası
Hım anladım canım bende kanalizasyon falan deyince acep dedım tuvalet falan mı testi allah korusun Bı kere basıma geldı de  hayırlı olur Insallah yenı isiniz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…