- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dilara canım ben kaçırmış olabilirim kendini biraz tanıtır mısın bize?AA turşunun ödem yaptığını bilmiyodum bende acı yararlı diye yedim bundan sonra dikkat ederim canım nohut dokunmuyor bana o yüzden sorun olmadı çok teşekkür ederim :)
İnşallah tertemiz çıkar sonuçların. Haberdar et bizi merakta komaEhliyetin var mı
Ayagimdan bacagima agri vardi damar cekilir gibi
Kalp mi baska bise mi gogus hizasinda agri vardi
Tahlil istediler sabah erkenden gidicem
Ellerimde bi bosluk hissediyodm biseyi tutarkrn
Onada bakicak bakalim rahatsızım biraz
Sordugun icin cok tesekkur ederim
bugun cok yogundu hem is hem hastane zor bi gundu bise yapmadim kuzu
Hadi bakalım cumayı heyecanla brkliyorm
Ben kimi etiketleyecemKasırgalar
lunya ve begüm başkanlığında
1.sarayca
2.ytmz
3.çakıl
4.malipina
5.zeynepleyla
6.suspushanımcım
7.springstorm
8.nevreste
9.kajupi
10.matematik
11.masum
fırtınalar
hepfit ve nehirnil başkanlığında
1.vorones
2.flower
3.antepia
4.hippo
5.tevafuk
6.makbule
7.smykmy
8.derunehatun
9.sidelya
10.efser
11.esra
koruma güzelleri:
@deynepnaz menülerinde @Lunya etiketleyecek
@CocoChanelmademoiselle menülerindehepfit etiketleyecek

YedimAkşam yemeğinden sonra işlerimi bitirdim, ortalığı toparladım ütü vardı bi yığın onları çıkardım aradan... dersaneye gitmedim evde çalışayım dedim. Bir uyumuşuuuuuuuuuuuuuuuum...
Kabus görerek uyandım. Spor da yapamadım bi kalktım saat 1 olmuş... Sabaha kadan da uyumamartık. Neyse yarın iş yok...
Heee bi deeeee çoooook açıııııııım
İyice alışmışım bu gece yemelerine.
Durun kendimi de dövem accık
@Floweroflife yemedin di mi o beklediğin akşam yemeğini![]()
Saat geçmiş ama napalım yemişin bi kere. Gece oturacaksın gerçi. Uyumadan 4 saat önce kesmek yeterli diyorlar ama yine de korkuyor insanYedim
22.10 da yedik ben 1 dilim domates soslu fırında et yedim bir de 3 avuç çiğ ıspanak
Dayanamadım iğdedalım ya çok açtım.. gündüz öğlen doyurucu öğün yemeyince akşam yemeğini sağlam yiyiyorum ki gece acıkmayayım..ama işte akşam yemeği beklerken yediğim pul biberli yoğurt tatmin etmeyince yedim çünkü biliyorum ben kendimi onu yemeseydim şimdi kurabiye yiyiyordum..
İşte benimki de 4 saat olacakSaat geçmiş ama napalım yemişin bi kere. Gece oturacaksın gerçi. Uyumadan 4 saat önce kesmek yeterli diyorlar ama yine de korkuyor insan

Kaju yoğurtlu patlıcanİçli köfteyi sağlıklı sayıyor muyuz?
şimdi ben nasıl bildirimde bulunacağımHarikasın tebriklerGünaydın kızlar
Cuma 78.6
Bugün 77.6
Fark -1 kilo
Günaydın kızlar
Bugün okulum olduğu için sabah 6.30da tartıldım
Ama soğuktan heralde tartım kafayı yedi. 70.8 gösterdi beni sonra kıyafetle tartıldım 73,5gösterdi benişimdi ben nasıl bildirimde bulunacağım
@Lunya @begum75 bugün oğlumun sağlık ocağında kontrolü var öğleden sonra orada da bi tartılacam bakalım![]()
Hadi hayırlı olsun mortim
Coook mutluyum uzun zamandır 3 sene once tartida bu rakami gormustum cok mutluyum hemde cooookkkk
Gunaydinnnnnnn
ilk bildirim benden
Ciddi bir yuzdem yok ama cok mutluyummmmmmmmm
hazirlaniyorum hastaneye gidicem bu sebple bu daatte tartildim
Gecen hafta :71.4
Bu hafta :70.9
Fark:-0.5 gr
Yuzde:0.7
Yaklasik bi 4 5 yıldır da 6 lı rakam gormuyorum insallah haftaya 6 lı rakamlardayimmmm
hepfit
nehirnil111
hippotalamus
Resim yuklnmedi biraz daha ugrasicam ama oglen gelirim su tahlil islerimi bi halledeyim
Canim takimim canolar fistiklar fit hatunlar ozledim la hepinizi
Bugun ku menum
Sabah 2 dilim tb ekmegi
Zeytinyagli lor cokelek
Tereyag
Bal
Cay
Oglen
Elma
Portakal
Cig badem
Aksam
Kuru
Pilav
Kuzu bugün taşırım ilk sayfaya, kiloları bi toplim de :)Hayır cnm listeleri belirleyip ilk sayfaya yazalım dedim..