• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Var ama en son 1998 yılında araba kullandım bi de 2003 de tem de kullandım 30 dakika kamyoncularin gittiği seritten çok yavaş şekilde bi de dörtlü yaktim arabada herkes kullanisimdan tırtsti
:KK70:
İnşallah tertemiz çıkar sonuçların. Haberdar et bizi merakta koma :KK200:

Ben kimi etiketleyecem :110:
sagol kuzummm haber ederim :KK200::KK15:

Günaydın kızlar :KK200:

Cuma 78.6
Bugün 77.6
Fark -1 kilo
Cok guzel tebrikler :KK9:

gunaydin :KK36:

Günaydın kızlar
Bugün okulum olduğu için sabah 6.30da tartıldım
Ama soğuktan heralde tartım kafayı yedi. 70.8 gösterdi beni sonra kıyafetle tartıldım 73,5gösterdi beni:oha: şimdi ben nasıl bildirimde bulunacağım
@Lunya bugün oğlumun sağlık ocağında kontrolü var öğleden sonra orada da bi tartılacam bakalım:KK43:
Ama orda kiyafetle tartilcan canim sen evde nasil tartiliyon

Tarti icin pil degistirme yapabilirsin aslinda
Hadi hayırlı olsun mortim :KK50: bu hafta sık dişini 6ları gör.. bakim bendr tartılırım öğlene doğru :KK66:
evet yaa insallah canim
:KK36::KK36::KK36:

Benim de oğlum yok bugün :KK43: kv kp bizdeydi oğlum da çok seviyor onları illa gitcem orda kalcam deyince babaannesi de götüreyim dedi. Gitti ama benim içim buruk :KK43: ilk kez geceyi ayrı gecireceğiz :110:

Oyyy kıyamam:)
İnşallah tertemiz çıkar sonuçların. Haberdar et bizi merakta koma :KK200:

Ben kimi etiketleyecem :110:

Sana kilo mu aldiracaz igdaaaaa, sen beni etiketle ;)
Günaydın tartilmayi unutma emi efserim, bugün kilo ver bendesin Sen, beni etiketle

:KK73::KK73::KK73:
Coook mutluyum uzun zamandır 3 sene once tartida bu rakami gormustum cok mutluyum hemde cooookkkk:KK73::KK73::KK73:

Gunaydinnnnnnn:KK200::KK200::KK200::KK200:
ilk bildirim benden:halay::halay:
Ciddi bir yuzdem yok ama cok mutluyummmmmmmmm:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
hazirlaniyorum hastaneye gidicem bu sebple bu daatte tartildim

Gecen hafta :71.4
Bu hafta :70.9
Fark:-0.5 gr
Yuzde:0.7

Yaklasik bi 4 5 yıldır da 6 lı rakam gormuyorum insallah haftaya 6 lı rakamlardayimmmm

hepfit hepfit
nehirnil111 nehirnil111
hippotalamus hippotalamus

Resim yuklnmedi biraz daha ugrasicam ama oglen gelirim su tahlil islerimi bi halledeyim

haftaya daha güzel olacak demii:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Günaydın kızlar benim kilo bildirimim pek hos degil.yedigim pattisler beni tirmaladi epey.

Geçen hafta 63.1
Bu hafta 62.6
Fark 500 gr
Yuzde 0.79
hepfit hepfit @Lunya
kuzum bu durumda bile kilo vermişsin, ben takdir ettim:KK15: haftaya daha iyi olacak:KK60:

Gunaydin kizlar ilk kilo bildirimimiz hayirli olsun bol neseli bol terli cokca ac kaldigimiz bir hafta olsun

Dietisyenin listesi ile ayni kilodayim anlayamadim.ben bu isi ve yediklerim arttirilmis bugun bir bildigi vardir dimi daha 2 gun oldu ama korktum para verip de killo verememek keyifli degilmis :işsiz:

Coook mutluyum uzun zamandır 3 sene once tartida bu rakami gormustum cok mutluyum hemde cooookkkk:KK73::KK73::KK73:

Ciddi bir yuzdem yok ama cok mutluyummmmmmmmm:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

Yaklasik bi 4 5 yıldır da 6 lı rakam gormuyorum insallah haftaya 6 lı rakamlardayimmmm

hepfit hepfit
nehirnil111 nehirnil111

Resim yuklnmedi biraz daha ugrasicam ama oglen gelirim su tahlil islerimi bi halledeyim
Cok guzel bir haber :KK9:

Günaydın diyetin kızkardeşleri,
yeni topic'te ilk bildirimleriniz hayırlı olsun, uğurlar getirsin :nazar:. hepfit hepfit , sen de verirsin canım artılarını yerleşmeden, ama bence sen Miu'nun sopalarını özlemişsin, dayanamaz gelir bir sopalar diyorsun sanki, ondan mı bu artılar he:KK48:

Tesekkir ederiz sekercim haftaya kasirgalari seyret bak neler yapacagiz firtinalarin isi zor karsilarinda biz variz :kk77: ay ben yine kendi kendime gaza geldim :halay:

smykmy smykmy canımm tebrik ederim gelsin 6lı rakamlaarr :KK73:

Cuma 78.6
Bugün 77.6
Fark -1 kilo
Çok güzel tebrik ederim. Hangi takımdasın bilmiyorum ama inşallah bizdesindir:KK70::KK70:
Günaydın kızlar benim kilo bildirimim pek hos degil.yedigim pattisler beni tirmaladi epey.

Geçen hafta 63.1
Bu hafta 62.6
Fark 500 gr
Yuzde 0.79
hepfit hepfit @Lunya
Yarım kilo gitmiş. Kasırgaların hoşuna gider mi bilmem. Ama benim hoşuma gitti:KK53:
Tebrik ederim canım.

bende yazayım geçen hafta 53,0 (mezun olmuştum)
mezuniyetin gazı ile pazartesi 56,1/salı 56,5
cuma:55,5

kabul ediyorum pohunu çıkardım ben de mezuniyetin, haftaya çok güzel olacak:KK52:

geçen cumaya göre +2,5 kendimi kandırmayacağım:olamaz:
Naptın başkaaan :confused: miu seni çok fena sopalardı burda olsaydı. Burda olmadığından böyle oldu zaten dimi:KK64:
Kasirgalar firtinalari yenecek duymayan kalmasin :KK76::KK76::KK76::KK76:
Duyduk duyduk
Ama ne diyoruz
Tınnnnnnnnnnnn :21:
Görüşeceğiz :KK59::KK59:

hepfit hepfit
nehirnil111 nehirnil111

Ooo cok güzel canım tebrikler

Cuma 78.6
Bugün 77.6
Fark -1 kilo

Fulyacim maşallah cok iyi toparlandı süpersin

Geçen hafta 63.1
Bu hafta 62.6
Fark 500 gr
Yuzde 0.79
hepfit hepfit @Lunya
Hocam oyorgunluga rağmen cok guzeg tebrikler

Tamam canım

bende yazayım geçen hafta 53,0 (mezun olmuştum)
mezuniyetin gazı ile pazartesi 56,1/salı 56,5
cuma:55,5

kabul ediyorum pohunu çıkardım ben de mezuniyetin, haftaya çok güzel olacak:KK52:

geçen cumaya göre +2,5 kendimi kandırmayacağım:olamaz:

Haftaya halledersin adaşım sana güveniyorum
Fatmalar yapar

Back
X