- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Yetiştim sanaAnlaştık
Seninki de yeni kilo
Kaydettim kuzum, kiloyu da unutma olar mi
Benimsin sennnn
Fatma abla yakala beniiii haftaya seninleyizBu hafta hep fit yeneyim haftaya kimseye söz verme gözüme kestirdim Pikaçu senni
Çok beklersinYetiştim sana
Ayyya bugün fırtınalı havada yürüyüp terledim 20 dk dolmuş bekledim öyle terli terli.şu an üşüyorum ısınamıyorum sobayla bile.galiba hasta oluyorum
GörüşücezzzzÇok beklersin
duş alamam kolumda test var su değmemesi gerekiyo bi süreAyy
Mali hemen bir çay yap kendine ıhlamur falan, yatağa gir, kay kay sarın sarmalan terle güzelce, sonra da sıcak bir duş misss
Hemen limonlu tarçınlı ıhlamur mis gibi iyi gelecektir kuzuya bugün fırtınalı havada yürüyüp terledim 20 dk dolmuş bekledim öyle terli terli.şu an üşüyorum ısınamıyorum sobayla bile.galiba hasta oluyorum
beğenmemek ne kelime.modaya da uymmuşsun kamuflaj çok moda bu sene
Oyy acil onlem al sıcak tut kendiniya bugün fırtınalı havada yürüyüp terledim 20 dk dolmuş bekledim öyle terli terli.şu an üşüyorum ısınamıyorum sobayla bile.galiba hasta oluyorum
hee yapim onuHemen limonlu tarçınlı ıhlamur mis gibi iyi gelecektir kuzu
Yakından takip ederim modayıbeğenmemek ne kelime.modaya da uymmuşsun kamuflaj çok moda bu sene
yapıştım sobaya yansın yağlaarOyy acil onlem al sıcak tut kendini
Sicak bi corba yap ic
Evet bir haftalık geçici flört, accık ilişkimize heyecan gelsin, özle beni höpfüt
Bende 2.5Aynen fatmam şartlar eşit gibi
Hadi hedef mende 3 kilo
Sıcak su torbası yap kuzum hemenya bugün fırtınalı havada yürüyüp terledim 20 dk dolmuş bekledim öyle terli terli.şu an üşüyorum ısınamıyorum sobayla bile.galiba hasta oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?