• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

ya valla doymuyorum bile :110:
neden böyle ediyonuz,ben akşam o yemekten sonra bide spor yapıyorum enerji lazım ama bana :KK43:
kız begüş ne tatlısın kızamıyorum bile sana:KK200:
İnsanlar akşam yemeğine kereviz salatası yiyip spor yapıyor yahu sen yiyim enerji olsun mu diyon :KK53:

Geçen hafta:69.6
Bu hafta: 68.2
Fark: 1.4
:işsiz::işsiz::işsiz:
O sondaki uyuz smiley ı anlamadım Lunyam. Kendine haksızlık ediyormuşsun gibi geldi. Gayet de güzel bi sonuç :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Günaydın
:halay::KK37:
Kilo bildirim:
(Geldikten sonra çektiğim tartı fotosunu baz aldım)
Önceki hafta:56,8
Bu hafta:56,3
Fark:500 gram
Yüzde:0,880
Eki Görüntüle 2112028
Tebrikler flavırım:KK9::KK9::KK9:

bu hafta hiç su içmedim ben ya maksimum günde 1,5 litre.çok ihmal ettim suyu.:duduk:
Sonra malinin pohu niye gelmiii:KK34:
Gelmez tabi 1,5 lt ben olsam ben de gelmem:KK34:
Ay ben kendime ne dedim az önce:confused:

Herzaman geleniyorum tanimayanlar icin yazayim ismim belyanur 27 yasima gitidm eruzumda yaşıyorum memurum ( rontgen teknisyeni 2014 den beri 7. Takimdaydim bebegim.olmuyordu pko vardi kilo ver dsdi doktor 60 dan 49 a 4 ayda düştüm hatta 48 .8 neredeyse 1 yil korudum tedabilerle olmadi bebegim sonra kendilihondne oldu hamilelgimde 19 kilo aldim 68le doguma gittim 2 kilo kizim doğdu dogumdan beri 64 deyim emzirdigim icin cesaret edeniyorum tam manasiyla bi diyete igdedali igdedali cnm özellike etiketledim tanisalim diye:KK66:
Ay teşekkür ederimmmmmmm:KK200:
Belyanur ne güzel isimmiş öyle:cool:
Allah bağışlasın yavrunu...
Burada emziren arkadaşlar var onların listelerini takip edebilirsin misal :KK69:
Bendeniz iğde. 82 yle geldiydim 7. takıma
55 le mezun oldum. ekimden beri de korumadayım. Psikoloğum bekarım 25 yaşındayım. Sivas'ta yaşıyorum:süslü:

Geçen hafta :66.5
Bu hafta :69

Gelen :+2500 :KK43:
Bugün başladın mı Banuuuuu?
Bu hafta Efser Efser le seni çoook taciz edecem ha:süslü:

Back
X