• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

vero ya akşam güzelce yemişsin, çayın yanında yediklerin nerdeyse 300 kalori yani nerdeyse bir yemek. tamamen kes demiyorum ama bu artık açlık yemesi değil.
akşam 19:00 da çok sayıda kanat yiyip 20:00 de 1 saat içinde acıkmış olamazsın.
biraz dikkat et kuzum, seninki fizyolojik açlığı dindirmek değil :KK43: biz kuruyemişleri acıktığımızda kullanıyoruz :KK43:

akşamı beğenmedim, 1 kase kuruyemiş yerine 1 öğün yemek yenebilir aynı kalori ile :KK43:
O kadar haklısın ki. Ben hala eski düzen de sacmaliom. Ben var ya işte tam o saate o toklukla bsuru pasta cikilate ve bisküvi banarak çay iciodum. Bu ndan niye vazgeçemiom allamm.
Ama bugün markette krokan alicaktim almadim !! Su cevız de bitsin hurma da almicam artık . K.uzumle devam etcem . Evde olunca yiyorm :(

O kadar haklısın ki. Ben hala eski düzen de sacmaliom. Ben var ya işte tam o saate o toklukla bsuru pasta cikilate ve bisküvi banarak çay iciodum. Bu ndan niye vazgeçemiom allamm.
Ama bugün markette krokan alicaktim almadim !! Su cevız de bitsin hurma da almicam artık . K.uzumle devam etcem . Evde olunca yiyorm :KK43:
Bence aksam cayını kaldır onun yerine baska Bı aktı ite koy sporunu o saate koyabilirsin kitap falan okuyabilirsin benım de en tehlikeli saatlerim onlar tamamen boşluktan ve canın yanına bısıyler yemeye alıştığımız icin yiyoruz eger kaldıramıyorsak Çayı kaldıralım

Ben menumu yazım konuşmalar bitmeyecek anladim

Sabah güzel bir Türk Kahvesi mis gibi

13.00
3 çeşit salata hepsi 2 kaşık
(Börülce salatasi- Pancarlı roka salatasi- kırmızı biber ve Mısırlı marul salatası )
Avcum kadar ekmek 25 gr

17.30
25 gr ekmek içinde oglenki salatalardan sandviç
Çay

Saat 21.00 eve geliş
3 tane ceviz

25. 30
4 tane burgu peynir
2 domates
1 yeşil biber
6 tane zeytin
50gr grisini
1 büyük bardak ayran

Saat 23.40
1 tane Kızılay ananasli soda kalorisi 16 yazıyor

Su 2 litre

Spor
40 dakika yürüyüş

N Nana begum75 begum75
Hani gi yemek !!!

2 kilosu yeni geldi zaten,aslında 700 g vereceksin makbuş:KK51:

hadi bağalım benim yapmama gerek yok sen yap ben böle :KK57: bakıyım
Ay Insallah becerirım müthiş bir motivasyon olur bana bugun aksam gezmeye gidiyos dedım ya tıramusu ve pogaca yapmışlardı nazikçe reddettim valla yemeyince de bısı olmadı yahu

Sabah
12.00
Tavada yumurta domates peynir zeytin
1 parmak ekmek

14.00
Neskafe

1800 bir portakal

19.30
4yk tavuk sote
Yoğurt
yumurtalı pırasa salatası
4 karalahana sarması bulgurlu
Artık bir hafta karbon tüketmem ekmekte pek yemiyorum genelde o sebeble yedim

Şu 2.5
Spor 3 mil leslie
@nehirnil111 hepfit hepfit begum75 begum75 ortim Donna_salut Donna_salut mortim

esram menü fena değil ama sporun az geldi gözüme, sen daha çok yapardın :(

Ama bugün markette krokan alicaktim almadim !! Su cevız de bitsin hurma da almicam artık . K.uzumle devam etcem . Evde olunca yiyorm :KK43:

kuzu kaçamayız, ailenden kesmek doğru değil ki. biz irademizi sağlamlaştıracağız, herşey beyinde bitiyor, sen bişey yemek istediğinde aç mıyım? yoksa keyif için mi yemek istiyorum diye kendini sorgulamalısın

ne vuruyon cücücük cocuğa:110:

Bence aksam cayını kaldır onun yerine baska Bı aktı ite koy sporunu o saate koyabilirsin kitap falan okuyabilirsin benım de en tehlikeli saatlerim onlar tamamen boşluktan ve canın yanına bısıyler yemeye alıştığımız icin yiyoruz eger kaldıramıyorsak Çayı kaldıralım
Kocam yemkten hemen sonra Demler. Ki . Yanına da bal kaymak li ekmek ya da nutelllai ekmek yapar kendine . Ben de bunlari yerim . Nasıl yapsam ki. İyi smi bitsin bi da almım. Tatlı ihtiyacı işte yemek sonrası . Nasıl etsem.. bu hafta biraz dikkat edeyım . Çok şişirilmiş hissetrio zaten

esram menü fena değil ama sporun az geldi gözüme, sen daha çok yapardın :KK43:

kuzu kaçamayız, ailenden kesmek doğru değil ki. biz irademizi sağlamlaştıracağız, herşey beyinde bitiyor, sen bişey yemek istediğinde aç mıyım? yoksa keyif için mi yemek istiyorum diye kendini sorgulamalısın

:KK42:

Kocam yemkten hemen sonra Demler. Ki . Yanına da bal kaymak li ekmek ya da nutelllai ekmek yapar kendine . Ben de bunlari yerim . Nasıl yapsam ki. İyi smi bitsin bi da almım. Tatlı ihtiyacı işte yemek sonrası . Nasıl etsem.. bu hafta biraz dikkat edeyım . Çok şişirilmiş hissetrio zaten

vücudun tatlı ihtiyacı diye bişey yok canım, hele ki tokken:KK12:

esram menü fena değil ama sporun az geldi gözüme, sen daha çok yapardın :KK43:

Keyif için :kızgın::kızgın:o_O:KK14::kızgın:

Sadece onları kessen bile patır patır gider kilolar 1 hafta tutsan zaten ikinci hafta motivasyonunu artar tutarsın kendini
Ah bu kocalar benim ki de ya tost yapar ya sucuklu yumurta yapar yer gece ya da abur cubur

Back
X