• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Ben sevdim menunu doktor bana 12 tane sarma vermişti yanına 1 kase yoğurtla. Ben 1 tencere yedigimden sen de çok yiyeceksin sanmistim.
Aynen pirinçli deyince coştum ben de bi de illa yiyecem diyince kızdım (şeker krizime de denk geldi tabi:oops:)
Meğer çoğu etmiş. malipina malipina baştan desene beya yüreğime indiriyordun:sopa:

Cumartesi menüm
Sabah 06.30 bi muz bi ceviz
Kahvaltı 11.30
Bi dilim peynir
2 yumurtadan peynirli omlet
4 zeytin

3 ceviz

Akşam 19.00
Bi tabak kuru fasulye
4 etli sarma(pirinç yok denecek kadar az)
Ayran
Su 2.5 litre
60 dk leslie
begum75 begum75 @Lunya
Menü güzel sadece ödem yapar onuda Cuma'ya kadar gönderirsin:KK45:

Bugunun menüsü

13.00

4 tane burgu peynir
1 tane domates
2 tane kozlenmis yeşil biber
5 tane siyah zeytin
Karışık yeşillik
3 dilim çavdar ekmeği

Saat 15.00
3 tane ceviz
1 tane muz

17.00
Eti form çikolata kaplı 2 tane
1 kupa çay

19.00
1 tane kakaolu kurabi bütün gece kollarından sonra dayanamadım.

19.30

2 tane haşlanmış yumurta
2 dilim çavdar ekmeği

Başka bişey yememek düşünüyorum umarım geceyi atlatirim

@Lunya begum75 begum75

Sporu da akşam yapacağım yapmadan yazmayim dedim
O kurabiler ve eti formlar olmasa şahane menü:sus:Onlarda çok birşey yapmaz gibi:sus:

Menu de vereyim
Sabah 11.00: 1.5 has yumurta
3 zeytin, 1 tane babybel peynir
Maydanoz az slaatalik
1 dilim ç ekmeği

Ara 1 hurma ve türk.kahvesi
Sade soda

Akşam 19.00: 1 kase mercimek çorbası
3 parca haslanmis kaburga eti
Biraz turşu

Ara olarak yine kahve içerim
Su 2 litre ve bitki çayları
hepfit hepfit

Yazacam araya laf giriyor söylemesem çatlarım:cool:
tevafuk55 tevafuk55 63 kilo şahane yakışmış sana... Senin kilo aralığın 60-63 arasıymış onu görmüş olduk fıstık gibiymişsin maşallah :nazar::nazar::nazar:
matematik61 matematik61 Bernam senin de öncesi sonrasını gördüm. O simitler neymiş kıııız:KK57:
Süper değişim... Ama bana birkaç kilo daha varmış gibi geldi... Sporla destekleyip tabii. Ebru Şallı ile karın düzleştirme şeysi var. Hatunu pek sevmem ama o videoda işine yarayacağını düşündüğüm çok hareket var. Bi bak istersen

Yazacam araya laf giriyor söylemesem çatlarım:cool:
tevafuk55 tevafuk55 63 kilo şahane yakışmış sana... Senin kilo aralığın 60-63 arasıymış onu görmüş olduk fıstık gibiymişsin maşallah :nazar::nazar::nazar:
matematik61 matematik61 Bernam senin de öncesi sonrasını gördüm. O simitler neymiş kıııız:KK57:
Süper değişim... Ama bana birkaç kilo daha varmış gibi geldi... Sporla destekleyip tabii. Ebru Şallı ile karın düzleştirme şeysi var. Hatunu pek sevmem ama o videoda işine yarayacağını düşündüğüm çok hareket var. Bi bak istersen
:KK200::KK200::KK200: canım igdem olacam yine :KK76:

Back
X