• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Menü :110:

Onları menü vermedi diye paylıcam Kuzu, sen araya gitme:sus:

Oyyy alerjin mi var? Azcik yemende mi etkiliyor:KK43:
Hee ünideyken arkaaşlarla bi çılgınlık yapıp aldık. 1-2 dilim yemiştim. Sonrası çarpıntı baş dönmesi vücutta kızarıklık ateş ishal.... Hastaneye zor attım kendimi... Doktor asla yeme dedi de çayı da mı şey eder acep dedim. Duyuyorum kabuğu da çok faydalı diyolla

Aynen pirinçli deyince coştum ben de bi de illa yiyecem diyince kızdım (şeker krizime de denk geldi tabi:oops:)
Meğer çoğu etmiş. @malipina baştan desene beya yüreğime indiriyordun:sopa:
Ben de çok fena tatlı krizine girdim muz kesmedi resmen kurabi ile eti form yedim ama yinede resmen mücadele veriyorum çay yaptım bakalım onunla bastıracagim. Bu fiziksel baskıya 7 gün nasıl dayanılir. Kola yi bırakırken de böyle olmuştu

Spor işi bugün bittiydi ama enerji doluyum :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:bi ip atlama mı patlatsam gene yoksa zumba mı yapsam...:KK73::KK73::KK73::KK73:
Bana eşlik eden çıkar mı ki.....

Misafir gitmedi, yakın arkadaş kalacak mi acaba :olamaz: sporumu yapamadım huzursuzum:skandal:

Menü dicektim vermişsin hemen yorumluyorum :rapci:
Görümcem doğum yaptı oradayım
Sabah sucuklu menemen 2 dilim sucugundan peynir maydanoz biber

Çay

Akşam
Bir kase yogurtlu çorba
3yk haşlama tavuk bol salata

Şu 3
Spor
1000 ip
3 mil leslie
50 dk zumba
5 dk kol

@nehirnil111 hepfit hepfit @begum75
Yaşı uzun olsun canım minigin, menünü de sporunu da severim senin:KK200:.

Menu de vereyim
Sabah 11.00: 1.5 has yumurta
3 zeytin, 1 tane babybel peynir
Maydanoz az slaatalik
1 dilim ç ekmeği

Ara 1 hurma ve türk.kahvesi
Sade soda

Akşam 19.00: 1 kase mercimek çorbası
3 parca haslanmis kaburga eti
Biraz turşu

Ara olarak yine kahve içerim
Su 2 litre ve bitki çayları
hepfit hepfit
Kuzu bu babybel minnoş olanlardan demi:deli: eger öyleyse güzel menü.
SPOR????

Hee ünideyken arkaaşlarla bi çılgınlık yapıp aldık. 1-2 dilim yemiştim. Sonrası çarpıntı baş dönmesi vücutta kızarıklık ateş ishal.... Hastaneye zor attım kendimi... Doktor asla yeme dedi de çayı da mı şey eder acep dedim. Duyuyorum kabuğu da çok faydalı diyolla
ben meyvesini de seviyom ama kabuğu ve kabuk tarçınla da çayını demliyorum. bayılıyorum.

Oyyy uzak dur :( iki dilimle öyle olduysan çayını da yapma.
Mango denedin mi? O da çok lezzetli olgunlaşınca ye ama :kk77:

Çok beter.. 3 saattir kardeşimle uğraşıyoruz bana mısın demedi..
En son dedim Bırak ev sahibini arayalım işin fenası tuvaleti de kullanamıyoruz
Diye yazmıştım ama açıldı sonunda

O kurabiler ve eti formlar olmasa şahane menü:sus:Onlarda çok birşey yapmaz gibi:sus:
Bugün çok tatlı istiyor ondan biraz da zorlandım. Bide dün gece sabaha kadar kurabi kokusu ile uyumuşum eşim basucumda bu şekilde birakmis. Kanepe uyuyakalmisim da
2018-02-17 13.46.03.webp resmen sabaha kadar kokladim yaaaa

Back
X