• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Ayy bugün ne yedim ki ben :deli:

Hah hatırladım..

Sabah limonlu su

Kahvaltı 11 de
2 tt ekmekten tost

Ara
Türk kahvesi

Ara
2 kaşık irmik helvası

Akşam 17de...
6 tane çiğ köfte
Domates
Marul
Yarım lavaş
Ayran:anne:

Ayy ne abuk subuk olmuş :KK43:

hepfit hepfit
:KK35: lavaş ve irmik helvası, SPOR yaptım de bağa :bicak:

Menü güzel sadece ödem yapar onuda Cuma'ya kadar gönderirsin:KK45:
Anam ödem yapmayan şey kalmadı zaten hepsi yapıyo artık. Eski karatay düzenine devam.yasak olmayan herşeyden doyana kadar, en güzeli.onu yedim şiştim bunu yedim patladım derdi yok en azından:deli:

Anam ödem yapmayan şey kalmadı zaten hepsi yapıyo artık. Eski karatay düzenine devam.yasak olmayan herşeyden doyana kadar, en güzeli.onu yedim şiştim bunu yedim patladım derdi yok en azından:deli:

Sen yine kontrollü git Kuzum, çok kilo verdin vücut doyana kadar kısmını abartabilir :(

Ne yedin canım?
mesela bugün sabah 2 dilim ekmek büyüklüğünde kıymalı ev pidesi. öğlen de peynirli makarna. akşam balık ve salata.

dün de sabah simit peynir. öğlen kısır. yani anlayacağın iki gündür karbonhidrat kaçtı. yarın hemen ayar çekiyorum kendime. bu cuma 76 görmeliyim :KK54::işsiz:

mesela bugün sabah 2 dilim ekmek büyüklüğünde kıymalı ev pidesi. öğlen de peynirli makarna. akşam balık ve salata.

dün de sabah simit peynir. öğlen kısır. yani anlayacağın iki gündür karbonhidrat kaçtı. yarın hemen ayar çekiyorum kendime. bu cuma 76 görmeliyim :KK54::işsiz:

Aman kuzu hastalıktan iyilesiyorsun, çok vitaminsiz boş kalorilerle beslenme. Sebze meyve olsun menünde :110:

Bugün ne tuhaf bi gündü herşey aksi gitti. Sarma yaprakları elimde dağıldı, yemek problemli oldu dibi yandı, Magosaya gitcektik herifin dişi ağrıyo diye gidemedik. Lavobo akıttı bulaşık yıkarken. Heryer su oldu,yetmedi üstüne bi de çay kutusuyla şeker kasesi yere döküldü ıslak yerlere herşey battı:silah:
S.o.s veriyorum artık:deli:

Bugün ne tuhaf bi gündü herşey aksi gitti. Sarma yaprakları elimde dağıldı, yemek problemli oldu dibi yandı, Magosaya gitcektik herifin dişi ağrıyo diye gidemedik. Lavobo akıttı bulaşık yıkarken. Heryer su oldu,yetmedi üstüne bi de çay kutusuyla şeker kasesi yere döküldü ıslak yerlere herşey battı:silah:

nazar değmiş kuzu . insan sinir oluyor de mi böyle de :-)

Geldi mi üst üste geliyor :deli: sabret yarın geçer :deli:
yok arada meyve var canım. onları yazmadım. mesela bugün 1 portakal yedim öğlen. dün de biraz elma ve ayva.

Aman dikkat et, iyileş iyice :KK19:

Back
X