Beni en çok sev nevroş.. beni.. beni .. beni beni hipponu ♡♡♡
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni en çok sev nevroş.. beni.. beni .. beni beni hipponu ♡♡♡
Ayy bugün ne yedim ki ben
Hah hatırladım..
Sabah limonlu su
Kahvaltı 11 de
2 tt ekmekten tost
Ara
Türk kahvesi
Ara
2 kaşık irmik helvası
Akşam 17de...
6 tane çiğ köfte
Domates
Marul
Yarım lavaş
Ayran
Ayy ne abuk subuk olmuş
hepfit

Anam ödem yapmayan şey kalmadı zaten hepsi yapıyo artık. Eski karatay düzenine devam.yasak olmayan herşeyden doyana kadar, en güzeli.onu yedim şiştim bunu yedim patladım derdi yok en azındanMenü güzel sadece ödem yapar onuda Cuma'ya kadar gönderirsin![]()

Aynen canım ya ne yiyeceğimizi şaşırdıkAnam ödem yapmayan şey kalmadı zaten hepsi yapıyo artık. Eski karatay düzenine devam.yasak olmayan herşeyden doyana kadar, en güzeli.onu yedim şiştim bunu yedim patladım derdi yok en azından![]()

Anam ödem yapmayan şey kalmadı zaten hepsi yapıyo artık. Eski karatay düzenine devam.yasak olmayan herşeyden doyana kadar, en güzeli.onu yedim şiştim bunu yedim patladım derdi yok en azından![]()
iki gündür biraz bozdum. acil toplama planına geçmem lazım.
Yok kuzum çarşamba perşembe karbonsuz olucak herzamanki kurala uyucam. Ama bakliyatdan kopmicam artık.az az da olsa yicemSen yine kontrollü git Kuzum, çok kilo verdin vücut doyana kadar kısmını abartabilir![]()
Yok kuzum çarşamba perşembe karbonsuz olucak herzamanki kurala uyucam. Ama bakliyatdan kopmicam artık.az az da olsa yicem![]()
mesela bugün sabah 2 dilim ekmek büyüklüğünde kıymalı ev pidesi. öğlen de peynirli makarna. akşam balık ve salata.Ne yedin canım?

mesela bugün sabah 2 dilim ekmek büyüklüğünde kıymalı ev pidesi. öğlen de peynirli makarna. akşam balık ve salata.
dün de sabah simit peynir. öğlen kısır. yani anlayacağın iki gündür karbonhidrat kaçtı. yarın hemen ayar çekiyorum kendime. bu cuma 76 görmeliyim![]()

yok arada meyve var canım. onları yazmadım. mesela bugün 1 portakal yedim öğlen. dün de biraz elma ve ayva.Aman kuzu hastalıktan iyilesiyorsun, çok vitaminsiz boş kalorilerle beslenme. Sebze meyve olsun menünde![]()
Bugün ne tuhaf bi gündü herşey aksi gitti. Sarma yaprakları elimde dağıldı, yemek problemli oldu dibi yandı, Magosaya gitcektik herifin dişi ağrıyo diye gidemedik. Lavobo akıttı bulaşık yıkarken. Heryer su oldu,yetmedi üstüne bi de çay kutusuyla şeker kasesi yere döküldü ıslak yerlere herşey battı![]()
S.o.s veriyorum artık![]()
Geldi mi üst üste geliyorBugün ne tuhaf bi gündü herşey aksi gitti. Sarma yaprakları elimde dağıldı, yemek problemli oldu dibi yandı, Magosaya gitcektik herifin dişi ağrıyo diye gidemedik. Lavobo akıttı bulaşık yıkarken. Heryer su oldu,yetmedi üstüne bi de çay kutusuyla şeker kasesi yere döküldü ıslak yerlere herşey battı
S.o.s veriyorum artık![]()
sabret yarın geçer 
yok arada meyve var canım. onları yazmadım. mesela bugün 1 portakal yedim öğlen. dün de biraz elma ve ayva.
Çok teşekkürler nevoşumÇok güzel menü canım![]()
Sorma zaten sinekle dövüşen adamım ben aksilik oldu mu çıldırıyorumnazar değmiş kuzu . insan sinir oluyor de mi böyle de![]()