• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

İşte aradığım istediğim evlilik:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben de artık haftaya yerim sanıyorum
Hafta içi ev arkadaşım sabah evde. Eğer onun karşısında yersem beni evden atabilir :confused:
Geçen yemekte ben 3 tane köfte aldım o 22 tane aldı şaka gibi güya benim 2 günlük yemeğimdi. salatayı yerken sen o 3 taneyi yemeyeceksen verebilirsin sen et sevmezsin diyor şaka gibi adam et için dogmus. Kurban keserken daha can vermeden mangal yapıyorlar vahşi kocam ve arkadaslari. 3 arkadaş ameliyat eldivenleri ile bağırsagini herseyin temizliyorlar ben bakamiyorum bile. Örnek aldigim bir tanidigimiz kurbana saygı olmasi gerektiği için mutlaka o eti yemelisin dedi o senin allah rizan için can veriyor buna saygı duy dedi ondan beri kurban eti yemeye calisiyorum. Can veren tüm hayvanlara saygı duymaya çalışıyorum.onun için tabakta et birakmiyorum asla

serbest meslek erbabı gibi biz de serbest diyet erbabı ooh relakss :KK70: :KK70: :KK70:
He yav neyseki bu sefer çok almadım :KK45: eşime pazartesi başlayalım varmısın iki ayda 10 kilo vermeye dedim. E pazartesi otelde olucam dedi . İyi ya işte bol bol et yersin dedim , sen menü söyle bana ben derim şunları ye diye dedim . Ne yemiycem ki dedi, abur cubur, beyaz ekmek, pilav , hamur işi yok dedim, e ben onları çok seviyorum dedi :KK70::KK70: hadi canm ben sevmiyorum sanki dedim :KK70:
Dört gün yok Antalya ya eğitime gitti :confused:

Geçen yemekte ben 3 tane köfte aldım o 22 tane aldı şaka gibi güya benim 2 günlük yemeğimdi. salatayı yerken sen o 3 taneyi yemeyeceksen verebilirsin sen et sevmezsin diyor şaka gibi adam et için dogmus. Kurban keserken daha can vermeden mangal yapıyorlar vahşi kocam ve arkadaslari. 3 arkadaş ameliyat eldivenleri ile bağırsagini herseyin temizliyorlar ben bakamiyorum bile. Örnek aldigim bir tanidigimiz kurbana saygı olmasi gerektiği için mutlaka o eti yemelisin dedi o senin allah rizan için can veriyor buna saygı duy dedi ondan beri kurban eti yemeye calisiyorum. Can veren tüm hayvanlara saygı duymaya çalışıyorum.onun için tabakta et birakmiyorum asla
Aynından bende de var bi tane...
Kırmızı et yemezdim de alıştırdı şimdi onun tabağından kaçırıyorum...
Vahşi kocam demiş ya:KK70::KK70::KK70:

He yav neyseki bu sefer çok almadım :KK45: eşime pazartesi başlayalım varmısın iki ayda 10 kilo vermeye dedim. E pazartesi otelde olucam dedi . İyi ya işte bol bol et yersin dedim , sen menü söyle bana ben derim şunları ye diye dedim . Ne yemiycem ki dedi, abur cubur, beyaz ekmek, pilav , hamur işi yok dedim, e ben onları çok seviyorum dedi :KK70::KK70: hadi canm ben sevmiyorum sanki dedim :KK70:
Dört gün yok Antalya ya eğitime gitti :confused:
yokluğundan istifade kulaç atacak tatlıların içinde gör sen :D :D
sen kocadan ümidi kes eflal hunharca pasta puding yiyodur o :KK45::KK45:

yokluğundan istifade kulaç atacak tatlıların içinde gör sen :KK70: :KK70:
sen kocadan ümidi kes eflal hunharca pasta puding yiyodur o :KK45::KK45:
A ha ha nasılsa bildin o pasta sever :KK70: şerbetli tatlı yemez pek. Et yerim bolca dedi ama dur bakalım :confused:ya o abur cuburu kessin havada karada verir 10 kiloyu :KK34: yiyerek verir o zalım :63:

Hosgeldin canım nasılsın

İki kilo gitti ama ertesi gün çok yeidm kaç geldi biliyorum :KK43:
İyi bari işe yaramış canım. Sıkışınca yaparsın.

Bende şükür hafta sonu yoğunluğu malum çamaşır ütü ödev mödev. Eşim bugün Antalya ya uçtu dört gün yok:ruh:çocukların halini sen hesap et:deli:

Yarın diyete başlamak istiyorum korkuyorum eski iradem olmaz diye o_O

Bende acım ve misafirlikteydim evde olsam istedigim kadar haşlanmış tavuk sonuçta yerdim ama ben başka birşey yemiyorum diyemedim o baklavalarin yanından 40 kere geçtim resmen boynum bukuldu ya
Bir avuç üzüm yani komposto yapsan 2 kase çıkacak nerdeyse bence sen ayarliyamiyorsun hiçbirşey yeme çayla eve geldim bayilcam açlıktan 2 kaşık yoğurt yedim acıktım emziriyorum bahane değil hurma süt yapar hadi ye
Şu saatte süt içsen yoğurt yesen yesillik tıkistirsan ağzı na kimse sana niye yedin demez ve bunlar süt yapiyor
Yok baCı o saateee bişi yememmm . Su içerim . Çay ı da 20 00 den önce içmiş olsam kafi de

Ya yine okumaya daldım sporumu yazmiyordum.

Hani şu zıplama hareketi var ya ayak açıp ellerini yukarıya kaldirdigin o hareketten 150 tane yaptım puanını nasıl hesaplarim

200 tane ip atladım

6000 adimim

Var ve devam edeceğim bu sadece sabah olanlar akşam hepsini puanlar yazarım yürüyüşe çıkıyorum

sen de mi takip ediyosun o grubu.ben de ediyodum da son zamanlarda bi tuhaflaştılar takip etmiyorum artık
nasıl tuhaflaştılar anlamadım canım?

Kelle demeyin bana kelle demeyin evliliğimizin ilk aylarında eşim mum ışığında bana kelle hazirlatmisti. Tabağın kapağını bir açtım hayvan bana bakıyordu mum isiginda olursaniz yiyemem aman allahım bi de eşim hepsini yedi canı gibi gorunuyordu mum isiginda:rolleyes:
romantizm budur işte. iki sevgili mum ışığında kelle paça :confused::confused::confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ben mandalina ciyim bir keresinde mandalinadan zehirlenmistim besin zehirlenmesi. Ilkokuldayken 22 tane mandalina yemistim gece hastanelik oldum ozamandan varmış bende bi yeme bozukluğu
22 tane ne kız :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Benimde kafamda hep resimdeki kişiye benzeyen biri var
zayıflayınca benziyom zaten merak etme. ama benim gözler kahverengi. saçlar böyle :KK66:

6-7 yaşımdayken annem alır haşlardı yanlış hatırlamıyosam.bol maydonoz limonla beyin salatası yapardı ben de ölmüş gibi yerdim çocuk aklı işte.şimdi olsa yiyemem:KK43::KK43::KK43:
biz çocukken annem de alırdı. haşlayıp bol limonla salatasını yapardı aynen.

romantizm budur işte. iki sevgili mum ışığında kelle paça :confused::confused::confused::confused::confused::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

zayıflayınca benziyom zaten merak etme. ama benim gözler kahverengi. saçlar böyle :KK66:
yani ekmek diyeni bombalıyolar mesela kaç kişiyi gruptan attılar.farklı görüş belirtene sert tepki gösteriyolar. biz biliriz biz şöyleyiz biz böyleyizciler son zamanlarda.yani biraz takipçileri artınca bi yerleri kalktı anlicağın

Eşim 22 köfte yiyip doymayip benim 3 köfteme göz diken şahıs

A ha ha nasılsa bildin o pasta sever :KK70: şerbetli tatlı yemez pek. Et yerim bolca dedi ama dur bakalım :confused:ya o abur cuburu kessin havada karada verir 10 kiloyu :KK34: yiyerek verir o zalım :63:
hee aynısında bi tane de bizde var.bütün gün otelin pastanesinden çıkmıyo.bazen foto yolluyo bana istiyon mu diye.oha diyorum o ne öyle.yiyo yiyo adam 90 kiloyu geçmiyo arkadaş :KK45:

hee aynısında bi tane de bizde var.bütün gün otelin pastanesinden çıkmıyo.bazen foto yolluyo bana istiyon mu diye.oha diyorum o ne öyle.yiyo yiyo adam 90 kiloyu geçmiyo arkadaş :KK45:
Benimki de 99 oldu:KK70: 79 du evlendiğimizde :confused::confused: o haline dön yeter bu ne böyle göbekli göbekli dedim:KK53: benim göbekle uğraşınca :63:

Back
X