serbest meslek erbabı gibi biz de serbest diyet erbabı ooh relakssYarın diyete başlama kararı aldım güya ama hiç üstüme alınmıyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serbest meslek erbabı gibi biz de serbest diyet erbabı ooh relakssYarın diyete başlama kararı aldım güya ama hiç üstüme alınmıyorum![]()
6-7 yaşımdayken annem alır haşlardı yanlış hatırlamıyosam.bol maydonoz limonla beyin salatası yapardı ben de ölmüş gibi yerdim çocuk aklı işte.şimdi olsa yiyememKuzu ya da dana beyni![]()
Geçen yemekte ben 3 tane köfte aldım o 22 tane aldı şaka gibi güya benim 2 günlük yemeğimdi. salatayı yerken sen o 3 taneyi yemeyeceksen verebilirsin sen et sevmezsin diyor şaka gibi adam et için dogmus. Kurban keserken daha can vermeden mangal yapıyorlar vahşi kocam ve arkadaslari. 3 arkadaş ameliyat eldivenleri ile bağırsagini herseyin temizliyorlar ben bakamiyorum bile. Örnek aldigim bir tanidigimiz kurbana saygı olmasi gerektiği için mutlaka o eti yemelisin dedi o senin allah rizan için can veriyor buna saygı duy dedi ondan beri kurban eti yemeye calisiyorum. Can veren tüm hayvanlara saygı duymaya çalışıyorum.onun için tabakta et birakmiyorum aslaİşte aradığım istediğim evlilik
Ben de artık haftaya yerim sanıyorum
Hafta içi ev arkadaşım sabah evde. Eğer onun karşısında yersem beni evden atabilir![]()
He yav neyseki bu sefer çok almadımserbest meslek erbabı gibi biz de serbest diyet erbabı ooh relakss![]()
![]()
![]()
Aynından bende de var bi tane...Geçen yemekte ben 3 tane köfte aldım o 22 tane aldı şaka gibi güya benim 2 günlük yemeğimdi. salatayı yerken sen o 3 taneyi yemeyeceksen verebilirsin sen et sevmezsin diyor şaka gibi adam et için dogmus. Kurban keserken daha can vermeden mangal yapıyorlar vahşi kocam ve arkadaslari. 3 arkadaş ameliyat eldivenleri ile bağırsagini herseyin temizliyorlar ben bakamiyorum bile. Örnek aldigim bir tanidigimiz kurbana saygı olmasi gerektiği için mutlaka o eti yemelisin dedi o senin allah rizan için can veriyor buna saygı duy dedi ondan beri kurban eti yemeye calisiyorum. Can veren tüm hayvanlara saygı duymaya çalışıyorum.onun için tabakta et birakmiyorum asla
yokluğundan istifade kulaç atacak tatlıların içinde gör senHe yav neyseki bu sefer çok almadımeşime pazartesi başlayalım varmısın iki ayda 10 kilo vermeye dedim. E pazartesi otelde olucam dedi . İyi ya işte bol bol et yersin dedim , sen menü söyle bana ben derim şunları ye diye dedim . Ne yemiycem ki dedi, abur cubur, beyaz ekmek, pilav , hamur işi yok dedim, e ben onları çok seviyorum dedi
hadi canm ben sevmiyorum sanki dedim
Dört gün yok Antalya ya eğitime gitti![]()
A ha ha nasılsa bildin o pasta severyokluğundan istifade kulaç atacak tatlıların içinde gör sen![]()
sen kocadan ümidi kes eflal hunharca pasta puding yiyodur o![]()
Nare83 patates diyeti kaç kilo verdirdi ?
Yarın diyete başlama kararı aldım güya ama hiç üstüme alınmıyorum![]()
İyi bari işe yaramış canım. Sıkışınca yaparsın.Hosgeldin canım nasılsın
İki kilo gitti ama ertesi gün çok yeidm kaç geldi biliyorum![]()
çocukların halini sen hesap et
Hep kocamın yüzünden . Bi de organik olunca şey ettimdiGünah olduğunu biliyon yine yapiyon eyvallah
Yok baCı o saateee bişi yememmm . Su içerim . Çay ı da 20 00 den önce içmiş olsam kafi deBende acım ve misafirlikteydim evde olsam istedigim kadar haşlanmış tavuk sonuçta yerdim ama ben başka birşey yemiyorum diyemedim o baklavalarin yanından 40 kere geçtim resmen boynum bukuldu ya
Bir avuç üzüm yani komposto yapsan 2 kase çıkacak nerdeyse bence sen ayarliyamiyorsun hiçbirşey yeme çayla eve geldim bayilcam açlıktan 2 kaşık yoğurt yedim acıktım emziriyorum bahane değil hurma süt yapar hadi ye
Şu saatte süt içsen yoğurt yesen yesillik tıkistirsan ağzı na kimse sana niye yedin demez ve bunlar süt yapiyor
nasıl tuhaflaştılar anlamadım canım?sen de mi takip ediyosun o grubu.ben de ediyodum da son zamanlarda bi tuhaflaştılar takip etmiyorum artık
romantizm budur işte. iki sevgili mum ışığında kelle paçaKelle demeyin bana kelle demeyin evliliğimizin ilk aylarında eşim mum ışığında bana kelle hazirlatmisti. Tabağın kapağını bir açtım hayvan bana bakıyordu mum isiginda olursaniz yiyemem aman allahım bi de eşim hepsini yedi canı gibi gorunuyordu mum isiginda![]()
22 tane ne kızBen mandalina ciyim bir keresinde mandalinadan zehirlenmistim besin zehirlenmesi. Ilkokuldayken 22 tane mandalina yemistim gece hastanelik oldum ozamandan varmış bende bi yeme bozukluğu
zayıflayınca benziyom zaten merak etme. ama benim gözler kahverengi. saçlar böyleBenimde kafamda hep resimdeki kişiye benzeyen biri var
biz çocukken annem de alırdı. haşlayıp bol limonla salatasını yapardı aynen.6-7 yaşımdayken annem alır haşlardı yanlış hatırlamıyosam.bol maydonoz limonla beyin salatası yapardı ben de ölmüş gibi yerdim çocuk aklı işte.şimdi olsa yiyemem![]()
yani ekmek diyeni bombalıyolar mesela kaç kişiyi gruptan attılar.farklı görüş belirtene sert tepki gösteriyolar. biz biliriz biz şöyleyiz biz böyleyizciler son zamanlarda.yani biraz takipçileri artınca bi yerleri kalktı anlicağınnasıl tuhaflaştılar anlamadım canım?
romantizm budur işte. iki sevgili mum ışığında kelle paça
22 tane ne kız
zayıflayınca benziyom zaten merak etme. ama benim gözler kahverengi. saçlar böyle
biz çocukken annem de alırdı. haşlayıp bol limonla salatasını yapardı aynen.
Eşim 22 köfte yiyip doymayip benim 3 köfteme göz diken şahısnasıl tuhaflaştılar anlamadım canım?
romantizm budur işte. iki sevgili mum ışığında kelle paça
22 tane ne kız
zayıflayınca benziyom zaten merak etme. ama benim gözler kahverengi. saçlar böyle
biz çocukken annem de alırdı. haşlayıp bol limonla salatasını yapardı aynen.
hee aynısında bi tane de bizde var.bütün gün otelin pastanesinden çıkmıyo.bazen foto yolluyo bana istiyon mu diye.oha diyorum o ne öyle.yiyo yiyo adam 90 kiloyu geçmiyo arkadaşA ha ha nasılsa bildin o pasta severşerbetli tatlı yemez pek. Et yerim bolca dedi ama dur bakalım
ya o abur cuburu kessin havada karada verir 10 kiloyu
yiyerek verir o zalım
![]()
Benimki de 99 olduhee aynısında bi tane de bizde var.bütün gün otelin pastanesinden çıkmıyo.bazen foto yolluyo bana istiyon mu diye.oha diyorum o ne öyle.yiyo yiyo adam 90 kiloyu geçmiyo arkadaş![]()
ben bildim bileli benim adam fit valla 5 aşağı 5 yukarı 13 senedir.bi de bana bak 13 senede 5 aşağı 15 yukarıBenimki de 99 oldu79 du evlendiğimizde
o haline dön yeter bu ne böyle göbekli göbekli dedim
benim göbekle uğraşınca
![]()
Bizde neyseki o da tombikben bildim bileli benim adam fit valla 5 aşağı 5 yukarı 13 senedir.bi de bana bak 13 senede 5 aşağı 15 yukarı![]()
![]()
![]()