• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Senin menü yazman lazım, örnek menüler veriyorsun. Ben uğraşmaktan şikayetçi değilim ama kaçamak yapılınca moralim bozuluyor :KK43: burda havuç ve mısırın şekerini konuşurken cıs cıs yiyenler var, onlara üzülüyorum:KK43:
Ceza versek?
Mesela ben kendime 1 saat Leslie cezası verdim, ancak öyle keki eritebilirim

Bir üst mesajda iletmiş olduğum teklife binaen herhangi bir geri dönüş olmamıştır.

Teklifi, bir son başvuru tarihi belirleyerek yinelemek isterim:

7. Takım çatısı altında yarışmaya devam etmek isteyenler aralarında organize olup, yönetim kadrolarını belirleyebilirler.
Konuyla ilgili aranızda görüşüp, son kararınızı, bana tek bir kişi özel mesaj ile iletsin lütfen.
Gerekli gördüğüm incelemeyi yapacağım.

Konuyla ilgili son başvuru 28 Şubat 2018 tarihidir.

Bu tarihe kadar başvuru yapılmaması durumunda, 7. Takım resmi olarak kapatılmış olacak, takım üyeleri de yarışmadan ayrıldı statüsünde değerlendirilecektir.

Bilginize.

seaBahAR kaptanın grubumuza yaptığı son bildirimdir. Bilginize..
Yeniden takıma gitmeyi düşünmez misiniz ?;)

Menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı 11:00
Bir kızarmış tb ekmeği
5 yk Kıymalı yumurtalı menemen
Yarım kk peynir
Çatalın ucuyla ezme
Domates, maydonoz, aysberg

Ara 14:30
Yeşil çay
Bir hurma

Akşam 17:00
6 yk kurutulmuş yeşil fasulye kavurması
2 yk bamya
3 yk yoğurt
Salata

Spor 65 dk normal yürüyüş
Su 2,5 olacak.
hepfit hepfit @nehirnil111

Kuzum çok güzel, kurutulmuş yeşil fasulye:kk77: sporuna ek iki mil leslie patlatsan :110:

Hayırdır problem mi varo_OBirşeyler okudum ama tam anlamadım:KK43:
Ben de istiyorum ama bir boşluk yakalayamadım:KK43:
Ablam bosaniyor ya, karşısında adam yok ki :KK51:
Karakol du avukattı arada gezip duruyoruz , iftiralara atti, yalan olduğu çıktı. Babamdan BENİM payına düşen parayı bizim evlilik sürecinde biriktirdiği mız para diye yalan beyanda bulundu:KK53: daha yeni 1 aydır evliydiler para miras hukugu ile ziraatte adıma yatarken :KK53::KK53:

Karakol du avukattı arada gezip duruyoruz , iftiralara atti, yalan olduğu çıktı. Babamdan BENİM payına düşen parayı bizim evlilik sürecinde biriktirdiği mız para diye yalan beyanda bulundu:KK53: daha yeni 1 aydır evliydiler para miras hukugu ile ziraatte adıma yatarken :KK53::KK53:
Allah kolaylık versin canım:(Evlilik zor zanaat Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın:(

Yalancı insanla uğraşmak zor:bicak: allah kolaylık versin kuzucum

Bir üst mesajda iletmiş olduğum teklife binaen herhangi bir geri dönüş olmamıştır.

Teklifi, bir son başvuru tarihi belirleyerek yinelemek isterim:

7. Takım çatısı altında yarışmaya devam etmek isteyenler aralarında organize olup, yönetim kadrolarını belirleyebilirler.
Konuyla ilgili aranızda görüşüp, son kararınızı, bana tek bir kişi özel mesaj ile iletsin lütfen.
Gerekli gördüğüm incelemeyi yapacağım.

Konuyla ilgili son başvuru 28 Şubat 2018 tarihidir.

Bu tarihe kadar başvuru yapılmaması durumunda, 7. Takım resmi olarak kapatılmış olacak, takım üyeleri de yarışmadan ayrıldı statüsünde değerlendirilecektir.

Bilginize.

seaBahAR kaptanın grubumuza yaptığı son bildirimdir. Bilginize..
Bu mesajla ilgili görüşümü belirtmek isterim.
Şahsen kendi adıma takım ya da günlükler arasında benim için bir fark olmayacağını söylemiştim. Fakat görüyorum ki takım olmaya alışmış arkadaşlarım var ve ne kadar da yarış ortamı kursak da adaptasyon problemi yaşıyoruz. Bunu belirten arkadaşlarım da var.

Kaptanlık içinse hâlâ üzülerek ve inatla miuyu görmek isteriz eminim hepimiz. Bunun için Miuya çağrı mı olur baskı mı olur , gelmesi için elimizden geleni yapalım. Herşeyin eskisi gibi olması için geç değil. Sular durulmuşken bunu düşünebiliriz derim ben.
Tabiki diğer arkadaşlarımın fikir ve görüşleri de çok çok önemli. İstişare edebiliriz diyorum ben de.

Bence Cig havuc sıkıntı olmaz ama mısır ve pismıs havucun glisemık endeksi cok yüksek oluyor
Bu da mantıklı bak Makbuşum ama yemeyek amaaaaan:KK51:

Kuzu ben normalde korumaya geçmiştim bi süre, fakat herkes gaza gelsin kaptan diyet yapmıyor olmasın diye ben tekrar başladım diyete, ama olmuyor kimse çekinmiyor, menü bile alamıyorum:KK43: oysa ki bilmiyorlar ki menü vermemek, abuk subuk beslenmek onları üzecek yıpratacak. Güzel konuşmuşsun ağzına sağlık. Gerçekten bi aksamimi tablo nasıl yapılır öğrenmeye harcadım :KK43: umarım toparlarlar. Böyle giderse lunya, ben ve bi kaç kişi hedef kilomuza ulaşacağız sadece :KK43:

Güzel kuzucum:KK200: dün için hala üzgünüm ama, koşulları yönetemezsen koruyamayacaksın kilonu :110:

Yazma kuzucum bali, ben öğrendim artık.
Ama muhakkak menü yaz olur mu? Ben seni örnek alıyorum, menülerin çok güzel :KK60:
Teşekkür ederim kuzu. bugün sabah kavurmalı yumurta yemişiz ikimiz de. Sen yazınca gördüydüm :rapci:

Kahvaltı (11:30)
1 krep yulaf kepeği ile
(1 yumurta+süt+1.5 kaşık kepek)

Ara ( 15:00)
Sütlü kahve

Akşam (16:30)
2 kk peynir
Havuç
Salatalık

Not:akşam yemeğe gittik çocuklar soslu döner yedi lavasli ,ben servis istedim ama gelmesi 1 saati bulunca sinirlendim iptal ettim eve gelip peynir vs yedim ,zaten kahve içmiştim çok aç değildim
igdedali igdedali havucun da gi su yüksek ama canım istedi yiyiverdim ama yemesekre olur doğru dedin
Fıstık gibi menü de akşam az olmuş acıkmaz mısın ki?

İğde menü konusunda haklısın :KK51:
Ama ben şahsım adına birde şundan rahatsızım:KK43: Çok takılamıyorum,kimseye fazla yorum yapamıyorum.Yük oluyor gibi hissediyorum ve adapte olamıyorum...Bu sebeple ayrılmak isteyebilirim:KK43:
Aşkolsun...
Ayrılmak ne demek...
Burda olmamızın amacı bu zaten. Senin menüler fıstık gibi paylaş örnek olsun... He arada laflamaya gelsen olur gelmezsen de biliriz ki işin var... Yük olmak ne demek...

Menü vereyim kızlar

Sabah 11.00
2 yumurtalı tereyağlı peynrli omlet
5 zeytn
Domates
Salatalık

Akşam 18.30
1 portakal
Ton balığı
Salata
Su 2lt
Kajuuuuuuuuuuuuu napıyorsun yahu?
Menün az olmuş bacım.

Ceza versek?
Mesela ben kendime 1 saat Leslie cezası verdim, ancak öyle keki eritebilirim
Ben ceza olayına katılmıyorum flavırım...
Bu şekil bi uygulamayla hee o zaman şimdi yiyeyim akşama sporla telafi ederim mantığı gelişebilir bünyede...
En iyisi yememek. Lunya da yazmış 5 ay boyunca rüyamda patates gördüm durdum. Yemedim. Sadece 1 kez mercimek çorba içtim 1 kepçe. Onda da tatildeydim ve denizden çoook aç geldim başka bişey bulamadım.. Başka bakliyat ağzıma sürmedim...
Yarım koçan mısır yedim ama o gün ve sonrası 3 gün kıstım.
1 kase kazandbi yedim. Tatlı diye ölecem sandım. Hoş ölmezmişim saçmaymış ama izinsiz yemedim. Ne yiyorsam Ausun haberi vardı... Metam iyi... Sporum iyi olunca kırk yılda bir ses etmedi...
İnan bana 46 bedenden 36 bedene düşünce yaşadığım hazzı mutluluğu çikolata şelalesine girsem yaşamazdım...
Bi mağazada kıyafet deneyip ağzını yaya yaya yaaa bunun bi beden küçüğü yok mu bol geldi:cool: demenin havası tribi hiçbir kekte kurabiyede yok:KK68:
Evet mağazalarda az hava atmadım :süslü:

Aşkolsun...
Ayrılmak ne demek...
Burda olmamızın amacı bu zaten. Senin menüler fıstık gibi paylaş örnek olsun... He arada laflamaya gelsen olur gelmezsen de biliriz ki işin var... Yük olmak ne demek...
Sağol canım :KK200:Böyle düşünmenize memnun oldum:KK200:

Bu mesajla ilgili görüşümü belirtmek isterim.
Şahsen kendi adıma takım ya da günlükler arasında benim için bir fark olmayacağını söylemiştim. Fakat görüyorum ki takım olmaya alışmış arkadaşlarım var ve ne kadar da yarış ortamı kursak da adaptasyon problemi yaşıyoruz. Bunu belirten arkadaşlarım da var.

Kaptanlık içinse hâlâ üzülerek ve inatla miuyu görmek isteriz eminim hepimiz. Bunun için Miuya çağrı mı olur baskı mı olur , gelmesi için elimizden geleni yapalım. Herşeyin eskisi gibi olması için geç değil. Sular durulmuşken bunu düşünebiliriz derim ben.
Tabiki diğer arkadaşlarımın fikir ve görüşleri de çok çok önemli. İstişare edebiliriz diyorum ben de.
Kuzum dediğin gibi belki bazı arkadaşlar takım olunca daha çok motive oluyordur...
Fakat ne Aus ne Miu artık gelmeyecek... Şu olabilir. Aranızda takım kurarsınız kaptanı da ilgili kişilerle istişare ederek belirlersiniz...

Kuzum dediğin gibi belki bazı arkadaşlar takım olunca daha çok motive oluyordur...
Fakat ne Aus ne Miu artık gelmeyecek... Şu olabilir. Aranızda takım kurarsınız kaptanı da ilgili kişilerle istişare ederek belirlersiniz...

Yalnız arkadaşlar şunu da unutmasın, kaptan seabahar tarafından onaylanıyor, düşünmedikleri biri de kaptan olabilir

Back
X