• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Menümü yazayım
Sabah
Menemen
Peynir
Zeytin
Yarım dilim tb ekmeği

Öğle
1 kase mercimek çorbası

Akşam
Karnabahar kısırı
1 yk ev yapımı domates soslu turşu
Ayran

Türk kahvesi
Kayısı
2 ceviz

Su:2lt

Spor:1 saat yürüyüş

@Lunya hepfit hepfit
Bak menüye gel arkadasimizda hedefine ulasti biraz artı geldi ve menüsü daha kilo vereceğiz ama pasta borekle diye hayal kuruyoruz afiyet olsun

Arkadaşlar takımla ilgili fikrim hep birlikte sizinle takımda olmak yaa ne olur gitsek
Takıma gidersem sizi kaybedeceksem gitme m ama takım yarışlar o heyecandan cok guzeldi birde yillardiy 7. Takimdayim cok anilarimiz var
Dediğim gibi grup kararına uyarım canlarım

Bu da mantıklı bak Makbuşum ama yemeyek amaaaaan:KK51:

Teşekkür ederim kuzu. bugün sabah kavurmalı yumurta yemişiz ikimiz de. Sen yazınca gördüydüm :rapci:

Fıstık gibi menü de akşam az olmuş acıkmaz mısın ki?

Aşkolsun...
Ayrılmak ne demek...
Burda olmamızın amacı bu zaten. Senin menüler fıstık gibi paylaş örnek olsun... He arada laflamaya gelsen olur gelmezsen de biliriz ki işin var... Yük olmak ne demek...

Kajuuuuuuuuuuuuu napıyorsun yahu?
Menün az olmuş bacım.

Ben ceza olayına katılmıyorum flavırım...
Bu şekil bi uygulamayla hee o zaman şimdi yiyeyim akşama sporla telafi ederim mantığı gelişebilir bünyede...
En iyisi yememek. Lunya da yazmış 5 ay boyunca rüyamda patates gördüm durdum. Yemedim. Sadece 1 kez mercimek çorba içtim 1 kepçe. Onda da tatildeydim ve denizden çoook aç geldim başka bişey bulamadım.. Başka bakliyat ağzıma sürmedim...
Yarım koçan mısır yedim ama o gün ve sonrası 3 gün kıstım.
1 kase kazandbi yedim. Tatlı diye ölecem sandım. Hoş ölmezmişim saçmaymış ama izinsiz yemedim. Ne yiyorsam Ausun haberi vardı... Metam iyi... Sporum iyi olunca kırk yılda bir ses etmedi...
İnan bana 46 bedenden 36 bedene düşünce yaşadığım hazzı mutluluğu çikolata şelalesine girsem yaşamazdım...
Bi mağazada kıyafet deneyip ağzını yaya yaya yaaa bunun bi beden küçüğü yok mu bol geldi:cool: demenin havası tribi hiçbir kekte kurabiyede yok:KK68:
Evet mağazalarda az hava atmadım :süslü:
Halısın iğde, doğru ceza zaten tartıda dümdük karşımıza çıkacak. Ceza da ödül de kendimize sonuçta..

Menüm
Sabah limonlu su
Kahvaltı 11:00
Bir kızarmış tb ekmeği
5 yk Kıymalı yumurtalı menemen
Yarım kk peynir
Çatalın ucuyla ezme
Domates, maydonoz, aysberg

Ara 14:30
Yeşil çay
Bir hurma

Akşam 17:00
6 yk kurutulmuş yeşil fasulye kavurması
2 yk bamya
3 yk yoğurt
Salata

Spor 65 dk normal yürüyüş
Su 2,5 olacak.
hepfit hepfit @nehirnil111
Süpersin canim

@Lunya :KK15:
Esra_4378 Esra_4378 :KK15:
Floweroflife Floweroflife :KK15:

sabah (11:00)
2 dilim ekmek
peynir çeşitleri
zeytin
1 kıymalı yumurta
maydanoz
3ceviz

akşam (18:00)
tarhana çorbası
5 köfte
2 köz biber
salata
ayran

sondan önceki öğün (19:00)
1 tane kombo
bikaç tane kabuklu fıstık

son öğün (20:30)
yarım kivi
yarım portakal

spor yok
su:1 litre

kaptanım sabah kahvaltıya annemler geldi süpriz yaptılar, az önce gittiler o yüzden spor bişey yapamadım,anca oturdum dinlenicem:ruh:

@Lunya :KK15:
Esra_4378 Esra_4378 :KK15:
Floweroflife Floweroflife :KK15:

sabah (11:00)
2 dilim ekmek
peynir çeşitleri
zeytin
1 kıymalı yumurta
maydanoz
3ceviz

akşam (18:00)
tarhana çorbası
5 köfte
2 köz biber
salata
ayran

sondan önceki öğün (19:00)
1 tane combo
bikaç tane kabuklu fıstık

son öğün (20:30)
yarım kivi
yarım portakal

spor yok
su:1 litre

kaptanım sabah kahvaltıya annemler geldi süpriz yaptılar, az önce gittiler o yüzden spor bişey yapamadım,anca oturdum dinlenicem:ruh:
Combo ne canım?

Menü vereyim
Sabah(11.00)
1 muz
Öğlen(14.00)
3 dilim sucuk
2 dilim fırında et
Salata
2 kaşık yoğurt
1 kaşık sebze yemeği(biber+kabak)
1 dilim kek :duduk:

Akşam
Dünkü fırında hindi
Yoğurtlu havuç salatası
Su içerim daha bol bol
hepfit hepfit @Sarayca begum75 begum75
Spor: kardeşi ikna esersem parkta koşu
mortim menü güzelde aradaki kek olmasaydı daha iyiydi

Combo ne canım?
upload_2018-2-18_20-53-24.webp

şundan bitane

Bak menüye gel arkadasimizda hedefine ulasti biraz artı geldi ve menüsü daha kilo vereceğiz ama pasta borekle diye hayal kuruyoruz afiyet olsun
Yok canım ne pasta ,böreği ben geçen hafta kuru fasulye,bulgur yemeği yedim ve artıdayım kafayı yiyeceğim bir de pasta börek yersem:KK47::olamaz:

Back
X