• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

mesajda iletmiş olduğum teklife binaen herhangi bir geri dönüş olmamıştır.
Teklifi, bir son başvuru tarihi belirleyerek yinelemek isterim:
7. Takım çatısı altında yarışmaya devam etmek isteyenler aralarında organize olup, yönetim kadrolarını belirleyebilirler.
Konuyla ilgili aranızda görüşüp, son kararınızı, bana tek bir kişi özel mesaj ile iletsin lütfen.
Gerekli gördüğüm incelemeyi yapacağım.
Konuyla ilgili son başvuru 28 Şubat 2018 tarihidir.
Bu tarihe kadar başvuru yapılmaması durumunda, 7. Takım resmi olarak kapatılmış olacak, takım üyeleri de yarışmadan ayrıldı statüsünde değerlendirilecektir.
Bilginize.
seaBahAR kaptanın grubumuza yaptığı son bildirimdir. Bilginize..
lunyacım ben 7. takıma sizlerle dönmek istiyorum. oranın motivasyonu daha fazla. bir de anılar var tabi. ama ben listede değil de böyle devam etmek istiyorum şimdilik. izinde olan üyeyim zaten.
Ablam bosaniyor ya, karşısında adam yok ki :KK51:
Karakol du avukattı arada gezip duruyoruz , iftiralara atti, yalan olduğu çıktı. Babamdan BENİM payına düşen parayı bizim evlilik sürecinde biriktirdiği mız para diye yalan beyanda bulundu:KK53: daha yeni 1 aydır evliydiler para miras hukugu ile ziraatte adıma yatarken :KK53::KK53:
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. açgözlülük yalancılık böyle bir şey işte:oha:
Yok canım ne pasta ,böreği ben geçen hafta kuru fasulye,bulgur yemeği yedim ve artıdayım kafayı yiyeceğim bir de pasta börek yersem:KK47::olamaz:
ben de iki gün simit, makarna, pide, kısır yedim artıdayım nevom :KK43:

İyi akşamlar hanımlar :KK68:
iyi akşamlar tatlım :KK19:

pazar menüm gelsin

sabah 10.30
1 beyaz ve 1 tam yumurtadan omlet
1/2 kk peynir
5-6 parça salçalı sucuk

domates
1 dilim çavdar ekmeği

öğlen 14.30
2,5 kepçe mısır çorbası
1 kupa kabuk tarçın-ananas kabuğu çayı

ara 16.00
1 avuç çekirdek

akşam 19.15
balıklı peynirli lahana salatası

ara 20.30

2 dilim ayva

yatana kadar 2,5 lt su
3 mil leslie @Lunya hepfit hepfit

begum75 begum75 canım kendine haksızlık etme uzun zamandır aynı kiloda kalmakta bir başarı
Ayrıca cok güzel spor takibi yapıyorsun hani hiç bişey gecenedim gibi bişey dedin onun için dedim birde gerçek hayatta tanısak beylerine şahit oluruz

lunyacım ben 7. takıma sizlerle dönmek istiyorum. oranın motivasyonu daha fazla. bir de anılar var tabi. ama ben listede değil de böyle devam etmek istiyorum şimdilik. izinde olan üyeyim zaten.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. açgözlülük yalancılık böyle bir şey işte:oha:
ben de iki gün simit, makarna, pide, kısır yedim artıdayım nevom :KK43:
iyi akşamlar tatlım :KK19:
Offff canım ya niye o kadar yüklendin:(

Misafirim akşam gitti,kız kardeşim ve annem ;)

Size bir bakayım derken son yazılanları gördüm ...

Kaç gündür aus ve miuylada görüşemedim telefona bakma imkanım olmadı ...

Hanımlar son yazdıklarınıza istinaden takım üyesi olarak bende fikrimi belirtmek isterim .

Burayı açan sizleri boşta bırakmayan başta hepfit ve lunya olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ...

Ama bi gerçek varki takım olmadan yarış olmadan o ruhu yakalamak vede disiplini zor :( , başta kendi adıma takımın kapanması yaşanan olaylar ve misafiriminde gelmesiyle bende diyeti bırakmış durumdayım :(.

Bu rehavet eminim çogunuzda var :(.
Diyet grupları ayrı bir olay...

Ben henüz takım açılsa döner miyim bunca olaydan sonra bilemiyorum:(

Yazılanlar haklı yahut haksız çok ağırdı hele kazenin :(. Neyse artık bunlara değinmek istemiyorum .

Yarın günüm var ve temizlik vs yapıcam pek burayada bakamam .

Aranızda konuşun takımı hiç açtırmayalım böyle iyiyiz yahut takıma dönmek isteyen vede kaptan olmak isteyenler lütfen açık olun, ister özelden görüşün bi karara varın ...
Takım kapansada diskalifiye yahut atılma yok başka istediğiniz takımlarada geçme imkanınız var .
Dediğim gibi ben kaç gündür kimseyle görüşmedim bu konuda burda bulunan yahut bulunmayan arkadaşlar ne düşünüyor bilemem ..

Öpüyorum hepinizi :68:

Kizlar pazar yoğunluğundan gelemefim.annem babam kardesim kuzenim bizdeydi disari ciktik gezdik fln.

Menü vereyim

Sabah 10.30
1 bardak süt
1 haslanmis yumurta beyazi
8 zeytin
Salatalik

Ara 13.00
1 kucuk elma

Ara 14.30
10 cig badem

Aksam 17.30
7-8 izgara kofte
Salata

Simdi yesil cay iciyorum

Su 2.5 oldu
Spor malesef yok :( kendimi iyice hantal hissediyorum.

@Lunya

Misafirim akşam gitti,kız kardeşim ve annem :KK66:
Size bir bakayım derken son yazılanları gördüm ...

Kaç gündür aus ve miuylada görüşemedim telefona bakma imkanım olmadı ...

Hanımlar son yazdıklarınıza istinaden takım üyesi olarak bende fikrimi belirtmek isterim .

Burayı açan sizleri boşta bırakmayan başta hepfit ve lunya olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim ...

Ama bi gerçek varki takım olmadan yarış olmadan o ruhu yakalamak vede disiplini zor :KK43: , başta kendi adıma takımın kapanması yaşanan olaylar ve misafiriminde gelmesiyle bende diyeti bırakmış durumdayım :KK43:.

Bu rehavet eminim çogunuzda var :KK43:.
Diyet grupları ayrı bir olay...

Ben henüz takım açılsa döner miyim bunca olaydan sonra bilemiyorum:KK43:

Yazılanlar haklı yahut haksız çok ağırdı hele kazenin :KK43:. Neyse artık bunlara değinmek istemiyorum .

Yarın günüm var ve temizlik vs yapıcam pek burayada bakamam .

Aranızda konuşun takımı hiç açtırmayalım böyle iyiyiz yahut takıma dönmek isteyen vede kaptan olmak isteyenler lütfen açık olun, ister özelden götüşün bi karara varın ...
Takım kapansada diskalifiye yahut atılma yok başka istediğiniz takımlarada geçme imkanınız var .
Dediğim gibi ben kaç gündür kimseyle görüşmedim bu konuda burda bulunan yahut bulunmayan arkadaşlar ne düşünüyor bilemem ..

Öpüyorum hepinizi :KK68:

en mantıklısı 7. takımı açtırmak canım. başka takımlara gerek yok. zaten açılırsa topluca geçeriz . kolay gelsin sana :KK68::KK68::KK68:

Kuzu kolesterol hastasiyim(400 lerde)
Sakatat, fazla kuruyemiş yasak :KK43:
Cevizi bile sayarak yiyorum ben :KK43:
Meyve yemiyorum diye pekmez yedim, kuru üzüm yiyim o zaman :KK43:
400 ciddi bir rakam nasıl o kadar yükseldi spor geçmişin vardı diye hatırlıyorum ondan dolayi yüksek geldi

Back
X