Kuzu isteyen grup oluşturup açabilir takımıKızlar bu arada 1 kisi isteyince bile acilacaksa takım acilsin isteyen oraya gider kaptan olmak isteyen olur zaten.Takım motivasyonu olmadan yapamam o heyecani yasamak istiyorum diyen arkadaslara da hak veririm.Liste sorumluluğu farkli bisey. Kendi adıma buna ihtiyac duymadigimi belirteyim tekrar.
Beni de sen mi kabız yapıon yoksaİğde kabızlık yaptı okudum
yaptırdık canım negatif çıktıda erteledik biraz şu yazı geçir dedi eşim tatile gidersek diyeCanım test yaptın mı?
Ben bilmemKız pasta değil, şeker orucunda 1 tatlı kaşığı pekmez yedim diye maskara ettiler beni
Hayırlısı olsun canım. İyice fit olursun hemyaptırdık canım negatif çıktıda erteledik biraz şu yazı geçir dedi eşim tatile gidersek diye
Ne biliyim bizde meydan okumadır kes falan demek de ondan bi zıpladım. Oke sorun yok o zamankız hani duruma bak manasında . Olayı kes derler ya. Ay anlatamadim
Ama ama anlisilmadim ben illa takım istiyorsan bissuru takım var .. dedi yaAynen vero duygusal olmayalım diyorum. Kaptan kim olursa kabulümüz zaten yeter ki kapatılmasın. Orası yuvamız gibi oluyor. Günlüklere benzemiyor ki . Aylar sonra geldiğinde bile kapılar sana daima açık oluyor.
Bence kızlar kapıları hemen kapatmayın. Bir de miu aus sorun bakalım ne diyecekler.
Çorap?.Maliii yan odaya geç
Hee maliyi de ben kabız ediyorum Tıpa takıyom hepinize uyurkenBeni de sen mi kabız yapıon yoksa
Yok balbastik sana şikayet şeysi yaptım dıNe biliyim bizde meydan okumadır kes falan demek de ondan bi zıpladım. Oke sorun yok o zaman
Nireleere gidiyor bu konuşmalarHee maliyi de ben kabız ediyorum Tıpa takıyom hepinize uyurken
Kafalar yürüdüNireleere gidiyor bu konuşmalar
Kuzu çünkü öyle bir şansınız var, eğer grup olmadan yapamıyorun diyen olursa , diğer gruplarda yarışmaya girmeye hakkı var,Ama ama anlisilmadim ben illa takım istiyorsan bissuru takım var .. dedi ya
Hee maliyi de ben kabız ediyorum Tıpa takıyom hepinize uyurken
Hee oke kuzumYok balbastik sana şikayet şeysi yaptım dı
Noliyi la burdaHee maliyi de ben kabız ediyorum Tıpa takıyom hepinize uyurken
Sopa fantezisi en bi sevdiğim fur banaaaaaaaaaaaaaaaaaNoliyi la burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?