Niye havuza mı girecezÇıkar çıkar
Uzatmasak, ben cevap vermedin hala devam ediyorsunAma ama anlisilmadim ben illa takım istiyorsan bissuru takım var .. dedi ya
VışşşşSopa fantezisi en bi sevdiğim fur banaaaaaaaaaaaaaaaaa
Banane banane ben de bu çoğu hayır diyenler olmaolmadan gitmek istemem. Çogunluk ne re giderse orda olmak istrim hatta çoğunluk değil de sevdigim onlarsz 7. Takım olMaz dedgim. .Kuzu çünkü öyle bir şansınız var, eğer grup olmadan yapamıyorun diyen olursa , diğer gruplarda yarışmaya girmeye hakkı var,
Teşekkür ederim özetlediģin içinKuzu çünkü öyle bir şansınız var, eğer grup olmadan yapamıyorun diyen olursa , diğer gruplarda yarışmaya girmeye hakkı var,
Aha alenen tahrük
Cevap ver Send é kusura bakma de. Ne bilim özür dile . Pat Die evet dedim Die üslup hatası yapionUzatmasak, ben cevap vermedin hala devam ediyorsun
Tatmin etmeyeceksen tahrk etmeyeceksn maliiiiAha alenen tahrük
12 yi bekleseydiniz barimTatmin etmeyeceksen tahrk etmeyeceksn maliiii
Ne için özür dileyip kusura bakma diyicem pardon! Sözümün arkasındayım.Cevap ver Send é kusura bakma de. Ne bilim özür dile . Pat Die evet dedim Die üslup hatası yapion
Bunun ön kismi var12 yi bekleseydiniz barim
Çıkacam birazdan çıkmadan şeyedeyim dedim12 yi bekleseydiniz barim
Sakin olalım mı bacımNe için özür dileyip kusura bakma diyicem pardon! Sözümün arkasındayım.
Bebişimmmm lütfen önümüze bakalımNe için özür dileyip kusura bakma diyicem pardon! Sözümün arkasındayım.
Kız elin kolun uslu dursun, birazdan azrail gelcek banlicak biziTatmin etmeyeceksen tahrk etmeyeceksn maliiii
Hımm anlamış bulunuyorumBunun ön kismi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?