Uğraşmak dert değil kuzu, gönüllerimiz bir olsun kopmayalım ben uğraşırımbaşlangıçta biraz uğraşıcan ama sonra orası sabit kalıcak
sonrasında hepimiz aktif aktif elimizden geleni yaparız
Bu takımın kaptanı olarak kal gitmeMerhaba kızlar nasılsınız sizi dışardan okuyoruz dilerim bu topik size çok iyi gelir ve buradan hedefinize ulaşırsınız
sen?Merhaba kızlar nasılsınız sizi dışardan okuyoruz dilerim bu topik size çok iyi gelir ve buradan hedefinize ulaşırsınız
Kalmayacağım sadece cevap hakkimi kullanmaya geldim.....Bu takımın kaptanı olarak kal gitme
Siz devam ....sen?
gitme
Ahahaha Begüş ya bede 1,55 falan mı olacağımyaş gittikçe kısalıcam nasılsa
şimdiden alıştırayım 1,60 a dedim
GitmeWhiteMerhaba kızlar nasılsınız sizi dışardan okuyoruz dilerim bu topik size çok iyi gelir ve buradan hedefinize ulaşırsınız
Dizlerimi kırarak yürücemm
Wayt bizim suçumuz neKalmayacağım sadece cevap hakkimi kullanmaya geldim.....
Aaa gelmişsin :))Merhaba kızlar nasılsınız sizi dışardan okuyoruz dilerim bu topik size çok iyi gelir ve buradan hedefinize ulaşırsınız
Amin aminEvet başlayalım spor grubu olsun kilklarımızı bildirelim harka fikir iki grup olması bencede
Evet aMA seninki ödemdirYine aynı kilolardayız, hadi o zaman kapısıyoz
flavır köyüne vardın mıEvet aMA seninki ödemdir
Evet sarayca ben de şaşırdım, ama sabah kalktım inmişim, bana Portekiz’in havası iyi geliyor demek kiFloweroflife alıntıda gördüm, ooo maşallah iyiki yemişsin baklavaları, içinde kalmadı hem kilo almadın , 1 taşda 2 kuş diye buna derim
Anam şu klavyeden oluyo yaaa offAmin amin
dedim arapça yazıyo zaar
bu ne kızzz değiştir şu yazı stilini
beynimizi yakma
Dışardan olmaz kuzı gel içeri sana bi yeşil çay yapalımMerhaba kızlar nasılsınız sizi dışardan okuyoruz dilerim bu topik size çok iyi gelir ve buradan hedefinize ulaşırsınız
Karışık olsun yoksa haksızlık olur1 grupda koruyanlar grubu olur kız.
Flower buradaysa baklavalar ,cıslar nerede,baklavalar cısslar buradaysa Flawer neredeEki Görüntüle 2110053 Oha oha oha
Kozlar bişiy yazıcam
Ben kilo almamışım
Güncel kilo 56,8!
Giderken 56,7 idim
Forun seçeneklerinden değiştirAnam şu klavyeden oluyo yaaa off
Onları kediler yemişFlower buradayda baklavalar ,cıslar nerede,baklavalar cısslar buradaysa Flawer nerede
Uğraşmak dert değil kuzu, gönüllerimiz bir olsun kopmayalım ben uğraşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?