diyet kardeşliği

Şimdi 7.takım için hep beraber karar vermenizi istiyorum. Kararınızı verirken lutfen nedeninin de yazınız.
Sizce 7. Takım açılsın mı?

@Lunya /Hayır/Eksik takım, takım değildir. Listedeyim ve devam etmeyeceğim. Açılmasın diyorum

igdedali /hayır/Eksikler var çok fazla. Onlar olmadan olmaz 7. takım

Nevreste

hepfit / hayır/ miu için gittim zayıflama yarışmalarına, kaptan yoksa takım yok!

Nego / HAYIR / 7.takım diye bir şey kaldığını düşünmüyorum. O takım Ausencia ile @MiuLego ile yükseldi, bunca insan kazandı. Onların özverisi bizim de çabalarımızla.

Onlar artık yok , gelmeyeceklerde. Gelseler bile ki çooook isterim, takımlara dönüş söz konusu olmaz diye düşünüyorum.

Benim içinde takımlar bitmiştir. Maksat beraber olmaksa biz burda da oluruz. Burda da kilo veririz. Ki ben inanıyorum zamanla rayına oturacak burda da her şey.

Ben 7.takım da yokum.

deynepnaz ,hayır listeye hiç girmedim ,gerek görmedim ama takım Miulegoyla ,Ausencia ile özel .Onların gelip başında olması şartıyla evet diyebilirim ,Onların da öyle bir niyeti olmadığına göre hayır.

Antepia27 / Evet / canlarim 7. Takımda 2015 ten sonra ciddi kilo verdim cok yaşanmışlıkları mız var ve 7.takima ginul bagim olduğu için ayrıca 88 olup mezun olma hayallerim var 7.takim olmazssa başka bir takımada gitmem oyum EVET

malipina / hayır / Ben sporcunun zeki , çevik, ahlaklı olanını severim . Anlayan anlamıştır.

@Ytmz /HAYIR/miusuz ve bazı arkadaşlarımız olmadan takım olmaz takım adına yapılan hakaretleri unutmuş değilim tükürdüğünü yalamak derler buna eksik takım takım DEĞİLDİR!!hayırrr

begum75 / hayır/arkadaşlar hiçbir zaman listede yer almadım, burada benim için önemli olan hoş muhabbet,güzel vakit geçirmek,kilo vermek isteyene destek olabilmek,bunun için adı 7. takım olmuş diyet kardeşliği olmuş hiç farketmez,yeterki ortam güzel olsun,biz burdada güzeliz ,listesiz motive olamıyorum,açılsın diyene saygı duyarım,takımı açmak isteyen ekibi toplayıp fikrini bahara iletebilir.

60kiloyum / Evet

Cutemom007 hayır cunku o yazılanlar o kadar agırdı ki o platformda tekrar gidip yazmayı mıuya ve ausa karsı ihanet etmiş gibi hissederim

kelebek19

Donna_salut / Hayır / ben de hayir diyorum. Eger bir yerde hakaret varsa, hele ki o hakaret olunanlar bu ise emek vermis kisilerse ben orada olamam

cakil80 /hayır/

Floweroflife / çekimser : kendi Adıma yapılanları hala unutamıyorum, ben zaten listede hiç olmadım buradan da devam ederim ama yarışma isteyen ve yıllardır takımda olanlar adına düşününcehayır demek bana düşmez diyorum. Kalbimden geçen hayır..

Efser

@Sidelya95 / Hayır / Takım ya da topik farketmez ben sizinle olmak isterim her zaman. Sizin olmadığınız herhangi bir takımın listesinde de yer almak istemem.

Bonus / Hayır

CocoChanelmademoiselle /hayır / Evet benimde takim olma adina hevesim kalmadi,zaten aus abla ve miu olmadan takim olmaz bencede.biz aileydik.bende takimda yokum.burasi yetiyo

@masumm /hayır

Esra_4378 / hayır

vorones

hippotalamus / hayır

tevafuk55 / hayır

suspushanimcim

nehirnil111 / HAYIR. Listede hiç bir zaman olmadım önemli de olmadı benim için herkes önce kendi kaptanıdır benim için önemli olan dostlarımla beraber olmak bir arada muhabbetle kendimi frenlemektir hepsi o kadar

Kajupi çekimser/Listede değilim listede olup isteyen varsa hayır diyerek engel olmak istemem.. gönlüm açılmamasından yana ...

aeben / hayır

@daydream- -

Sarayca /evet/Kızlar iyi geceler. Benim eski bir üye olarak oyum 7. Takımın yeniden acilmasi ve kaptan olarak @_AYNURA_ 'nin gelmesi. Ya da ben yaparım diyen biri varsa olur iğde lunya hepfit flower vs... desteklerim

Duygusal olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sadece kendimizi değil takıma gelecek onlarcakişiyi de düşünmeliyiz.

matematik61 /hayır/Kızlar ben de açıkçası çok istemiyorum takımı.Miu aus vayt ve diğer arkadaslar olmadan eski takım tadini orada yakalayabilecegimi inanmiyorum hele de yönetimden onca laf gelmisken.. Takım açılırsa sadece mezun olmuş olacağım okadar..O yüzden hayır diyorum ben de..

ecemavi / hayır/ Ben etiketli degilim ama birsey söyleme hakkım varsa bende gitmem 7takima yani Hayır
sunuda diyeyim motive olamayan arkadaslar giderse asla niye gittiler demem çünkü kilo vermek motive olmak kolay isler değil

@SpringStorm / hayır( Motive olmakta çok sıkıntı çekiyorum çünkü yarışmak benim için ayrı bir irade demekti.Ancak buna ragmen istemiyorum.

Beebeeem

Bak ben - 500üm ha
Ohoo hooooo

Süpersin mali, demek ki daha çeşitli şeyler yediğinde psikolojik olarak rahatlayıp kilo veriyorsun

Ben de dün gece yemedim aç uyudum, başım ağrıdı, midem bulandı aç su içmekten ama 55’i ucundan gördüm

Aklımda igdedali ’nın lafları çınladı, kaçamaktan sonra yazdığı, öyle utanmışım ki hiçbirşey yemedim sürünerek gittim yatağa

Kabul et iyi salladı topiği
Tebrikler kuzum her ne kadar fırtınalarda da olsan

hee tamam

oh oh ağzına sağlık iğdemin, bak zayıflamaya başladın ac uyuyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…