Yediklerim biraz ödem yaptı ama inmeye başladım kuzumm böyle devam edicem artık. En azından artık ota poka ödem tutmamış olurumOhoo hooooo
Süpersin mali, demek ki daha çeşitli şeyler yediğinde psikolojik olarak rahatlayıp kilo veriyorsun
Ben de dün gece yemedim aç uyudum, başım ağrıdı, midem bulandı aç su içmekten ama 55’i ucundan gördüm
Aklımdaigdedali ’nın lafları çınladı, kaçamaktan sonra yazdığı, öyle utanmışım ki hiçbirşey yemedim sürünerek gittim yatağa
Yasak aşk yaşayalımKabul et iyi salladı topiği
Tebrikler kuzum her ne kadar fırtınalarda da olsan
Yani diyosunki fırtınalar koparsa kopsun sürüklesin ikimiziYasak aşk yaşayalım
Bizi fırtınalar, kasırgalar ayıramaz
Hiihhiihhiii
Evet ya, gece aç uyuyunca gitti hemencik
hee tamam
oh oh ağzına sağlık iğdemin, bak zayıflamaya başladın ac uyuyunca
Arzular tutuştursun biziYani diyosunki fırtınalar koparsa kopsun sürüklesin ikimizi
VuaaahhArzular tutuştursun bizi
Razıyım sonuna öyle olsun
Ay evet, bir de sakınılan göze çöp batar demişler, dikkat et tabi de menü zanginleşince daha rahat olursunYediklerim biraz ödem yaptı ama inmeye başladım kuzumm böyle devam edicem artık. En azından artık ota poka ödem tutmamış olurum
Yediklerim biraz ödem yaptı ama inmeye başladım kuzumm böyle devam edicem artık. En azından artık ota poka ödem tutmamış olurum
Evet ya, gece aç uyuyunca gitti hemencik
Ama nasıl uyuduğumu bir de bana sor, tavan pervane gibi döndü beeleee
Sabah tartıyı görünce de ben döndüm beeele
telife giriyorArzular tutuştursun bizi
Razıyım sonuna öyle olsun
Sadece sebzeden böüğ gelmişti iyi oldu. İçelim güzelleşelimAy evet, bir de sakınılan göze çöp batar demişler, dikkat et tabi de menü zanginleşince daha rahat olursun
Gitsin ödemlerrr
Su içelim
Hee o da var tabi. Dört kere helaya gittim bugünpohtan hep
valla benimde baş ağrısından gecem poh gibi geçti, o azcık yiyorum dediğim sağlıklı karbonhidratları resmen vücudum aradı amaaaaa inat ettim yemedim ve -500 dünden bugüne
telife giriyor
pohtan hep
valla benimde baş ağrısından gecem poh gibi geçti, o azcık yiyorum dediğim sağlıklı karbonhidratları resmen vücudum aradı amaaaaa inat ettim yemedim ve -500 dünden bugüne
telife giriyor
PuhaaaaHee o da var tabi. Dört kere helaya gittim bugün
Ohoo hooooo
Süpersin mali, demek ki daha çeşitli şeyler yediğinde psikolojik olarak rahatlayıp kilo veriyorsun
Ben de dün gece yemedim aç uyudum, başım ağrıdı, midem bulandı aç su içmekten ama 55’i ucundan gördüm
Aklımdaigdedali ’nın lafları çınladı, kaçamaktan sonra yazdığı, öyle utanmışım ki hiçbirşey yemedim sürünerek gittim yatağa
Öyle birşey mi var, telif gelir mi ki
Bir de ayıptır söylemesi 55,9 iki gündür wc olmadandı
Bugün görev tamamlandı
Kızçelerim oğlum hasta gelemiyorum...bugünden iyi yarın okula gider gelirim sohbete..
@iğdedalı hayrişim soruna gelince...bu takımda olduğum sürece sanırım 100 ün üstünde yarışmacı geldi geçti..istikrarlı takımı unutmayıp gelen bir elin parmaklarını geçmez.yani bugün aktif olanların birçoğu 1 yıl sonra olmayacak...mune olayı baştan sona sayfaları da ekleyerek çok uzun anlatmış..Kazen telefonda olayı anlattı...tüm bunların ışığında 7. Takımın kapanmasını uygun bulmuyorum..bu takıma gelecek yeni yarışmacılar olacak.Sarayca m _AYNURA_ yı önermiş bu takımın ilk Kaptan-ı..bence de olabilir..yada sen ya da lunya...diğer takımlar ne demiş kim ne yapmışsa bakmadan kendi yolumuza bakar gideriz...
tevafuk aha bunu dedi
Gerçekten üzülüyorum... Yazık hepfitle lunya ve spor kaptanlarımız o kadar emek veriyor. Üzülüyorum onların emeklerine...Lunya bin tane ailevi probleminin arasında gecenin 2'sinde menü yorumluyor yav... Hepfit de aynı şekilde...
Ama her gün istisnasız her gün şunu yedim bunu yedim diye gelenler oluyor... Gerçekten yazarken utanmıyor musunuz? Üzülmüyor musunuz? Eski bir 7. takım üyesi olarak çok utanıyorum... Aus ve miunun ve diğer çok sevdiğimiz bacıların gitmesi üzdü evet... Hala da yoklukları o kadar belli ki...
Ama bi düşünün miuyla Aus burada olsaydı neler sayardı. Emin olun şu halimizden sonra ikisi de küser sinirlenir günlerce gelmezdi...
Emek var yahu... Emeğe de mi saygınız yok? O iki kızı niye oyalıyorsunuz(hepfit @Lunya kusura bakmayın sizin adınıza konuşuyorum ama kendimi sizin yerinize koyunca gerçekten üzülüyorum... Batan gemiyi kurtarıyorsunuz resmen...)
Siz acaba bahaneye mi bakıyordunuz da takım kapanınca hemen saldınız bu kadar? Bugüne kadar yediklerinizden ne fayda gördünüz? Kaç gündür şakayla karışık diyoruz olmuyor, eleştiriyoruz olmuyor, kızıyoruz olmuyor,... Olmuyor olmuyor olmuyor. Sözüm sadece flavıra değil... Bu topik açıldığından beri burada bir lokma cıss yiyen herkese...
Defalarca söylendi ama yine söyleyelim... 1 parça sigara böreği ya da kurabiye ya da salam ya da bal kaymak yemezseniz ölmezsiniz. Ölünmüyor... Valla ölünmüyor ya... Sabahın köründe gözünü açar açmaz baklava yiyen sonra 5 ay da 27 kilo veren bi kardeşiniz söylüyor...
Bugünden itibaren şu rafa kaldırdığınız iradenizi kullanın artık... Burada neden olduğunuzu hatırlayın... Böyle kardeşlik olmaz. Biri deli gibi spor yapıp her cıssı elinin tersiyle itip üzerine bi de sizin cısslarınıza üzülüyor kızıyorsa bi yerde yanlışlık var... O insanları da üzmeyin...
Yok eğer ben bıraktım diyen varsa buyursun desin... Ama şimdi yok kaymak yok kek yok kurabiye yiyip Cuma kilo bildiriminde üzgün smile ile artıdayım sabitim diyen olursa en başta o iki kızın hakkına girer. Ayıp gerçekten artık ayıp ediliyor...
Özel durumu olan veya yeme bozukluğu olan kimse üzerine alınmasın. O durum başka...
Ama geri kalan herkesin elini vicdanına koyması gerekiyor artık... Bu kadar emek verdiniz Gelinen bu duruma ben kahroluyorum tee uzaktan... Siz de accık düşünün
Poha güven olmazPuhaaaa
Yarın -1000 cepte
Bugünü pohlardan kurtulma günü ilan ediyorum
Bak bir kere daha utandım
Ben kaçıyorum
(Bugün cıs yok)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?