- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Bilmemhippotalamus dün menü verdin mi?
sen birazdan bi kek patlatırsın çayın yanına
Dün kaçamak yaptığımdan bahsettim o yüzden vermek istemedim.. ama normalde nolurda olsum yazıyorumhergün veriyo ben görüyom
Bilmem
Dün az kaçamak oldu yani akşam dışarda yedik.. bugünden itibaren tekrar temiz başladım inş..
bütün seri katiller yengeçlerden çıkıyomuşAaa yengeç severim merhametli olur yengeçler
Yani dimi en harika en bir mükemmel benim
Öyle bir tipi de var hanibütün seri katiller yengeçlerden çıkıyomuş
hee annadım kuzu gözüme öyle gelmiş demekDün kaçamak yaptığımdan bahsettim o yüzden vermek istemedim.. ama normalde nolurda olsum yazıyorum
Ben ve katıl yok ya gerçi bilemedim bilememÖyle bir tipi de var hani
valla ben bilmem.tanıdığım bütün yengeçler ya eli maşalı ya da psikopatÖyle bir tipi de var hani
Ben spordan yeni geldim iste cevabimizCanım senin takimdan olupta şu ana kadar bana cevap veren bile çıkmadı heyyy yavrum heyy nasıl bir canavar türü bunlar ağır bi tur sanirim (hareket anlaminda
Bana iyi bak bebegim dünyanın en narın en nazenin kadını karsındavalla ben bilmem.tanıdığım bütün yengeçler ya eli maşalı ya da psikopat
hiç öyle narin nazenin bi yengeç görmedim
valla ben bilmem.tanıdığım bütün yengeçler ya eli maşalı ya da psikopat
hiç öyle narin nazenin bi yengeç görmedim
vardır senin de içindeki canavarı çıkaracak bi bam telinBana iyi bak bebegim dünyanın en narın en nazenin kadını karsında
sana cevap veremezler çünkü şuan spor yapıyorlarben öyle inanıyorum
gelmeyin üstüme ben filoji'nin yalancısıyımkız ben de yengecim aşk olsun. benim kadar minnoşunu hiç tanımadın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?