kız yengeçlerin mantıklı bir duygusallığı vardır. aile yaşantısına önem verirler. uyumludurlar. felan filan... hiç psikopatlık duymadım bengelmeyin üstüme ben filoji'nin yalancısıyım
Koş gizbegum75 bak gariban takiminda bi tane spor yapan arkadaşın cıktı tebrik ediyorum tatlim zira spor sizin takımda hayal olmus sahalara dön artık
kuzum saniyede iki adım attığını var say öyle hesapla
onları biliyoz canım.ama seri katillerin çoğu yengeç ve başaktan çıkıyomuş.geçenlerde okudumkız yengeçlerin mantıklı bir duygusallığı vardır. aile yaşantısına önem verirler. uyumludurlar. felan filan... hiç psikopatlık duymadım ben
Canım memlekete gitmeden ve gelince öncesi sonrası resim koysana farkı merak ediyorum
Ayy kız dur dur başladığın kiloyla döndün dimi sen pu ha ha ha ha ha ha
çakıl biz senle kapışacaktık ne oldu.kasırgalardayız diye vaz mı geçtik2 ettik
Sen naptın boyle begusum yaaa iki hafta sıkı versen bitecek bu ıs hop 55 sın korumayı zaten yapıyorsun Bı karar al kuzum iki hafta sadece en fazla belki o kadar bile degil 1 hafta son gazla gayret etsen bile bıter 2 kilo yahu@LunyaEsra_4378 Floweroflife
Sabaha (07:30)
1 dilim ekmek
Peynir çeşitleri
Zeytin (yesil+siyah)
Maydanoz
Öğlen (12:00)
Kuru fasulye
Ara öğün (15:00)
1 dilim ekmek arası peynir
Zeytin
Ara öğün (17:00)
2 kombo
Aksam (18:30)
2 kepçe tarhana çorbası
4 kofte
Lahana tursusu
Ayran
Eti popkek limonlu
Son ogun (21:00)
Yarim elma
Yarim portakal
Yarım kivi
igdedali seker seysi gitti sen beni unut
yengeç seri katilleri tartışıyozBende yengecim neler oluyo
Ayyy kotu olmus canım basınız sagolsun cok gecmis olsun yavruna ya su enerji olayı var ya hani negatif duygulara sahipsen negatif olayları cekmeyle alakalı ben ona cok inanıyorum aksilikler in ust Üste gelmesi de bu yuzden gibi biraz kendini gevsetmeye calis canim napalm hayat devam ediyor olum belkı de hayatın en gercek seyıKızlar bugün genel olarak kotuyum.Babannemin vefat yıldönümü. Gecen sene bugun bana kalmaya gelecekti onu beklerken vefat haberi geldi aniden..hala bile fotolarina bakamiyorum.ikincisi istanbuldan arkadaslarim aradi tek tek beraberken ne kadar ozlediklerini soyleyip durdular dolmusta aglamamak icin zor tuttum.eve geldim oglum 2 kere dustu kafasini vurdu.ikinci cok kotuydu kafa sisti morardi.sinirlerim bozuldu agliyorum bugunden beri..
Çok havalardan uçuyordunuz hanım hanııııımm.
Uyarayım şimdiden fit -1kg Esra -400gr ben ise -600gr ile başladık haftaya gerisini sen ve takımın düşünsün
Yaris cuma baslar ben baskasini bilmemGelsin cici elbiseler
Şimdi yarışıyoruz geçen haftadan bahsediydim
Senin burcun nepardon düzeltiyorum en psiko burçlar yengeç ve akrepmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?