diyet kardeşliği

Valla para bayıldım diye kacamak yapmıyorum ne sacma ya halbuki kızım kendine değer versene kendin icin yapsana  sanki bilmiyos ne yiyeceğimizı
Sorma ya bosuna para veriyoruz gibi ge

Ben bogayim yukselenim basak fena ikili

İyi akşamlar arkadaşlar...kaç gündür okuyorum ama yazamadım bir türlü...
Çok üzüldüm takımın kapandığını görünce...sanki baba evinin kapısı yüzüne kapanmış gibi oldum görünce...çok şey yazmak isterim ama yeniden konuyu deşmek istemem ki hala öncesinde ne oldu ne bitti bilmiyorum daha.ben sadece ausla yönetimin mesajlaşmasını okudum...aus için çok üzüldüm hak etmediyi konuşmalar olmuş...bence aus boşu boşuna arada kalmış oldu ve kırıldı baya...inşallah zamanla sakinleşir ve o da baba ocağına döner...
Takımın açılmasına gelince bence 7.takım var olmalı her daim...kapalı görünce çok üzülüyorum ve verecek 25kilom olduğunu düşünürsek bi kaç aya gelecek bir baba evim olmalı mutlaka
Kaptanlıksa şimdilik yapa bileceyim bir iş deyil...biliyorsunuz yeni bebişim geldi ve daha adapte olmam gerek yeni hayatıma...2çocukla hayat nasıldır bilmem.daha eve gitmedim annemlerdeyim...kaptanlıksa zaman ister,özveri ister en önemlisi emek ister...

Hehehe benimde yükselenim akrep..inanmazlar benim akrep olduğuma pek..mesela hiç kindar değilim aksine salakçabir merhamet duygum var..inatçıyım ama..ve damarıma basılınca acayip sinirlenirim,,
Sen de kafanda komplo teorileri ve senaryolar kuruyon mu.şüpheler ve ihtimaller aman yarabbi

balıktan sonra karatay teyze bile bi kibrit kutusu kadar helva öneriyo

Benim de hep canım balıktan sonra tatlı ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…