- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Popkeki gormedin sanirim
çok tanıdık geldiar. Eğer koç burcu bir tanıdığınız, yanınızda parlarsa ondan belli bir süre uzak durmanızı ve tartışmayıuzatmamanızı, kendi sağlığınız için tavsiye ediyoruz…
Şu kısmına parmağımı basarım, aynı ben
ben 16 nisan.sen?Ben de koçum, Koç gibi karıyaz, öyle mi oluyormuş??
Kimmiş kimmmiiiiissssssş12. En tehlikesiz burç; İkizler!
Evet inanması zor ama ikizler burcu istatistiklere göre en zararsız burç olarak kayıtlara geçmiş. Değişken tavırlarından dolayı listede kendine daha üstlerde yer bulması beklenirken en az zararlı burç olarak kayıtlara geçmesi, inişli çıkışlı ruh halleri ile nam salmış bu burcun aslında kendinden başka kimseyi incitemediğini ortaya koyuyor gibi.
O benim değil miKimmiş kimmmiiiiissssssş
En minnoş en masum en pammık kalpli miymisssss
He valla öyleymiş
Nevreste çak bi beşlik pampa
akayım benimki isteyecek mi??Benim de hep canım balıktan sonra tatlı ister.
Benim bi arkadaşım yapmışto baya da kilo vermiştiKızlar isveç diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz
IkimizizO benim değil miEvet evet benim
Ayy baktım yapılabilir gibi 6 gün amaBenim bi arkadaşım yapmışto baya da kilo vermişti
kuzum isveç diyeti çok sınırlı kalori hesabıyla yapılıyo diye biliyorum.bıraktığın an kat katı geri alırsın.yapan çok var bildiğim, hepsi güzel kilo verdiler ama misliyle de aldılarKızlar isveç diyeti hakkında ne düşünüyorsunuz
herkes nere gitti ulen.bi çakılla ben çene çalıyoz
Ya benim bildiğim yapan geri almıyorum diyo ama ... bilemedim..kuzum isveç diyeti çok sınırlı kalori hesabıyla yapılıyo diye biliyorum.bıraktığın an kat katı geri alırsın.yapan çok var bildiğim, hepsi güzel kilo verdiler ama misliyle de aldılar
@suspushanimcim Pzr, p.tesi menü yok
@SpringStorm Pzr, p.tesi menü yok.
@Donna_salut Pzr, p.tesi menü yok.
@Ytmz bugün menu yok
zeynepleyya bugun menü yok
@matematik61 bugun menü yok
Nare83 bugun menü yok
cakil80 bugün menü yok
Kızlar 1 haftada 3 gün menü vermeyeni menü listesinden çıkaracağım maalesef.
Pammuğum sen de ikizler burcuydun değil miIkimizizikimiz bir fidanin guller acan masımmm kelebekleriymisiz
Valla biraz zor bi diyet ben bu aralar hiç öyle sıkı diyet yapamamAyy baktım yapılabilir gibi 6 gün ama
farklı çağrışımlar yapıyo
Dans ediyordum bu parça etkiler beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?