[/QUOTE]Şimdi 7.takım için hep beraber karar vermenizi istiyorum. Kararınızı verirken lutfen nedeninin de yazınız.
Sizce 7. Takım açılsın mı?
@Lunya /Hayır/Eksik takım, takım değildir. Listedeyim ve devam etmeyeceğim. Açılmasın diyorum
igdedali /hayır/Eksikler var çok fazla. Onlar olmadan olmaz 7. takım
@Nevreste
hepfit / hayır
@eflalim / HAYIR / 7.takım diye bir şey kaldığını düşünmüyorum. O takım @Ausencia ile @MiuLego ile yükseldi, bunca insan kazandı. Onların özverisi bizim de çabalarımızla.
Onlar artık yok , gelmeyeceklerde. Gelseler bile ki çooook isterim, takımlara dönüş söz konusu olmaz diye düşünüyorum.
Benim içinde takımlar bitmiştir. Maksat beraber olmaksa biz burda da oluruz. Burda da kilo veririz. Ki ben inanıyorum zamanla rayına oturacak burda da her şey.
Ben 7.takım da yokum.
@deynepnaz ,hayırlisteye hiç girmedim ,gerek görmedim ama takım Miulegoyla ,Ausencia ile özel .Onların gelip başında olması şartıyla evet diyebilirim ,Onların da öyle bir niyeti olmadığına göre hayır.
@Antepia27
malipina / hayır / Ben sporcunun zeki , çevik, ahlaklı olanını severim . Anlayan anlamıştır.
@Ytmz /HAYIR/miusuz ve bazı arkadaşlarımız olmadan takım olmaz takım adına yapılan hakaretleri unutmuş değilim tükürdüğünü yalamak derler buna eksik takım takım DEĞİLDİR!!hayırrr
begum75 / hayır/arkadaşlar hiçbir zaman listede yer almadım, burada benim için önemli olan hoş muhabbet,güzel vakit geçirmek,kilo vermek isteyene destek olabilmek,bunun için adı 7. takım olmuş diyet kardeşliği olmuş hiç farketmez,yeterki ortam güzel olsun,biz burdada güzeliz ,listesiz motive olamıyorum,açılsın diyene saygı duyarım,takımı açmak isteyen ekibi toplayıp fikrini bahara iletebilir.
@60kiloyum
@Makbule007hayır cunku o yazılanlar o kadar agırdı ki o platformda tekrar gidip yazmayı mıuya ve ausa karsı ihanet etmiş gibi hissederim
@kelebek19
@Donna_salut
@cakil80
@Floweroflife / çekimser : kendi Adıma yapılanları hala unutamıyorum, ben zaten listede hiç olmadım buradan da devam ederim ama yarışma isteyen ve yıllardır takımda olanlar adına düşününcehayır demek bana düşmez diyorum. Kalbimden geçen hayır..
@Efser
sidelya / Hayır / Takım ya da topik farketmez ben sizinle olmak isterim her zaman. Sizin olmadığınız herhangi bir takımın listesinde de yer almak istemem.
@Bonus
@CocoChanelmademoiselle /hayır
@masumm /hayır
@Esra_4378 / hayır
vorones evetten dönme hayir . Çünkü cogunluk ve aeben abla hayır dio
@hippotalamus / hayır
tevafuk55 / hayır
@suspushanimcim
nehirnil111 / HAYIR. Listede hiç bir zaman olmadım önemli de olmadı benim için herkes önce kendi kaptanıdır benim için önemli olan dostlarımla beraber olmak bir arada muhabbetle kendimi frenlemektir hepsi o kadar
@Kajupi çekimser/Listede değilim listede olup isteyen varsa hayır diyerek engel olmak istemem.. gönlüm açılmamasından yana ...
@aeben / hayır
@daydream- -
@Sarayca /evet/Kızlar iyi geceler. Benim eski bir üye olarak oyum 7. Takımın yeniden acilmasi ve kaptan olarak @_AYNURA_ 'nin gelmesi. Ya da ben yaparım diyen biri varsa olur iğde lunya hepfit flower vs... desteklerim
Duygusal olmaya gerek yok diye düşünüyorum. Sadece kendimizi değil takıma gelecek onlarcakişiyi de düşünmeliyiz.
@matematik61 /hayır/Kızlar ben de açıkçası çok istemiyorum takımı.Miu aus vayt ve diğer arkadaslar olmadan eski takım tadini orada yakalayabilecegimi inanmiyorum hele de yönetimden onca laf gelmisken.. Takım açılırsa sadece mezun olmuş olacağım okadar..O yüzden hayır diyorum ben de..
@ecemavi / hayır/ Ben etiketli degilim ama birsey söyleme hakkım varsa bende gitmem 7takima yani Hayır
sunuda diyeyim motive olamayan arkadaslar giderse asla niye gittiler demem çünkü kilo vermek motive olmak kolay isler değil
yok yok burçtan oÇok film izliyorum ondandır benim senaryolar
Gene mi baş başa kaldık
ivittGene mi baş başa kaldık
Tabiki ikizlerPammuğum sen de ikizler burcuydun değil miBen de zaten ikimiz için şey etmiştim
Olabilir, bazen bende tanımıyorum bu kimdi diyirum bir bakiyirum aaa ben evet ben (kemal sunal )
Bunlar hatunsa ben neyim
Ben bunu da severim müzik çok iyi
O kadan kilo sporsuz verilmedi Esram...
Geceleri en sevdiğim müzik türü boş mideye içilen suyun midede oluşturduğu girdabın sesidirOhoo hooooo
Süpersin mali, demek ki daha çeşitli şeyler yediğinde psikolojik olarak rahatlayıp kilo veriyorsun
Ben de dün gece yemedim aç uyudum, başım ağrıdı, midem bulandı aç su içmekten ama 55’i ucundan gördüm
Aklımdaigdedali ’nın lafları çınladı, kaçamaktan sonra yazdığı, öyle utanmışım ki hiçbirşey yemedim sürünerek gittim yatağa
Nirvanaya ulaşmak isteyen maliyi bulsun zaten hiç boşa cıss coss almasınigdedali ne güzel yazmışsın sen dünün yoğunluğu girince araya geçmiş yarım kalmıştı görmemiştim.
Bugün aynen onu dedim çocukların yarım poğaçasını görünce aman yesem ne dün yedin son gün dedin yedin . Tadını biliyorsun işte. Yiyince Nirvanaya ulaşmayacaksın yamiden de yanacak üstelik
Neyde etkili oldum kız en son kabızdın
Olmamış de mi Lunyam sen olmuşunu göstersene bi bana bişey deneyecemKuzum açmak isteyen x kişi bile olsa ekip toplayıp acabilir, buradaki oylama eskiler için geçerli yani
Ben kendi adıma hazmedemiyorum o sozlers
Olmuşmu şimdi bu
Gelsin 70 lerrrrrrrrr
Yürü! Hür mâviliğin bittiği son hadde kadar!...
İnsan, âlemde hayâl ettiği müddetçe yaşar.
İyiyim kuzumm, bugüne de şükür :68
@hippotalamus kuzum bakarım iki menü e de
övdün mü gömdün mü annamadımO kadan kilo sporsuz verilmedi Esram...
Hep böyleydim eski bir fırtınayım
Ukalalığı bırakırsaaam teşekkür ederimmmm
Eki Görüntüle 2113427 Burdayım hacı
Geceleri en sevdiğim müzik türü boş mideye içilen suyun midede oluşturduğu girdabın sesidir
Nirvanaya ulaşmak isteyen maliyi bulsun zaten hiç boşa cıss coss almasın
Neyde etkili oldum kız en son kabızdın
yoksa
Olmamış de mi Lunyam sen olmuşunu göstersene bi bana bişey deneyecem
Övdüm tabii ki doğal yollardan Nirvana'ya ulaşmak garantili işteövdün mü gömdün mü annamadım
Nuri alço repliğini söyler:Oyyy geçmiş yapayım dedim Mali aklımı çeldi illa gel yan odaya illa şu gazozu iç... Israr kıyamet... Bi gittim de geldim
Bugün önce iş sonra kısacık bi eve uğra. Kıyafet değiştir çık feylesof tripli....Benim şeker orucundan nasibini almış... Onun gönlünü yap. Dolan dur sonra hoooop eve. Sporu aradan çıkardım ama pertim şu an... Bildirimlerimi yapıp çıkayım diyorum da bakalım mali vazgeçerse benden
Annem hep kanalı değiştirirdi orda ya demek öyle diyorduNuri alço repliğini söyler:
-Çok güzel bi gece yaşattın bana yavrum
Ahu tuğba ağlayarak çıkar
yeşilçamda elinden geçmeyen kalmamış baksanaAnnem hep kanalı değiştirirdi orda ya demek öyle diyordu
yeşilçamda elinden geçmeyen kalmamış baksana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?