• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyet kardeşliği

Keskek çok severim sen nerde yasıyorsun canim
Karbon deposu ama çok sağlıklı erken saatte yemissin bence sıkıntı yok ama sigara böreğini bitirivermeseydin keske
Ben hatayda yaşıyorum cnm .. yemesem iyiydi ama mükemmel bi sofraydı yaa.. gittiğimiz kişi instagram fenomeni sayılır yemek konusunda ;) düşün...

Ben hatayda yaşıyorum cnm .. yemesem iyiydi ama mükemmel bi sofraydı yaa.. gittiğimiz kişi instagram fenomeni sayılır yemek konusunda :KK66: düşün...
Afyonun keskegini biliyorum be n kemik iliği falan akıyor içine super erken yemisiin ya sıkıntı olmaz ama demek istedigim şunun yarımı bunun dibi diyip kilo korumada sıkıntı yaşamayalım diye

Afyonun keskegini biliyorum be n kemik iliği falan akıyor içine super erken yemisiin ya sıkıntı olmaz ama demek istedigim şunun yarımı bunun dibi diyip kilo korumada sıkıntı yaşamayalım diye
Haklısın cnm... yemesem daha iyiyidi.. sigara böreği ama fırında pişmiş kızartma değil bu arada..

Floweroflife Floweroflife balıktan sonra tahin helvası yeniyo kuzum
açıklamayı da yazim
Balık sonrası helva yenmesinin en önemli sebebi; içeriğinde bulunan Tahin’dir. Balık tüketirken alınan ağır metaller, radyasyon ve bazı ilaçların yarattığı etkilerden vücudu korumak ve denizlerde oluşan kirlilik nedeniyle balıklarda bulunan ağır metalleri sıfırlamak için ve vücuda giren fosfor miktarını düzenleyerek, midedeki asit dengesi normale döndürür. Her balık yemeğinden sonra çok aşırıya kaçmadan helva yemek son derece sağlıklıdır.:KK60::KK60:
Sırf helva yemek için balık yemeği düşünmek pek iyiye alamet değil sanırım
:deli:

Menü vereyim hazır
Sabah(10.00)
1 dürtücü çay
1 erik kurusu

Öğle(12.30)
Ehummmm çok oldu
İki sosisli yumurta (1 sosis)
Bir daha sosis (sosisler katkısız)
1 avuç çiğ ıspanak
7 zeytin
1 k.k Beyaz peynir
4 çeri domates
Ara
1 muz
2 avuç kuru yemiş

Akşam
2 dilim biftek
Ispanak püresi
1 havuç
hepfit hepfit begum75 begum75

Kaç yıllık evlisin canim çocuk düşünmüyor musun

4 yıl olacak kuzu, 3 sene daha düşünmüyoruz;)

Kızlar menümü verim...

Sabah 1 incir yarım ceviz

Kahvaltı 13te :KK43:
Tam tt ekmek ile tost
2 haş yumurta
Peynir
7 zeytin
Şekersiz çay

akşam 15.30da..
1 servis kaşığı keşkek
1 servis kaşığı biberli,havuçlu kabaklı yoğurtlu bi meze
Yarım sigara böreği(oğlum yemedi)
Salata
1 kare çikolata

Bebek mevlidine gittik.. ondan öğünler saçma sapan oldu.. elimden geldikçe bu kadar dikkat ettim.. keşke masanın resmini atabilseydim :KK66:

Birazdan belki 1 muz yerim gece acıkmamak için..

hepfit hepfit

Kuzum sağlıksız diye nitelendirebilecegim bisey yok ama oğlundan kalanları yeme alışkanlığı iyi değil :( sen çöp değilsin kalan senin midene girsin, bırak börtü böcek hayvan onlar yesin :(
Bi de acıkırsan süt iç geç saatte muz yeme;)

Back
X