Bence de açılsa da biraz zaman geçtikten sonra,sular durulunca açılmalı.Şimdi açılsa da polemikten başka birşey yazılmaz.Bence de uzamasın yazmayın. White demek istedim de yetişemedim. Ben derdimi özelden anlattım bahara hakkımızda hayırlısı olsun.
Takımın kapanması bir nebze iyi oldu zaten benimde fikrim o yöndeydi. Çok uzayacaktı.
O cuma yarışmaları dediğin kısım neresi link atar mısın ?Kazen Cuma yarışmaları konusuna yazacağını yazmış,konu açılsa da lütfen daha fazla yazmayın kızlar,yazdıkça konu uzuyor,biraz sakinleşsin ortalık,içimiz şişti iyice.
Tatsızlık çıkar mamak mi? Boşanmak istemiyor, iftiralar gırlaEnişte tatsızlık çıkarmadan iyi bitmiş.Kimi eşler kabullenemiyor boşanmayı.Yolu açık olsun ablanın ,umarım kolayca atlatır bu süreci.
Yok atmam ,gıcıklık değil mi?O cuma yarışmaları dediğin kısım neresi link atar mısın ?
Tatsızlık çıkar mamak mi? Boşanmak istemiyor, iftiralar gırla
Babamdan bana kalan mirasda gözü var
Yok atmam ,gıcıklık değil mi?
Ban yiyince bu renk oluyor ya tuhaf oluyorum seni görünceO cuma yarışmaları dediğin kısım neresi link atar mısın ?
Ben hayattan ban yemişim ,yazı ne ki mi diyor neBan yiyince bu renk oluyor ya tuhaf oluyorum seni görünce
ben hep burdaydım sen yeni geldin dahaSağol canim
Malî geldi
Nikahtan 5 gün sonra babam vefat etti zaten .Ona neymiş,babanla beraber mi kazanmış?
Biliyom ki ben burda okuyordumben hep burdaydım sen yeni geldin daha
okuyodun da niye gelmedinBiliyom ki ben burda okuyordum
Korse takAkşama otelin personel gecesi varmış ne giycem ben ya herşey torba gibi oluyo
Akşama otelin personel gecesi varmış ne giycem ben ya herşey torba gibi oluyo
içime mi dışıma mı.bi korse ne kadar sen biliyon muKorse tak
Ahahahha bende kendimi tuhaf buluyorum zaten merak etmeBan yiyince bu renk oluyor ya tuhaf oluyorum seni görünce
Aynen öyleee hayat beniii varyaaa neyse susayım
Sen anlamazsin sekerimokuyodun da niye gelmedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?